Забранената ябълка/ Доктор Чудо/ Онур Туна и Севда Ергинджи Тема 27

• 43 257
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Дъгичке, за продуцента ми е ясно , че може да участва в няколко проекта, но за режисьорите ми е х как го правят. Ако в момента не снимат единия сериал - ок, ясно. Но като ще снимат и двата едновременно , освен ако не е пак гост-режисьор в промеждутъка , докато почне основният му проект.
А това с гост-продуцент го разбирам така - сигурно си има някой, които не може да почне веднага и за това пускат в началото друг да го замести, докато се освободи титуляра.
Те продуцентите осигуряват парите - чрез рекламодатели, което за мен си е форма на просия : ))))) ама карай.

# 136
Да си продуцент на няколко проекта едва ли е проблем .За режисьорите не знам , но знам ,че имат помощник -режисьори със свои екипи и снимат дизито паралелно . Но това постъпване и напускане на работа ( т.е в даден сериал ) не ми се вижда нормално , То пък какво е нормално в Турция .От както ''бащицата '' с голямо его и изкривено мислене е на власт , Турция постепенно се е запътила към тъмнината .Много жалко - от добре развита капиталистическа държава се превръща в поредната ислямизирана територия . И това се случва в 21 век ...
И още нещо - БРАВО на Шевал !!! Другите актьори се ограничиха с публикации в соц. си профили , а Шевал излезе сред тълпата . Мисля ,че всички трябваше да направят като нея .

# 137
  • Варна
Да, Шевал заслужава адмирации. По принцип не я харесвам, нито като актриса , нито като певица , нито като жена. Заради нея даваха по-малко ЗейАл : ))) . Но в този случай й се зарадвах! Така се показва отношение. А момичето е толкова красиво, жалко за погубения живот!

# 138
Да, Шевал заслужава адмирации. По принцип не я харесвам, нито като актриса , нито като певица , нито като жена. Заради нея даваха по-малко ЗейАл : ))) . Но в този случай й се зарадвах! Така се показва отношение. А момичето е толкова красиво, жалко за погубения живот!
Знаете ,че и аз никак не я харесвам , но и свалям шапка - не е лесно да протестираш в Турция сега . Мисля ,че цялата гилдия трябва да се организира . С тези рестрикции на ТВ -иите от държавата , дизи и филмовата  индустрия постепенно отива по дяволите . Видяхме как Нетфликс постепенно се оттегля от Турция .

# 139
Добро утроо! Hug

Боби Hug вчера доста си се оплела с питането! Wink Аз се зачудих,че питаш за Илкер,тъй като предполагах,че не си гледала ЗП!И МГ си объркала с ...''Вратата''...,а аз него не го гледам и не знаех че Асена Б. е продуцент.

Марсия Hug,радвам се че намина в темата! Flowers Hibiscus

Дъга Hug Фили Hug Боби Hug,благодаря за новите снимки,инфо и коментари!То снощи навсякъде се писа за това момиче!Жалко за случващото се!

ЧД

В сериалът ''Nizami Alem ''....
 Екин Коч и Севда Ергинджи ще бъдат партньори.
Екин К. ще играе Ахмет Сенджер, а Севда  ще играе момиче на име Турна...

Буура Гюлсой ще играе ролята на Султан Меликшах, негова съпруга ще е Теркен Хатун /Хатидже Шендил.
а Лейла Лидия Т. ще е Елчин хатун и ще иска да ги раздели...

и още исторически данни,които срещнах на руски ез.
Скрит текст:
Теркен-хатун

«Когда Малик-шах умер в Багдаде, рядом не оказалось ни одного из его сыновей, кроме Махмуда, а он был еще малым ребенком. Войска присягнули ему по следующим причинам: первая — его мать Теркен-хатун во время правления султана Малик-шаха стала полновластной во всех делах. Она была благосклонна к войскам, и они предпочли ее сына. А вторая причина была та, что она была из рода тюркских царей. Третья состояла в том, что деньги казны находились в ее руках и она раздавала их войскам...» (аль-Хусайни).

Хатун не была выдающимся политиком, иначе бы она не враждовала с гениальным Низам аль-Мульком - визирем, которому часто приписывают главную роль в блестящем расцвете Великой Сельджукской империи при Алп-Арслане и Мелик-шахе; она не была и ценительницей наук и поэзии, иначе не говорили бы о том, что при ее регенстве у Омара Хайама не хватало средств на Исфаханскую обсерваторию, а Газали не счел бы свое положение в Багдаде опасным; хатун, наверное, была интриганкой, иначе не появлялось бы предположений, что она могла воспользоваться услугами Хасана ас-Саббаха.

Приятен ден на всички! Two Hearts

# 140
Добро утро

Знаете, че аз харесвам Шевал Smile Не съм изненадана, че се е включила в протеста. По тази тема има ясна позиция и не се стърпя да я изложи и в случая с Талат. Колко уместно беше , сме го чепкали вече...

Пожелавам успех на Севда с новия сериал и партньор. Ще са хубава двойка. Истината е, че не ми се гледа в исторически сериал, но ще му дам шанс, ако го превежда някоя група. Иначе ще се информирам от вас Hug

# 141
  • Варна
CoffeeFlowers Hibiscus

Направо  Злати голямо объркване го обърках : ))))
ЗП го понаглеждах като вървеше по ТВ у нас, през няколко епизода : )
Та знам историята в общи линии.
Рускините на Ябълката нали й казват Запретный плод и от там се заблудих : ))) , че за нашия сериал става дума.

Севда няма да е в главна роля и няма много да я дават за жалост. Но по-добре да има някакво участие.
Харесват ми като двойка с Екин Коч или поне от тези снимките : )

Седа Бакан - изглежда супер! Вече са й сложи официално, че е от сериала.

# 142
CoffeeFlowers Hibiscus

Направо  Злати голямо объркване го обърках : ))))
ЗП го понаглеждах като вървеше по ТВ у нас, през няколко епизода : )
Та знам историята в общи линии.
Рускините на Ябълката нали й казват Запретный плод и от там се заблудих : ))) , че за нашия сериал става дума.

Севда няма да е в главна роля и няма много да я дават за жалост. Но по-добре да има някакво участие.
Харесват ми като двойка с Екин Коч или поне от тези снимките : )

Седа Бакан - изглежда супер! Вече са й сложи официално, че е от сериала.
Сега модата е за няколко главни , особено ако сюжетът не се върти само около 1 любовна история .
Така , че централните роли са 5 - на Бура , Екин, Хатиджето , Севда и Лейля Лидия
Да им пожелаем успех
Ха , здравейте дружки Hug

# 143
  • Варна
Фили - не знам дали ще е такъв случая - да са с няколко главни. Дано ,че да има повече сцени със Севда.

Ти видя ли? Май ще ти се сбъдне желанието да се махне Хазал Тюресан от ДЧ. Щяла да почва нова комедия и тя е в каста.

Ама пък тук нищо не казват за сега. Чудна работа.

# 144
Фили - не знам дали ще е такъв случая - да са с няколко главни. Дано ,че да има повече сцени със Севда.

Ти видя ли? Май ще ти се сбъдне желанието да се махне Хазал Тюресан от ДЧ. Щяла да почва нова комедия и тя е в каста.

Ама пък тук нищо не казват за сега. Чудна работа.
Видях за Хазал Т. , ама да не е филм - комедия , а не сериал  ? Не ми харесва до Онур , насилих се ,ама не става ...Grinning Не си представям Нургюл Й. в комедийно дизи
И аз искам да използват таланта на Севда .Да ви кажа за мен е по-добра актриса от Хатиджето и Лейля Лидия . ( сори ако имат тук фенки ) Не го пиша ,защото съм пристрастна , още от Черна роза тя много ме впечатли .Отдават и се драматичните роли .

# 145
Здравейте, дружки!

Злати Green HeartМарси Yellow Heart Боби HeartpulseФили Blue Heart, благодаря за споделеното!

Малко новинки за „Доктор Чудо“.

Цитат
Вы готовы встретиться с доктором Ферда?

Мы вам сообщали ранее, что Седа Бакан приняла решение об участии в проекте #ЧудоДоктор.
Сегодня об этом опубликована новость на официальной странице сериала.
Сообщается, что персонаж Седы мы встретим в 30 серии, ведь она даст жизнь дочери доктора Адиля по имени Ферда, которую тот не видел многие годы.
Ее персонаж будет выделяться своей ревностью к Али Вефа в связи с неожиданной любовью, даст почву для конкуренции и разговорам.

Снимки от снимачната площадка.

Преди няколко дни в деня, когато се събраха целия екип на ДЧ преди началото на снимките, освен на Онур и Танер, журналистите са успели да зададат въпроси и на другите актьори.

Цитат
Команда сериала #MucizeDoktor встретилась вчера перед началом съемок нового сезона, которые начнутся уже сегодня.

Танер Ольмез, оценил процесс пандемии и подтвердил новость, что он был помолвлен с Эдже Чешмиоглу. Но сказал, что дата свадьбы не определена.

Реха Озджан сказал, что очень соскучился по своей работе: «Мы все были очень напуганы на протяжении всего процесса, но мы старались не потерять радость жизни». Во время карантина он уделил больше времени своей семье: " Я боюсь, что буду скучать по карантинному периоду, но теперь я буду проводить время более качественнее с женой и детьми".

Две любимые актрисы сериала Синем Унсал и Хазал Тюресан пришли на встречу по поводу нового сезона вместе. "Каждый день мы подвергаемся психологическому насилию", - сказала Синем Унсал, которая оценивает случаи насилия над женщиной, обсуждаемые в последнее время.

Онур Туна "У нас была встреча, касающаяся нового сезона", сказал Туна. Тест на коронавирус вышел отрицательным.

Хаяль Кесеоглу в последнее время также обсуждалась в связи с тем, что ударила в отпуске своего друга. Красивая актриса заявила, что инцидент был неправильно понят и просто недоразумение. Кёсеоглу, который интересуется единоборствами, сказала: «Нет женщины, которая не подвергалась бы преследованиям. Я также изучала боевую подготовку, чтобы защитить себя. Никто не может легко связаться со мной".[

Хазал Тюресан, която дори да напусне сериала, ще е сигурно след определен брой серии, вчера е имала рожден ден, навършила е 35 г. Поздравили са я колегите на снимачната площадка, личи се че е било весело.

Скрит текст:

Нещо за "Ябълката".

Цитат
Один из самых часто задаваемых вопросов: Почему Запретный плод 🚫🍎не в августе? Почему именно осень? ☔☔☔
Сериал живет за счет рейтингов и рекламы. Чтобы платили хорошо за рекламу нужен высокий рейтинг причем в условиях конкуренции. Традиционный рейтинг понедельника: 1. Чукур. 2. Дочь посла. 3. Запретный плод.
Летом все на отдыхе. Турки не смотрят телевизор. Дочь посла без конкурентов летом потерял 5%. Это не выгодно. В таких условиях реклама тоже стоит копейки. Все это убытки для продюссера.
Осенью снова включаются телевизоры. Аудитория растет, цены на рекламу тоже. Запретный плод любит аудитория АВ ( люди с высоким доходом), а значит и рекламодатели с мешком денег 😉Вот такой бизнес. По той же причине сериалы не показывают в новогодние каникулы.
Когда закрывают сериал? Когда рейтинг падает ниже 3%.
#YasakElma #Запретныйплод

И накрая... не може без ЗейАл.

Приятна вечер!

# 146
  • Варна
Дъгичке! Колко новини : )
Май няма да отпадне от сериала Хазал. Тинчето в общата тема е писала ,че другият й сериал ще е на интернет платформа по 20 минути и сигурно ще играе и в двата.  Или оня може и да са го заснели вече.

Аахахаах - реактивните момичета. Честит й рожден ден на Хазал - да бъде щастлива!

# 147
Добро утро! HugHeart

Дъга ,благодаря за инфото,преводите и снимките.Hug

Боби Hug Фили Hug Марсия Hug

На всички за коментарите....Flowers Bouquet

https://www.instagram.com/p/CCgYLK8BAYg/?utm_source=ig_web_copy_link

любимото коте на Онур

https://www.instagram.com/p/CC8CTSehXPX/?utm_source=ig_web_copy_link

Яямур се е показала ....някои рускини пишат,че е от дома на Онур,други-че не е...Simple Smile

каста за сериалът със Севда -''Световен ред''....

ЗЯ

и един коментар....защо ЗЯ не започне август месец...то се отнася и за др.сериали според мен...
Цитат
Один из самых часто задаваемых вопросов: Почему Запретный плод 🚫🍎не в августе? Почему именно осень? ☔☔☔
Сериал живет за счет рейтингов и рекламы. Чтобы платили хорошо за рекламу нужен высокий рейтинг причем в условиях конкуренции. Традиционный рейтинг понедельника: 1. Чукур. 2. Дочь посла. 3. Запретный плод.
Летом все на отдыхе. Турки не смотрят телевизор. Дочь посла без конкурентов летом потерял 5%. Это не выгодно. В таких условиях реклама тоже стоит копейки. Все это убытки для продюссера.
Осенью снова включаются телевизоры. Аудитория растет, цены на рекламу тоже. Запретный плод любит аудитория АВ ( люди с высоким доходом), а значит и рекламодатели с мешком денег 😉Вот такой бизнес. По той же причине сериалы не показывают в новогодние каникулы.
Когда закрывают сериал? Когда рейтинг падает ниже 3%.

Желая ви приятен слънчев ден! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

# 148
Привет!

Злати Green Heart, благодаря за споделеното!

Цитат
В Албании сейчас идет второй сезон нашего сериала. Канал KTV записал небольшое видео с Шевваль Сам,на котором она приглашает зрителей к просмотру.

https://vk.com/video558395096_456239183        

Серкан и Мелис на снимки.

Обновление и от Шевал.

Приятна вечер! Flowers Hibiscus

# 149
Добро утро! HugFlowers Hibiscus

Дъга Hug,благодаря за последните нови снимки с актьорите! Purple Heart

Сутринта не открих ново и за това реших да ви пусна гифчета от моменти със ЗейАл! Heart Eyes

и клипът на Катето HugHeart

https://youtu.be/hY9mfwQarNo

На всички приятен ден! Two HeartsFlowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пт, 24 юли 2020, 09:01 от Zlatina3

Общи условия

Активация на акаунт