Забранената ябълка/ Доктор Чудо/ Онур Туна и Севда Ергинджи Тема 27

• 43 281
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Вълнуващи летни вечери с премиерния сериал „Приказка за Бодрум“ по DIEMA FAMILY    С участието на Шевал Сам. Миналото лято започнах да го гледам, но нещо ме изгуби по едно време. Може да му дам още един шанс Simple Smile

# 166
  • Варна
Бодрумска приказка е името. Защо са го завъртели така , поредните им измишльотини, не звучи ок. О има доста познати лица - Мурат/Танжу от ДЧ, Алперен Дуймаз, Дилън Чичек . . .  
Аз само някакви сцени мернах с Шевал - то се гърмяха, реваха, влачиха се по земята. Та няма да му отделям внимание.

Предполагат ,че е от промото за сезона. Надписчето долу: Легендата продължава. Stuck Out Tongue Winking Eye

Керим : ). Попрехвърлих си сборното видео за сезона, позабравила съм някои истории ; )
Шаика много го отнесе; Ийт я беше стиснал здраво за гръцмуля Joy ; И на края разговора на Керим и Мерт как откровено си го каза - ние сме измамници / крадци и при това си го правят за забавление.

# 167
Здравейте. Отдавна не съм писала, защото при мен маратона продължава нон-стоп. Току-що завърших 63 епизод - ЗЯ.
Прекрасен сериал. В първите серий фаворити ми бяха Зейнеп и Алихан. Мислех си, че след 46 епизод след, като те напускат ще спра да гледам сериала, но не би.
Трети сезон е много раздвижен и емоционален. Тук фаворит ми е Кая . Толкова много се изкефих на сцената когато той изгони сестра си както от дома си, така и от живота му. Трябваше малко по-рано да си отвори очите. Баръш е актьора, нали - хубав мъж, само тези тънки устнички..
Превъзходна игра на Шевал и Еда. Не мислех, че има по-големи интригантки от тях, но Шаика се оказа, няколко стълби над тях.
Съжалявам, че синеочко и Севда са прекратили толкова рано.
Нали Тувана Тюркай е Лейла-Айше? Само съм чела името й тук-там е но не съм я гледала досега.
Много Ви отегчих. Приятен ден за всички.

# 168
Добро утро! Hug

Боби,Фили,Марсия,благодаря ви за споделеното! HugHugHug

За ''Бодрумска приказка'' и аз видях рекламата по ДФ.Вечер нали гледам отново Кадир и Седа в ''Научи ме да обичам'',а после от 22 ч. и ''Жена''(у нас е със заглавие-''Една жена'') и мислех да пиша в темата и забравях сутрин.Simple Smile Не съм го гледала така,че сега ще го загледам.

пускам отново снимката на Онур с девойката,тъй като излезе кратко видео с обяснение на Онур...Simple Smile
Цитат
Журналисты совсем обалдели.. Бедный Онур, вечно ему приходится оправдываться 'Хотите снимайте, но вы сейчас подумаете что-то не то. Она моя давняя подруга. Могу даже имя дать - Гизем. Она моя любимая подруга'

ft. onurtuna_lovers

https://vk.com/onur_tuna?z=video-164262731_456239746%2F9ed8a17c2 … l_wall_-164262731

да си пусна Алихан...

голяма подготовка за сериала...''Световен ред''...тренират се боеве....
видеа...
https://vk.com/feed?q=%23sevdaerginci&section=search&z=v … st_-196993181_173

ЗЯ

на общата снимка за 4-ти сезон ...Защо ръката на Йълдъз е на рамото на Халит? са отбелязали ...

Хубава сряда на всички! Flowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

ПП Докато пиша поста...Сиси Hug е наминала....

# 169
Бодрумска приказка е името. Защо са го завъртели така , поредните им измишльотини, не звучи ок. О има доста познати лица - Мурат/Танжу от ДЧ, Алперен Дуймаз, Дилън Чичек . . .  
Аз само някакви сцени мернах с Шевал - то се гърмяха, реваха, влачиха се по земята. Та няма да му отделям внимание.
Скрит текст:
Предполагат ,че е от промото за сезона. Надписчето долу: Легендата продължава. Stuck Out Tongue Winking Eye

Керим : ). Попрехвърлих си сборното видео за сезона, позабравила съм някои истории ; )
Шаика много го отнесе; Ийт я беше стиснал здраво за гръцмуля Joy ; И на края разговора на Керим и Мерт как откровено си го каза - ние сме измамници / крадци и при това си го правят за забавление.
Да, Боби, има познати лица. Гърмежи, рев и влачене по земята не си спомням да е имало Flushed По-скоро тийн частта ме загуби мен. Не ме влекат по принцип тийнейджърски страсти и неволи и затова не ме грабна и Любов 101. Както и това, че беше качен с някакво лошо качество- БП.

# 170
  • Варна
Марси - само някакъв отъс беше - финала. Изпозастреляха се. Типичните простотии на комшиите.

Аз пък гледах ДЧ - 28 серия, че бая го бях изоставила и сега отзад напред го карам Joy
Много силна серия! Прекрасна игра на всички.
Онур чудесно играе, ама много му отива да се прави на лош : ))))) , той май много не иска такива роли, а така добре му се получава. И нали е грамаден е и доста страшен.
Много ми хареса историята на момчето с дефекта на челото. И тази на майката с анорексията. Много серизони въпроси поставят - седиш и се чудиш, кое е правилното? Сякаш и няма правилно, просто приемаш едно решение и последствията от него и продължаваш. Трогателно завърши историята с бащата и как говореше през починалото си дете. Адил и Танжу - прекрасни артисти, играят много хубаво. Просто са друга класа.
Мисля ,че Онур заслужава също награди, а все не се дорежда.
Кавалджъм беше много добро попълнение към каста. Наистина жалко ,че я махат.
Ама наистина Али много лази по нервите : )))) горкия Ферман - голяма беля си има на главата Joy

Това е от преди няколко дена пост на Онур.
„От години искам да изкажа омразата си. Но за да се отървете от събитията, които нарушават баланса, първо трябва да се опитате да сте здрави. Затова мълча. Търпението ще даде своите плодове. Те ще се научат да уважават живите, мъртвите, тези , които се борят с живота. Задължени  са да се научат!“

Коментират рускините ,че било във връзка с насилие над животни.

# 171
Ехо, привет, мили дружки!

Много сте ми залипсвали.
От една седмица съм на морето и нямам време  за писане, но ви чета редовно.
Благодаря ви, че поддържате темата и споделяте интересни неща и впечатления от любимите ни сериали.

Слагам отново новото промо за 4 сезон, рускините пишат, че тийзъра ще видим тази вечер, което е направо супер.  Какво ли са ни подготвили…

На това промо много малко герои присъстват. Момчето до Кая Ерим ли е, че не мога да го позная? 
Прилича ми на него, но с по-къса прическа, но рускините пишат, че бил нов актьор.
Това няма да е добре, ако е вярно. Сега се сещам, че май не го видяхме Ерим на онова клипче, което пуснаха от снимачната площадка.
А на промо снимката липсват също главната змеица Шахика, както и Зехра и Ийит, които със сигурност продължават да са част от каста.

Ето я и Шевал Сам зад кадър.
Много обича тя да се снима така в стил: Полегнала е Тодора…:laughing:

А тук Шевал е като по-млада май.
Без тежък грим и естествена.

Бившите възлюбени Джано и Зехра също зад кадър.
Що не вземат пак да ти съберат…

tY.jpg

Какво ли не преживяха тези две героини в първите три сезона.
Какви ли нови изненади ще ни предложи сюжета на 4 сезон за този тандем?

Мисля да погледна аз тази „Приказка от Бодрум“. Не знам дали ще ми допадне, макар че виждам доста симпатични актьори в каста, които не съм гледала друг път и ми е любопитно. По-скоро ми е интересно да видя Шевал Сам в друга роля, доколкото съм чувала, изцяло положителна. Любопитно ми е. Друг е въпроса дали ще имам време да го направя, но ако не успея по телевизията, ще е онлайн през следващата отпуска.

Хубав следобед, момичета и до скоро!Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 172
  • Варна
Дъгичке много се радвам ,че си стигнала до морето!

И аз се чудех - това Ерим ли е? А не ми прилича на него. Нямаше ги няколко човека на онова задкадрово видео за началото наистина.
Не са споменавали да отпада някой, но ще видим.

# 173
Честито ви къзлар Heart

# 174
  • Варна
Оооо пуснали са нещо.
Тъкмо влизам.
Коя ли е зад списанието? И Шаика дали заради Надир е там?

Фили Simple Smile

# 175
Фили Hug,тъкмо видях фрагмана и си го пуснала! Wink

И какво Шахика в затвора....

Последна редакция: ср, 29 юли 2020, 21:26 от Zlatina3

# 176
Ех, че хубаво. Шахика в затвора и я почнаха от вратата съкилийничките.
Иначе с много фешън куфарче пристига.Laughing
Дано само да не е някой сън, че язък за радостта ми.
Много е интересно коя е дамата зад списанието, вероятно някоя която си е изпатила от нея.

Обаче интересно, че това е фрагман за 75 епизод.
Не е ли много раничко за такъв, ако ще почват от септември...
Хайде да пуснат два-три епизода през автуст и да завършат 3 сезон, а от септември 4 сезон..
Мечтите са безплатни, нали, но така или иначе покрай пандемията свършихме в нищото.

Р.Р. Надникнах в контакта и гледам, че там го пишат не фраг, а тийзър за сезона. Подозират, че зад списанието е Ендо, но тя пък за какво да попадне там... Нейните интрижки не са чак за затвор...

Гьокхан/Керим се е излегнал във вана, заедно със завивките.
Иначе гледката от прозореца на банята си я бива.

Последна редакция: ср, 29 юли 2020, 21:41 от * Дъга

# 177
  • Варна
Да , но в тубата Фокс си пишат ,че това фраг за 75-та серия.
И аз си помислих за Ендер - на нейната ръка ми прилича.
Може Халит да ги е пратил 2-те там. : )))) аххахахаха

Супер е снимката на Гьокхан! Гледката е един път.

Аахахаха - Шаика с възглавничката в зандана, Керим с възглавничката във вана! JoyJoyJoy
Да не е той да им е скроил номер и да ги е пратил двете кокони в панделата.
Май искаше да спечели доверието на Халит, макар  че вече ми привлече вниманието и се показа пред него в добра светлина.

Сиси, забравих да пиша сутринта , че се радвам , че и без ЗейАл ти харесва сериала.
Успяха те да се задържат и то доста стабилно. Ако изкарат пълен 4-ти сезон ще са наистина легенда ; )))).

С руски субтитри фрага:

https://vk.com/video-158229374_456243403

Куфарът и аз го маркирах - мнооого шик! А не е ли с ония обувки със змията отдолу на подметката, направо ще ги застреля, ако я видят с тях : )))))

Последна редакция: ср, 29 юли 2020, 21:57 от BVAR

# 178
Боби, и на мен ми се иска повече да е фрагман и тази картинка да я видим скоро, но ще видим.
Етого с руски субтитри.

Ако беше Ендер, вероятно щяха да я покажат, защото това ще предизвика огромен интерес у зрителите.
По-скоро е някоя друга. Рускините пишат, че на онези снимки от сега, които излязоха преди няколко дни давали и Шафак/Зехра на снимките в затвора. Имаше и някакво клипче май оттам. Но по-добре да е някоя нова героиня, някоя от миналото на Шах дето има да й отмъщава.

https://vk.com/video-158229374_456243403

# 179
  • Варна

Вярно Дъгичке, имаше някакви кадри със Зехра в затвора, ама може и нарочно да са били да ни подведат.

Общи условия

Активация на акаунт