Лидл 141 - Юлски летни вълнения

• 106 870
  • 2 046
  •   1
Отговори
# 1 920
  • Варна
Ох, ама няма нужда да се присмивате постоянно на това какво купуват другите... Разбрахме, че тук има факири, които бъркат мохито, правят мляко с ориз и руски салати. Ми оставете нас, глупаците да си купуваме готовите неща без да назидавате... Досадно е вече.

# 1 921
За мен пък е смешно да вися 40 мин. над печката за купичка мляко с ориз.
Мъжът ми не яде ориз, аз и да направя повече от една купичка, ще ги хвърля после, защото ще съм си заситила глада за мляко с ориз и с една купичка и няма да го ям насила, защото трябва да се изяде.
Та за мен е удобен вариант това на Лидл.

# 1 922
Заинтригувах се покрай сушилните? Колко време могат да се съхраняват изсушените плодове?

зависи колко са изсушени - ако са изсушени на макс, т.е. "да дрънкат" като паднат, издържат с години. Но може и да не се сушат чак толкова много, ако ще се съхраняват във фризер.
А може да се суши и месо.

# 1 923
  • София
Тези мрежи за пране https://www.lidl.bg/bg/p/product-recommendation/mrezhi-za-prane/p41318 удобни ли са за сутиени с по - голяма и "твърда" чашка -  C, D? Взимала съм от домашните потреби преди ( с твърди дъно и капак) но но я подарих на снахата. То не ставаше за моите сутиени.

И да попитам за мокрите интимни кърпи на Siempre- и те ли са на изчерпване? Миналата седмица нямаше в единия люлински Лидл, а в другия взех 5 бр, и останаха 2 на стелажа.

# 1 924
Относно млякото с ориз - не съм опитвала никога лидълското (прочетох доста мнения, че не е особено добро), но за подобни десерти бих разчитала по-скоро на заведенията за бързо хранене/храна за вкъщи Wink (у наше село има едно много добро, с чудни десерти, които те си правят - не са полуфабрикати..мл. с ориз, крем карамел, бискв. торта с маскарпоне и пр...охх, прияде ми сеее, но довечера ще правя рецептата от кутията на лидълската извара).

Тези мрежи за пране https://www.lidl.bg/bg/p/product-recommendation/mrezhi-za-prane/p41318 удобни ли са за сутиени с по - голяма и "твърда" чашка -  C, D? Взимала съм от домашните потреби преди ( с твърди дъно и капак) но но я подарих на снахата. То не ставаше за моите сутиени.

Тези са меки (кръглите..одеве взех), но са като дунапренени-т.е. не само мрежа и според мен са доста големи.

# 1 925
За млякото с ориз.Обяснявам защо купувам, а не правя. Мъжът ми е дебел, а аз също внимавам какво ям. Предпочетам да го купя, макар и със съмнително качество и да ми мине апетита с една доза. Ако можех да го замразявам, но не може, бих го направила, както си правя шоколадово суфле  и си пека само по едно, като ми се прияде точно такова в 12 ч. през нощта.

# 1 926
Лидълското мляко с ориз не ми хареса, а съм яла разкошно готово такова...
Що се отнася до домашно приготвено или купено - хората и приоритетите са различни.
Понякога много.
Аз съм за, винаги да има възможност за избор.

# 1 927
  • СОФИЯ
Тези мрежи за пране https://www.lidl.bg/bg/p/product-recommendation/mrezhi-za-prane/p41318 удобни ли са за сутиени с по - голяма и "твърда" чашка -  C, D? Взимала съм от домашните потреби преди ( с твърди дъно и капак) но но я подарих на снахата. То не ставаше за моите сутиени.
 …...
Трябват ти тези от по 2 бр., как са самите тобички обаче още не знам. Имаше цветово, бели и черни.

# 1 928
Някой казваше, че вакуумира сушените плодове и така издържат дълго.

Марчева, 40 мин. уж са малко, но ако си уморен са много, а гладът си е глад. Мързелът също си е мързел. 😁 За себе си говоря. Тънкообидните да не скочат. 😋

# 1 929
За млякото с ориз.Обяснявам защо купувам, а не правя. Мъжът ми е дебел, а аз също внимавам какво ям. Предпочетам да го купя, макар и със съмнително качество и да ми мине апетита с една доза. Ако можех да го замразявам, но не може, бих го направила, както си правя шоколадово суфле  и си пека само по едно, като ми се прияде точно такова в 12 ч. през нощта.
Точно щото сме дебели не купувам - ако трябва да се назоря да го направя доста по-трудно ще е, отколкото да го купя и да го изям моменталически.
Нито купувам, нито правя, нито ям Simple Smile Simple Smile Simple Smile

За сушилнята за плодове, моята не е лидълска, но я ползвам от години да си суша манатарките. 1 см са им високи тавичките, не трябват и да са повече, щото няма как да изсъхнат Simple Smile Така или иначе нещата се режат на тънко. И става много бързо. Съхранявам ги в пластмасова кутия с капак.

Днес си забърсах 2 мини-парника за разсад от намаленските панерчета по 7 лв, на пролет ще градинарствам Simple Smile

# 1 930
За млякото с ориз, в първият момент и аз си помислих че е голяма глупост, но като се замислих е удобен вариант за хората които се хранят нормално, нещо което да минеш да вземеш след работа за вкъщи, или пък за десерт към обяда. Като гледам що народ се реди и купува храна от топлите витрини по супермаркетите, нека има разнообразие и възможности

# 1 931
Нито купувам готово мляко с ориз, нито го правя вкъщи. Почти и няма кой да го яде у нас де. Иначе е ясно, че домашното си е най-добре, но пък купешкото си има други предимства.

# 1 932
Аз го мразя от дете, но пък правих мляко с ориз и тиква миналата есен, обаче съм забравила или изгубила рецептата, а се скъсаха да ми мънкат да им направя пак.

# 1 933
Леми, аз го обичах като дете, но просто отвикнах да го ям и правя (и детето, и ММ не обичат). Известно време правих по 1-2 порции само за детето, но тя пък не искаше ориз под такава форма и спрях... Grinning
Скрит текст:
Можеш да им направиш крем-карамел или брюле с тиква Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 934
Всичко им правя, предполагам че заради повечето въглехидратите им е харесало толкова, нали ги държа на ниски въглехидрати горките 😎 Grinning

Общи условия

Активация на акаунт