Изпитани сайтове за парфюми - 28

• 52 263
  • 759
  •   1
Отговори
# 675
  • Чукарландия
Благодаря, Момичета! 🌹

А колко хубаво щеше да е, ако намаляше и двата кода... Е, може и три... 😂😂😂

# 676
Някой дали би могъл да снима тестера на Габриел есенсес от Парфимо?Днес го пуснах в ОЛХ и една дама от бг мама ми писа,че е фалшив.Не познавам аромата,поръчах го в общата еуфория по врече на ИП.
А какво я е накарало да направи такъв извод? Интересува ме, защото и аз пазарувам от тях.
Козметиката в Notino оригинална ли е ? Поръчвам Collistar за пръв път, нямам база за сравнение, но кодовете не ми ги разпознава, като ги проверя тук http://m.checkcosmetic.net ... Започнах да се съмнявам, че и Филорга поръчах 😒
Аз също пазарувам козметика от тях, при това от високия клас и смея да твърдя, че всичко и е било наред до момента.
Скоро в един парфюм се усъмних - Хепи на Клиник. Взех преди няколко месеца 100 мл. с леко повредена опаковка за ММ за около 60 лв. Направи ми впечатление, че върху него почти не се усеща. Същия има и тийна, купуван от ЕЛ бутик - усещам го отдалеч и с часове. Пръскат се по еднакъв начин. Накрая сложих от двата - на двете си китки и зачаках.... ами, абсолютно еднакви. Просто при двамата един и същи парфюм се държи съвсем различно.

# 677
И аз мисля, че са ок козметиките от Нотино. Специално на Колистар току-що проверих два крема в посочения сайт - излизат си датите на производство, нормално скорошни (няколко месеца преди покупка). Бтв днес видях, че имат щендер с гримовете им в магазина в Парадайс.

# 678
  • Стара Загора
Цитат
И да попитам - някой пазарувал ли е от немския Дъглас до България или превозвач? Дали приемат плащане с българска кредитна карта?
Аз съм пазарувала от немския Дъглас с превозвач и платих с Пейпал.

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 08:56 от bubanka

# 679
  • На черешатааа
Бърз хелп, има ли код някакъв за парфюмо?

# 680
SAVEBG6
6лв за поръчки над 120лв.

# 681
Бърз хелп, има ли код някакъв за парфюмо?
За парфИмо кода е SAVEBG6 за поръчки над 120лв.

# 682
  • На черешатааа
Flowers Hibiscus Благодаря Ви

# 683
  • Тополовград
Някой дали би могъл да снима тестера на Габриел есенсес от Парфимо?Днес го пуснах в ОЛХ и една дама от бг мама ми писа,че е фалшив.Не познавам аромата,поръчах го в общата еуфория по врече на ИП.
И аз купих същия тестер на Шанел от парфюми шоп нет и според мен е фалшив. От сайта твърдят че не е.

# 684
И аз купих същия тестер на Шанел от парфюми шоп нет и според мен е фалшив. От сайта твърдят че не е.
За тестера от parfimo нямам повод да се съмнявам. И аз го купих по време на ИП.
Вас какво ви смущава?

# 685
Дами, мнителните хора пазаруват от Chanel.com, но аз понеже не съм мнителна си купих същия тестер-Габриел Есенс- от Парфимо и твърдя, че е 100 процента оригинален-имах няколко тестерчета по 1 мл. от Сефора и аромата и трайността е едно към едно, имам и два тестера Коко Мадмоазел Интенз и Шанс о Фреш от Елинор, които са 100 процента оригинални.От Коко Мадмоазел имах 35 мл. от Сефора-трайност и аромат също едно към едно....., но вече този дебат кое е първо -кокошката или яйцето-нещо взе да ми идва в повече.....

# 686
Направих 2 поръчки от Парфимо в рамките на няколко дни, преди малко им писах да ми обединят поръчките, за да платя една доставка, реагираха мигновено.

# 687
На всеки се случва да се породи някакво съмнение понякога, мисля, че дискусията щеше да бъде много по-ползотворна, ако дамите с Шанелите бяха пуснали снимки на парфюмите си. В темата има доста услужливи почитатели на Шанел и със сигурност щяха да помогнат със съвет, мнение или снимки. Аз не съм фен на марката, така че за съжаление, не мога да бъда  полезна.  Simple Smile

# 688
Многократно сме казвали - снимай софистицирано - кутия и бутилка - отгоре, отдолу, с кодовете, капачка, всичко.
Тогава ще ти кажем кое, какво.
И второ, като не си доволна, правиш рекламация и връщаш. Няма да ти откажат. За 1 парфюм, няма да си загубят клиентелата, четейки и тук, научили са се.

Лично аз съм купувал тестери на Шанел само от две места - на място в Клео, и от parfum-bg.com.
От Елинор само "редовни" продукти, както и от Парфимо няколко пъти през годините.

# 689
Chanel Chance eau tendre от парфюми-шоп.нет тестер
Скрит текст:

Chanel No5 Eau Premiere от Гет тестер
Скрит текст:

Chanel Cristalle Eau Verte от Гет тестер
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 10:20 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт