Забранената ябълка/ Доктор Чудо/ Онур Туна и Севда Ергинджи Тема 27

• 43 255
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро! HugHeartFlowers Green Apple

Дъга Hug,благодаря за новите снимки и инфо.

Шафак и аз съм я гледала в ''Сега и завинаги'' с Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше в главните роли!

още снимки на Еда с бебока....

Шевал с втория режисьор,който също напусна

от сета...

Приятен релакс в неделя! WinkFlowers Hibiscus

# 106
Привет, скъпи дружки!
Нерде сте!
Добре че е ЗлатиPurple Heart да ни отстрами…

Снимките на „Доктор Чудо“ вървят с пълен ход.

Имало е пряк ефир с Танер и Санем.
В контакта пишат, че ще го преведат.
Ще бъде интересно.
Дано ни подскажат нещичко за новия сезон на ДЧ.

Шафак на снимачната площадка на ЗЯ.

Снимки в офиса с един от новите герои на ЗЯ.
Рускините нали са по идеите, гласят този красавец за Зехра, щото тя нали е магнит за мошеници. Laughing
Няма да е лошо да се овъртолят и двамата с дамите от сем. Аргун и ще им пропаднат плановете за превземане на холдинга, който Халит току що си върна и още не му се е нарадвал.

Приятен следобед!Flowers Four Leaf Clover

# 107
  • Варна
да да : ))) и аз за Зехра и новичкия си мислех.

# 108
БобиGreen Heart
Жал ми е за новия. Нищо, че е дошъл да мами, изглежда един такъв симпатичен и разумен.
Какво да й хареса на Зехрата... Освен пак да я ползват за пешка, но това сме го гледали веме.

Еда от сета.
Рускините веднага я погнаха, че имала коремче.
Ама пак си е готина...

Мелиса май доста обича да се фотка...

# 109
  • Варна
Дъгичке, може пък да намери нещо друго в нея : ))))
Ахааха имам такава чанта като на Йълдъз, но червена.
Тези цветя в хола много ми харесаха, завидях им!

Асуман , няма ли да си ползва способностите и да разбере какви ги готви Керимчо?

# 110
Само новите господа да не се сговорят с баш шпионката Шахика, че ще стане лошо.
На този етап по-скоро те нея използват, отколкото тя тях, но от нея всичко може да се очаква.
В едно съм сигурна, ще ни изненадат пак...

Нещо за душата в неделната вечер: ЗейАл.

https://youtu.be/DEZaf5YMk3k

# 111
  • Варна
Много хубаво клипче, хем го знам и пак ми е кеф да го гледам.
Няма други като тях, толкова готини. Има симпатични, но с такова излъчване - няма друга двойка. Тя и самата им история беше уникална. И репликите им умни и добре измислени.

# 112
Добра вечер , дружки Hug
Е , наистина няма друга такава нестандартна и забележителна двойка като ЗейАл , много хубаво клипче от началото на сезон 1 Heart
==≠===================
Само да добавя - познайте какво е публикувал в Инста този път нашият луд Онур ....магаре с надпис ,, време е да се сбогуваме , магаре " Не мога да му се начудя , друг с такава външност няма да спре да кокетничи с феновете си , а нашият публикува домашните животни на баба си Joy

Последна редакция: нд, 19 юли 2020, 21:53 от Phillipine

# 113
  • Варна
Joy ах, на Онур бисерите

Скрит текст:
Ако се прости и с неговите магарии на тийнейджър, цена няма да има.

# 114
Добро утроо! WinkHugTwo Hearts

Дъга Hug и вие не отстъпвате с Боби Hug и Фили Hug,когато имате възможност! Wink

Видях снощи пуснатото от Онур и се посмях...Simple Smile ...ами такъв си е какво да се прави...

ЗЯ

от Еда...4-ти сезон идва като бомба...хайде да видим....Simple Smile

Шевал и Баръш...снимките на сериала са в пълен ход....

От телеканал FOX:
"Двойка, която ни идва на ум, когато става въпрос за коварни планове."

и Бусе/Лила Аргун готова за снимки...

и Айсел се завръща,кратко видео от актрисата....
https://vk.com/dizimaniaat?z=video-158229374_456243382%2Fd9859c8 … l_wall_-158229374

Приятен ден на всички! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

# 115
Новата Лила не ми харесва .
А стилът на Еда май и в живпта е същият като в сериала -кичозен и селски  (ако това не е аутфит от сериала ) .

# 116
Новата Лила не ми харесва .
А стилът на Еда май и в живпта е същият като в сериала -кичозен и селски  (ако това не е аутфит от сериала ) .

Toва е от сериала , в живота е по-скоро със спортен , леко небрежен стил .Това май се отнася за почти всички актьори - да се обличат небрежно Joy
Ха , здравейте дружки мили Hug, успешна , приятна и щастлива седмица Flowers Hibiscus

# 117
  • Варна
wavey Момичета!

Те си отнасят скъпи тоалети и гримиране по снимките и за това гледат в ежедневието супер неглиже да са. Те и холивудските са така.  Не харчат пари за дарехи много : )))) Пък и май им подаряват доста, за реклама.

Хора , гледахте ли втора серия на "Почукай на вратата ми" ?
Много добра игра -  има заярд в Керем и Ханде. Обаче не ми дава мира една мисъл - мисля , че този сценарии е бил за Онур и Севда. Струва ми се ,че са стъпили на базата на 50-те нюанса сиво. И до тук сценария е като за нашите. Севда и нея я спрягаха за сериала.

# 118
wavey Момичета!

Те си отнасят скъпи тоалети и гримиране по снимките и за това гледат в ежедневието супер неглиже да са. Те и холивудските са така.  Не харчат пари за дарехи много : )))) Пък и май им подаряват доста, за реклама.

Хора , гледахте ли втора серия на "Почукай на вратата ми" ?
Много добра игра -  има заярд в Керем и Ханде. Обаче не ми дава мира една мисъл - мисля , че този сценарии е бил за Онур и Севда. Струва ми се ,че са стъпили на базата на 50-те нюанса сиво. И до тук сценария е като за нашите. Севда и нея я спрягаха за сериала.

Боби Hug , и по двата ''казуса '' ми четеш мислите , душа Grinning .Аз като писах имах предвид и холивудските актьори , даже някои от тях са мнооого нелиже Satisfied
И на мен Вратата ми напомни на Нюансите и на нашите ЗейАл Heart Eyes .Но  тук ще се опитат да излязат от клишето бедната девойка и богатия наследник . Еда все пак е от средната класа , а и богата баба има . ''Свекървата '' току виж започне да я харесва Stuck Out Tongue Winking Eye
На мен много ми хареса Вратата досега ( знаеш не съм по тези дизи комедии ) , Керем ми харесва отдавна , Хандето сега също ми хареса , явно е чела критиките за играта си и е взела мерки Grinning .Е, не е мис Талант , но добре се справя , а и краси екрана , няма спор , голяма хубавица е Flowers Hibiscus

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 14:09 от Phillipine

# 119
Привет, дружки!

Злати Green HeartФили Green Heart Боби Green HeartСложно Green Heart

Благодаря за споделеното!

Тия тримата станаха отбор.

Тези тричките също.

Тук са само вуйчо и племенник, които в началото не се долюбваха един друг, но се нагодиха.

Пак са заформили някакво парти край Босфора..
Първо си помислих, че Халит празнува завръщането си, но това май не е палата на Аргун…

https://vk.com/video-158229374_456243388

Кая елегантен и целият в черно.
Ама какви са тези разхвърляни нещо около него...

Приятна вечер!Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт