Забранената ябълка/ Доктор Чудо/ Онур Туна и Севда Ергинджи Тема 27

• 43 268
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте!

Злати, винаги с голямо удоволствие си припомняме всичко, съвразно със ЗейАл.

Баръш си е намерил приятелче на снимачната площадка.

Несрин полчава поздравления за предстоящия си рожден ден.
Според гугъл РД е на 30 юли, доста раничко е, но няма лошо.
Кои ли са приносителите на тортата?
Жената може да е майка й, някак ми прилича. Фантазирам си...

Малкото Кузейче с как си Шафак зад кадър.

И Шевал с дами от екипа.

Приятна вечер, дружки!Flowers Hibiscus

Последна редакция: пт, 24 юли 2020, 18:26 от * Дъга

# 151
Добро утро! HugTwo Hearts

Дъга Hug,благодаря че си донесла новото от деня! Flowers Hibiscus

Ново - Онур Туна води преговори за главната мъжка роля в новия филм „Какво ще излезе от мен“.
Ако преговорите са успешни, актьорът ще стане партньор на Хазал Кая.

🆕 За всичката музика на сериала «NizamiAlem» ще отговаря музиканта Гьокхан Кърдар и световно известната казахска група «Hassak».

ЗЯ

и Бусе се е фотнала с Кузей...

арт на Гьокхан от фен

Имайте чудесна събота!

# 152
  • Варна
Hug

А, това е нашето момиче : ) . Тази снимка м исе струва стара, а не съм я виждала.

За филма на Онур - дано да се снима. Онзи с Тувана , така и не се появява. Много странно.

Последна редакция: сб, 25 юли 2020, 16:55 от BVAR

# 153
Хелоу дружки Hug
Дано Онур приеме ( ако въобще е вярна тази информация )  , от Хазал Кая до Тувана има огромна разлика Expressionless
Но Хазал е много ниска , дали не търсят ефекта ЗейАл ?
Ще видим .
Това бонбонче Кузей направо всички актьори са го обсебили .Голям глезан ще стане Grinning

# 154
  • Варна
: ) Фили

Ферман - дълбоко замислен

От сета на ДЧ

Последна редакция: сб, 25 юли 2020, 18:09 от BVAR

# 155
Добро утро! HugFlowers Hibiscus

Боби,Фили, HugHug

превод на прякото видео с Танер/Али и Синем/Назлъ...

https://vk.com/turkishtuz?z=video506672097_456239758%2F83f2423c5 … pl_wall_-73723597

Шевал и майка й Леман Сам били забелязани от журналисти в района на Джихангир...

Приятна неделя! Flowers Cherry BlossomFlowers Four Leaf Clover

# 156
  • Варна
wavey
Преговор за Ябълката:

Халит Аргун  е основател и собственик на  Аргун холдинг.
Има 4 деца от 4 брака, както следва:
Зехра – не са показвали майката, от първия брак на Халит;
Лила – майка й е Зеррин, игра в сезони 1 и 2 и епизодично в 3-ти; от втория брак на Халит;
Ерим – майка Ендер, разведоха се с Халит в сезон 1, от третия му брак, продължил най-дълго;
Халит-Джан – майка Йълдъз, разведоха се в сезон 3, от четвъртия му брак;

Йълдъз – 4-та жена на Халит; Тя е от Бурса;
Асуман – майка на Йълдъз и Зейнеп; Живее с нея след развода на Йълдъз с Халит;

Ендер – омъжена за Кая, имат син Ийт; Роден незаконно , без знанието на Кая и оставен от Ендер за отглеждане; В трети сезон се появи; Ендер и Кая са имали връзка преди тя да се омъжи за Халит;
Кая – адвокат, имал връзка на младини с Ендер и поканен от Халит да се върне като директор в холдинга от Лондон; В последствие напусна и отвори своя кантора; Емир и Джанер работиха там;
Ийт – син на Ендер и Кая;
Ийт и Лила бяха гаджета, ожениха се, разведоха се , мразеха се. Сега пак са в процес на възстановяване на отношенията; Двамата са студенти;

Джанер – брат на Ендер, вуйчо на Ийт и Ерим; Имаха залитания със Зехра;

Емир – приятел на Йълдъз и  сестра й Зейнеп (сезон 1 и 2, замина за Америка с мъжа си Алихан - брат на Зеррин и вуйчо на Лила, беше и бизнес партньор на Халит) от Бурса;

Емир и Джанер са приятели, понякога живеят в една квартира и работят задно;
Емир беше гадже с Лила;
Емир и Джанер сега работят в новата фирма на Йълдъз за бебешки пюрета;

Шаика – сестра на Кая и леля на Ийт; Постоянно се карат с Ендер и не се понасят;
Ендер и Йълдъз се мразеха , но след появата на Шаика се обединиха и станаха приятелки;

Шаика беше годеница на Халит, като той трябваше да се разведе с Йълдъз, но тя се оказа бременна и беше изчезнала; Шаика искаше да доведе Халит до фалит; Беше в комбина с негов бивш бизнес патньор (Надир – убит от Шаика в сезон 3), който искаше да си отмъсти;

Керим – нов герой, Шаика го нае за директор в Аргун холдинг, след като успя да стане собственик на повечето акции( фалшифицира брак с Надир и след неговата смърт получи дела му в холдинга), а Халит претърпя фалит;

Шаика харесва Керим, той пък се захласва по Йълдъз, но за сега целта му е да се забавлява;

Мерт – патньор в бизнеса и приятел на Керим; Искат да откраднат и банкрутират холдинга, играят двойна игра;

Издателят на Зехра – стана й като душеприказчик, след като никой не я взима на сериозно; Зехра пише книги за личносто развитие, но самата тя е пълен провал в живота и е алкохоличка;

Айсел – домашната помощница на Халит, но се примести при Йълдъз след развода им и фалита;

Съткъ – шофьор на Халит; След фалита Халит живееше при него;

# 157
Добро утро,момичета! HugHeart

Боби Hug,хубав преговор на ЗЯ си ни подготвила! Hands Plus1Flowers Hibiscus

Онур са го фотнали иска,не иска....Wink

от вчера....Шевал със сина си Тарък...

кратко видео от снимките на ЗЯ
https://vk.com/dizimaniaat?z=video-158229374_456243399%2Fc1d128c … l_wall_-158229374

Кузей с паяка...докато чака снимките....Simple Smile
https://twitter.com/SabyyLr/status/1287410508291809285

Приятен ден и успешна седмица на всички! Flowers Four Leaf CloverFlowers Hibiscus

# 158
Хелоу мили дружки Heart Eyes
Злати Hug , мерси за инфото , джанъм и за това ,че поддържаш хубавата ни тема Grinning
Тази с Онур не е Ягмур , а е някаква , която той казва му е добра приятелка Joy  Те го дебнат да го хванат със силиконовата кифла , а той с друга , която му е приятелка ...
 Е , не е лесно да си известен , нали ? Stuck Out Tongue Winking Eye , не можеш никого и в колата да качиш ...
Макар руските дружки да не харесват Хазал Кая , на мен ми се ще да участва с нея  , тя е актриса от А-листа с много фенове и филмът би бил успешен . Но това може и да е поредния кьорфишек , да не забравяме ,че Хазал е 157 см , даже по-нуска от Севда .Не ги виждам , тя му е до кръста Stuck Out Tongue Winking Eye Joy
И говорейки за Севда , дано са химични с Екин , и дано направи добра роля в успешен проект , стискам и палци Simple Smile , както казвам , тя е много добра в драматична роля , а и както се разхубави , ще е радост за окото Flowers Hibiscus
Успешна седмица , дружки Flowers Four Leaf Clover

# 159
  • Варна
Злати : )
Малко рано пуснах преговора, но пък някой може да реши да загледа Ябълката, да има време да си помисли.

Тия дни  се замислих ,че Ябълката и Докторите са сериали с по-сложни текстове. Ползват по сложни фрази и думи.

Фили : )

И аз се чудех дали е тази Ямур, че те с тия обработени фотоси, после като са натурални и не може да ги познаеш.

Ами Онур да спре да се крие ,че да не му измислят истории. Какво толкова се крие не мога да разбера. Ама и защо толкова упорито искат да му разберат връзките : )))) ; Луда работа.
Ама все на млади налита, разни зайци : ))))
Ей как се похабяват такива хубави мъже значи . . .

# 160
Добро утро! Hug

Боби Hug, вчера сутринта в поста си бях писала да пуснеш септември месец преговора,но после го изтрих! Wink

Фили Hug, ще поддържам темата,а вие наминавайте с коментари! Wink

Имаме си нова снимка от ИГ на Онур

Скрит текст:

ризката е позната от преди време,разкрита от рускините...Simple Smile
https://vk.com/feed?c%5Bq%5D=%23onurtuna&section=search& … t_-164262731_8261

и още една нова ...

ЗЯ

Йълдъз....

зад кадър...

нови снимки  на фенка с Шевал

и с Гьокхан

При нас всеки ден е горещо,няма и дъжд!

Желая ви приятен ден! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 161
  • Варна
wavey Hug Coffee

Злати,
нас ни пра дъжд яко вчера, но за днес го дават пак да е горещо. Нека се порадваме на слънцето : )
Може лекинко да попръска, ама така както пра вчера - не е хубаво хич.

Онур е много грамаден. Не , че не го знаем, но пак ме учудва като го видя до други хора на необработени снимки.

А ризката е от онова видео, когато се беше облякъл по-човешки : )))

Йълдъз нагласена, хубавка, пак някакво парти ще да е, сякаш са в бална зала.

Има ли са време са направили преразказ на целия сезон три. Жалко ,че няма кой да го преведе.

Но ние от сериите знаем кой какво си казва.

Имат и други видеа с извадки. Може да ги пусна следващите дни.

Сега са имали време да поработят. Жалко ,че няма и за сезон 1 и сезон 2 такива видеа. Що не вземат да се потрудят и да направят по 1 видео? : )

За преговора като наближи пак ще го сложим : ))))

Бяха писали ,че се очаква началото на сезона да е на 7-ми септември. Неофициално за сега.

Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 162
Хелоу дружки Heart Eyes
Злати Hug , Боби Hug
 да кажа , каквото казвам в темата на Неслихан - защо няма дистанцияяя ? Fearful
И да допълня ( защото явно е снимка от сета на ЧД , горкото дете от ляво Disappointed ) , много хубав д-р Ферман , че в последните няколко епизода от сезон 1 беше доста наедрял и бузест Joy

# 163
Аз съм с много особена нагласа към Хазал Кая. Не я харесвам изобщо визуално, а като актриса - не я усещам. Гледала съм няколко нейни сериала и все не ми допада. Може това да е проекта, който ще промени мнението ми за нея Trollface

# 164
  • Варна
И на мен ми е твърде студена Хазал и леко проклета като излъчване . Съмняваме да се промени : ))) Но може да се получи с Онур.
Според мен обаче Онур много се влияе от това дали му допада партньорката - не само визуално, но и по характер. И трудно скрива ако не му допада : ))) Много е искрен и чист. И не се преструва. А като се опитва да се преструва мнооого му личи.

Общи условия

Активация на акаунт