Изпитани сайтове за парфюми - 28

• 52 236
  • 759
  •   1
Отговори
# 645
Да предполагам,  че това ще е по-важно..Гледам Идеалния мъж и Джентълмен..Envol ми е интересен на мен за ММ може би ..

# 646
Доста предложения за подарък са се дали, но аз само ще посъветвам да изберете внимателно сайта, от който ще го поръчате, защото мейк ъп например не доставя толкова бързо, а имате само 3 дни. Те, също като Парфимо нямат склад в страната и поръчки се бавят по седмица почти, а понякога и повече. Simple Smile

# 647
  • Бургас
Да предполагам,  че това ще е по-важно..Гледам Идеалния мъж и Джентълмен..Envol ми е интересен на мен за ММ може би ..
Вземай Идеалката на най- добрите Герлен няма да сгрешиш, но ЕДП. Парфюмът е класа и конкуренцията се изнася, хаха.За поръчката я анулираш и пускаш нова.

# 648
  • София
Аз защо по сайтовете вече не виждам никъде Jasmin Rouge, да не би да са го спрели? Не съм минавала скоро през ЕЛ.
Бях попаднала на едно мнение на Deetron мисля, че повече от 150лв за 50мл не бил давал за ТФ. Озадачи ме, но сигурно визира някаква врътка. Все пак ще съм доволна да се разпише.

Съгласна с Брайтчето, с Герлен няма да сбъркаш. Хем са "известни", каквито подаръци се харесват на парфюмно незаинтересовани, хем Герлен си имат почерк, който не се бърка дори в най- простите им миризми.

# 649
Да, времето за доставка също трябва да се съобрази.
Ето още едно предложение на комплект
https://www.fashiondays.bg/p/%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B … bbana-p2623922-2/
Парфюмите на фешъндейс и емаг са еднакви нали?
И още нещо на добра цена
https://www.fashiondays.bg/p/%D0%A2%D0%BE%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%8 … iguez-p2624756-2/
Читави ли са им нещата? Никога не съм поръчвала козметика от фешъндейс.

Последна редакция: нд, 19 юли 2020, 15:51 от Лайка

# 650
  • Варна
Елфрагранс доставят бързо, но там няма много промоции.

# 651
Един тъп въпрос. Като затворя сайта на Парфимо и после вляза пак,кошницата ми се изпразва. идеи защо е така?
Влез си в профила. Тогава слагай в кошницата и в любими. При следващо влизане пак трябва да се логнеш, за да ги виждаш. Поне при мен е така, не ме запомня, само в Парфимо. С другите сайтове нямам този проблем.
Влязла съм,слагам неща,затварям сайта,после като вляза се логвам пак и кошницата е празна Sad .Но не са свършили,налични са и пак трябва да ги търся...

# 652
  • Балчик
Ако някой се интересува от ажурното бутилче на L'interdit:
https://www.parfimo.bg/givenchy-l-interdit-edition-couture-2020- … um-za-jeni-50-ml/

# 653
Един тъп въпрос. Като затворя сайта на Парфимо и после вляза пак,кошницата ми се изпразва. идеи защо е така?

Защото се стискат да си направят читав сайт, в който количката не time-out-ва. Както са направили нотино и мейкъп, влязъл, не влязъл, при едно и също айпи, количката ми стои бетон. Елфрагранс също пазят количка, ако се логнеш. Макар генерално да изглежда леко остарял като визия сайта, работи доста добре.

Последна редакция: нд, 19 юли 2020, 18:53 от tuali

# 654
  • Пловдив
Някой знае ли в сайта на Дъглас какво означава тази отстъпка от 4лв?

Продуктът не е в промоция, с нормална цена си, не съм прилагала никакви купони и кодове. Не е отстъпка от доставката.
Като отида на следваща стъпка цената пак си става реалната - 31лв. Много е подвеждащо.

# 655
Безплатна доставка е това.
Веднъж вади 4лв. от цената на продуктите в кошницата, а после ги добавя като избереш начина на доставка.
Реално не ги плащаш тези 4лв. доставка, а само цената на продуктите.
Вчера една потребителка спореше с мен, но явно е успяла и сама да си ги сметне нещата в крайна сметка.
Абе хора, продуктът е с цена 31лв. без тия 4лв. за доставка. С доставката би бил 35лв. Колко мислите, че трябва да платите в крайна сметка за продукт, който струва 31лв. с безплатна доставка.
Нали накрая все пак 31лв те кара да платиш, а не 35лв?!

Последна редакция: нд, 19 юли 2020, 16:38 от Лайка

# 656
Исках да поръчам от Елсинор, но там има само Cool, Intense  и Sport . Мнения?

# 657
  • Пловдив
Безплатна доставка е това.
Веднъж вади 4лв. от цената на продуктите в кошницата, а после ги добавя като избереш начина на доставка.
Реално не ги плащаш тези 4лв. доставка, а само цената на продуктите.
Вчера една потребителка спореше с мен, но явно е успяла и сама да си ги сметне нещата в крайна сметка.
Четох вчера коментарите, но през телефона не успях много да видя за какво точно беше спора.
Явно е същия казус. Тъпото е, че продуктът реално струва 31лв и като ми даде отстъпка става 27, а не остава 31лв.
Така ме заблуждава, че ще платя 27лв. Много хитро са го измислили.

# 658
Е няма как да платиш 27лв за продукт с безплатна доставка, който струва 31лв.
Плащаш си 31лв, колкото си струва продуктът, а не 31+4=35лв.

# 659
  • София
Да, заблуждаващо е! Машинката играе! Аз също така поръчка с безплатна доставка от Дъглас и ту ми добавяше туй ги махаше тия 4лв. Накрая поръчах и цената на финала си беше ок. Innocent

Някой ако иска да ползва 5% Нотино - EB1-23F-SCX

Общи условия

Активация на акаунт