Лидл 141 - Юлски летни вълнения

• 106 878
  • 2 046
  •   1
Отговори
# 1 935
Как точно в боба?
Щях да те питам първия път като го спомена...
https://www.directoalpaladar.com/recetas-de-legumbres-y-verduras … e-siempre-apetece

Пускам ти тук един линк, на испански е, но нямам сега време да го преведа целия. Общо взето се приготвя като нашия бял боб, но те ползват зехтин, чесън, дафинов лист. Отделно се слагат чушка, лук и морков. Те не ползват домати, като нас. Общо взето е това. По този начин горе-долу се прави и уникалната им леща, но в нея има бульон от кокали на хамон, хамон, чоризо и т.н. Веднъж я готвих вкъщи и ми отне цял ден.
Благодаря много за рецептата, днес направих боба, стана страхотен, колкото и странно да звучи. Правих го в тенджера под налягане. Пропуснах само целината, защото нямах, другият път задължително ще сложа. Утре ще отида да се заредя с още чоризо.
Вчера правих и гаспачо, също много ми хареса.

# 1 936
Хареса ми "плашенето" на боба : ))

# 1 937
Понеже аз подхванах темата за мляко с ориз, искам да ви кажа, че не всеки има време, желание и възможност да вари такова в домашни условия. Добре, че продават готови да има за моето хлапе. Още от малка и купувах готово бурканче на Ганчев, мялко с ориз...Лидълското мляко с ориз обаче не става за ядене.

# 1 938
Интересно ми е, когато някой генерализира. Едното ми дете обожава мляко с ориз, а другото повръща само от миризмата на прясно мляко. Е, да лиша едното или да изгонят другото някъде, докато готвя любимия десерт? Естествено, че ще го купя и ще благославям този, който се е сетил да го продава.

Последна редакция: чт, 30 юли 2020, 22:10 от Нищо лично

# 1 939
  • Варна
Еее, не е вярно, че не става за ядене лидълскито мляко с ориз Simple Smile Въпрос на вкус. Моето дете го лапа с кеф. На мен, както казах, само канелата ми дойде в повече, иначе си беше хубаво.

# 1 940
  • Варна
От мрежите за пране имам бели цилиндрични, точно за сутиени ги взех, а и бяха в коша с намалени неща, та ми излязоха без пари. Страхотни са!

# 1 941
Заради тази дискусия ми се прияде мляко с ориз. 😂 Не съм правила от поне 10 години, едно време много го обичах.

Кажете за тематичната лимонада тази седмица - какво съдържа?

# 1 942
Ами за 60 стотинки пробваш и решаваш дали е твоето.
Доста внимание му обърнахме.
Белачката за зеленчуци Ернесто хич не бели. Не си намирам касовата бележка и ще ги хвърлям, две са в кутия, преди мъжът ми да ги е видял.

# 1 943
  • до най-прекрасния мъж
Похвалвам този сладолед:
Скрит текст:

Много вкусен и неочаквано с доста добър състав. Изядохме си една кутийка с ММ с кеф. Цената е 4.99 лв, има още разновидности- с карамел видях, останалите не запомних, но бяха общо 4 вида. Определено ще повторя.

# 1 944
Снабдих се с препарата за баня. Този с океански аромат не ми допадна, взех си лимон. За тази цена не очаквам да чисти добре,но понеже е с помпичка ще си фъшкам за ежедневна употреба.

# 1 945
Този препарат бях решила да го пробвам, поне е евтин ако не ми хареса. Беше празно мястото му на рафта, както и на препарата за тоалетна дето също е намален, само надпис с цена стоеше. А като си помисля че се канех да оставя ходенето до там за събота... представям си до тогава какво ще е останало от промоциите им.

# 1 946
Този препарат бях решила да го пробвам, поне е евтин ако не ми хареса. Беше празно мястото му на рафта, както и на препарата за тоалетна дето също е намален, само надпис с цена стоеше. А като си помисля че се канех да оставя ходенето до там за събота... представям си до тогава какво ще е останало от промоциите им.
И при нас нямаше от гела за тоалетна. А е офертата е от днес.

# 1 947
  • have faith and be patient ..
Лимона с фъскалка е супер за ежедневно, фъскам на мокто където се сетя, после измивам с вода, обирам с уреда  за прозорци и всичко свети и блести Simple Smile ползвам  ги още от преди, когато бяха със старите опаковки, отварям капачето да не ми е на пяна а на спрей.. Абе бива препарата

# 1 948
Днес бях до Лидл и си купих блуза,шорти и сладолед тирамису.Опитах и испанската лимонада с вкус на лимон,студена е идеална.

# 1 949
И при нас нямаше от гела за тоалетна. А е офертата е от днес.
О, даже не бях обърнала внимание че е от днес, мислех че е цялата седмица... То значи хептен излагация още първия ден да им е празно. Сигурно ще го взема на редовна цена да го изпробвам все пак, ама не е там въпросът.

Общи условия

Активация на акаунт