Лидл 141 - Юлски летни вълнения

• 106 065
  • 2 046
  •   1
Отговори
# 180
Ето го състава на пасираните домати:

# 181
Ето и на консервите

Не се чете че е обло
Лимонена киселина, регулатор на киселинността, белени домати и сок от домати.

# 182
Аз ида с друг въпрос - гаранцията се признава, без значение къде е купен уреда, ама дали важи международно?

# 183
Европейски важи...по регламентите.
Какво точно питаш?

# 184
Ами, ако сега го купя тук, пък го пратя в Холандия примерно, дали ще му важи гаранцията там? Демек, човекът ще си го носи в магазин там да си се оправя?

# 185
Айде и аз да дам моите 5 лева, тези пасирани домати, правя любимата ми страхотна доматена супа, когато не е лято 😸

# 186
Мисля е коментирано за гаранциите в др.държави..останало ми е че важат . Някой беше купил от герм.лидл и май тук го даде за ремонт..нещо такова.
Пиши им и питай най-добре.

# 187
  • София
Ами, ако сега го купя тук, пък го пратя в Холандия примерно, дали ще му важи гаранцията там? Демек, човекът ще си го носи в магазин там да си се оправя?
Нещо помня ,че гаранция важи само ако уреда е предлаган и в съответната държава.
Ако не е продаван там, не важи.

# 188
Момичета, някой пробва ли кола маската да даде отзиви?

# 189
  • Асеновград
За Холандия не мога да ти отговоря, но тук вече не важи. Миналата година имах този проблем с прахосмукачка купена в Гърция.Пратиха ме да си я рекламирам там, те вече не поемали гаранция на уреди купени в друга държава. Другия начин е да се свържеш в международното им обслужване, което е мъка и нищо не вършат. Та по това направление Лидл ни отрязаха да си го знаете. Даже и да е продаван тук уреда пак вече не става. Преди аз съм писала че ставаше, но явно смениха политиката.

# 190
Момичета, някой пробва ли кола маската да даде отзиви?
И аз се надявам за отзиви ,докато все още има по магазините 😁

# 191
Благодаря, Панайоту. Точно това ме притеснява, да не стане зор за нищо. Че така или иначе и транспорт ще трябва да плащам, та съвсем се зачудих.

# 192
  • София
Да се включа в темата и аз. Simple Smile Идвам с отзив за прахосмукачката робот.
...
А, да не забравя - и кучето се разбира с нея. Joy Голяма ми е страхливка милата кучинка и това също ми беше важно.
Успява ли с кучешките косми?
Знам, че се обсъждаха прахосмукачките по-напред, питам защото ми светна, че сте с куче.
Тръгнах да снимам състава на доматеното пюре и разбрах, че съм се оставила без домати Joy
Иначе и от мен "+" за тях.
Определено. Купих я в понеделник, заредих я и я пробвах във вторник. Бях чистила с голямата прахосмукачка в неделя следобед. Не беше мръсно в никакъв случай, но контейнерчето се напълни с косми.
Моето кученце е с къс косъм. (В момента ръси доста косми.)

Дано не забравя да взема от това пюре. От вас "чувам" за него. Simple Smile ... Ааа, и пъпеш.

# 193
  • Пловдив
Здравейте, имам нужда от съвет. Редовно ви чета и вече ви чувствам като част от семейството. Харесала съм рендето с приставки от следващата седмица. Става ли за картофен чипс?

# 194
  • София
Благодаря, Панайоту. Точно това ме притеснява, да не стане зор за нищо. Че така или иначе и транспорт ще трябва да плащам, та съвсем се зачудих.

Не си заслужава от тук да се купува и праща.  Виж в сайта за държавата, може да имат и онлайн магазин и директно да платиш и поръчаш до адреса на човека. Аз така мисля да направя за дъщерята. Но пък тя си е харесала Irobrt...

Общи условия

Активация на акаунт