Лидл 141 - Юлски летни вълнения

• 106 062
  • 2 046
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Тете, Кристи,

Когато я купувах в понеделник от Лидл Оряхово/бул. "Сливница", казаха на касиерката, че е останала още една. Мога да проверя дали е още там.
Не бяха наредени на стелажа, а имаше само една празна кутия. Питах един от служителите, който ми обясни, че трябва да отида с празната кутия на каса и от там да извикат някой да ми донесе робота.
Явно така ги пазят от вандалско разглеждане, все пак не е 3 лв. (Мерки срещу клиентите, които пробват маслото с нокът и т.н. изцепки.) Rage

# 166
Ей..мързелив народ. Изкупили ги...тц...тц... 😄

# 167
  • София
Момичета, подарявам  6 бр. накрайници за ел. четка.  Спря да работи. Ако някой ги иска - подарявам.

# 168
  • русе
Отидох за лавандула и се върнах с празни ръце,въобще имало ли е зареждане?

# 169
Миме, само кажи от коя брошура е. Ще звънна на националния, белким ме огрее!

# 170
Роботки има в Лидъл Поморие,поне 5 бр.
И аз  взех пъпеш и беше страхотен.

# 171
Момичета, подарявам  6 бр. накрайници за ел. четка.  Спря да работи. Ако някой ги иска - подарявам.

Като стана дума за ел.четки....и тук да се изкажа:
Аз не съм доволна от лидълската...от последното пускане. Има само един бутон - и за on /off, и от същият се сменят режимите. Копчето е гумено, не изпъкнало и отделно ако се сещате.
Голяма мъка - натискам го- тя тръгва да бръмчи, и не мога да я спра, защото само превключва от режим на режим и си бръмчи и си върти и няма спиране братче.
Купих я за детето - и то не я харесва-трудно я спира. Ползва я...ама с мъка.
Моята е Донтодент от ДМ - лесно се спира.

Също за зъбният душ отново-нали ми пратиха нов че стария спря да работи на втория месец. Ами и новия е със скапано закопчаване отзад на резервоара!! Не щъка и не се затваря и туй то. Бъгава работа. Ако не си държа там пръста и не натискам, водата изтича. Определено не им е сполучлив продукт!!!
И друг се беше оплакал от същото помня.
Първия да е бъгав бил да речем. Ама и вторият ли?!? Не че е невъзможно...ама такъв карък да съм ли....
Минус от мен за душа и ел.четката.

# 172
Батерии ми трябват тип "копче", има ли ги редовно?
Миналата седмица нямеш, специално търсих.
Взех от Пепко.
Трябват ми по - големите, дали има в Пепко?
Да, точно от по-големите взех.

# 173
Тета, моят зъбен душ си "щрака", затваря се плътно. Отзад има едно кръгло гумено уплътнение, а по-нагоре над него има 2 щифтчета (пластмасови) в които влиза друга част от капачето. Съвсем плътно се затваря моят. При теб има ли такова  уплътнение, щифтчета, докрай ли натискаш?

# 174
Робот-прахосмукачка видях вчера в Младост 2 (или поне изложена кутията му, не съм заинтересована, поне на този етап). Мога да кажа, че два пъти пращах (за различни неща) запитване по мейл и ми отговориха точно и конкретно, много съм доволна от обратна връзка с клиентската им линия!

# 175
Да да..и двата имаха/имат.
Не прилягат плътно и се разкопчава..не хващат. Как ли не ги мъчих и не става. И леко. И силто натисках. И продължително.

Ясно...бъгави съм случила.

# 176
  • София
Да питам за доматеното пюре - само домати ли е или както са тук пържени и имат олио/зехтин?
Доматеното пюре е така както трябва да е, гъсто и е само от домат, няма лук, олио/зехтин, не е пържено , напълно натурално

# 177
  • Mediterraneo
Може ли снимка на състава му?

# 178
  • София
Миме, само кажи от коя брошура е. Ще звънна на националния, белким ме огрее!
От 22 юни. https://www.broshurko.bg/lidl/%D0%B1%D1%80%D0%BE%D1%88%D1%83%D1% … -06-2020/?page=28
Скрит текст:

# 179
Да се включа в темата и аз. Simple Smile Идвам с отзив за прахосмукачката робот.
...
А, да не забравя - и кучето се разбира с нея. Joy Голяма ми е страхливка милата кучинка и това също ми беше важно.
Успява ли с кучешките косми?
Знам, че се обсъждаха прахосмукачките по-напред, питам защото ми светна, че сте с куче.
Тръгнах да снимам състава на доматеното пюре и разбрах, че съм се оставила без домати Joy
Иначе и от мен "+" за тях.

Последна редакция: сб, 04 юли 2020, 06:40 от MEERA

Общи условия

Активация на акаунт