Изпитани сайтове за парфюми - 28

• 52 256
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
Излагат се Дъглъс, хем на всички ама не съвсем..

Аз друго да питам, дали може да се комбинират кода notino с тези ,които са бонус за деня? Някой пробвал ли е, че ще пускам поръчка от Нотино и се замислих дали ще стане, ако на някой му даде такъв код,ще се радвам да сподели 🤗

Не става. Има място само за един код

# 601
Азалия снимай си кошницата с продуктите, за да ти ги сметна и за да видиш, че не плащаш 4лв. за доставка, ако си сложила продукт с безплатна доставка.

# 602
Е... И аз мога да си ги сметна! 🙄

# 603
И като си ги сметна не видя ли, че крайната сума е сбор от сумата на продуктите?
Снимай си кошницата с продуктите, за да видим и ние защо при мен не плащам доставка, а при теб твърдиш, че плащаш.

# 604
Знаете ли докога са 20-те % в Нотино?

# 605
Редактирам се, мислех, че е неделя вече. Ill До 19-ти е.

# 606
Редактирам се, мислех, че е неделя вече. Ill До 19-ти е.
Благодаря 🌺 и аз тъкмо видях, трябвало да скролна най-долу 😅🙈

# 607
Здравейте!
Някой има ли отзиви за сайта fragrancebg.com? Гледам предимно тестери има, повечето ми се виждат на нормални цени, но Amouage тестери 100мл по 80-100лв ме озадачиха, мислех че са много повече...

# 608
Тестерите на Амуаж започват от 275 нагоре.....

# 609
  • на брега
Моля за малко помощ - за Елинор има ли действащ код в момента? Gift Heart

# 610
  • Варна
Моля за малко помощ - за Елинор има ли действащ код в момента? Gift Heart
Има, кода е june. 15 % отстъпка.

# 611
  • София
Вчера ходих в магазина на Нотино и се пръсна с тестер на Jean Paul Gaultier Scandal By Night и GIORGIO ARMANI SÌ FIORI, направи ми впечатление, че дадоха трайност над 12ч.,а от Бюти магазин в мола предната седмица 6-7ч.Thinking
Тоя скандал ми мирише на пудра, а отзивите са за секси аромат.

# 612
  • София
Защото сега накъртващо сладко е равно на секси. За мен няма нищо секси в нито един от скандалите.

Днес си получих откраднатата целувка на изгодната цена от Парфимо. Никога не бях я виждала на 65лв пък дори и тестер (имам си кутийка от преди). Пръснах се преди няма и час, но мисля, че е окей. Почти съм сигурна, все пак го познавам. Явно пускат Картие на промоции, защото един колега си е взел Declaration на много изгодна цена също. Той по принцип не е много скъп за това, което предлага, но доста ниска цена ми каза.
Heart Eyes

# 613
Вчера ходих в магазина на Нотино и се пръсна с тестер на Jean Paul Gaultier Scandal By Night и GIORGIO ARMANI SÌ FIORI, направи ми впечатление, че дадоха трайност над 12ч.,а от Бюти магазин в мола предната седмица 6-7ч.Thinking
Тоя скандал ми мирише на пудра, а отзивите са за секси аромат.

На мен това за трайността ми се случва и с мои парфюми. Всичко зависи от кожата и от климата. Когато кожата ми е доста по-хидратирана, парфюмът ми издържа много повече, както и при всички останали де.

# 614
Продължавайки серията от парфюми за есен/зима си поръчах един по-скоро есенен от Мейкъп - Ести Лаудер Интуишън. Доста го търсих, сменили са бутилката. Едно време го имах и много го харесвах, пикантен, различен, но с времето вкусът ми се променя, дано пак така се чувствам.

Общи условия

Активация на акаунт