Лидл 141 - Юлски летни вълнения

• 106 895
  • 2 046
  •   1
Отговори
# 1 830
Вече всички бележки се проверяват щателно без значение къде се пазарува.
Понякога служителите са нехайни, понякога просто тичат на 100 места + касата и накрая грешки.
Напоследък все по-често се случват недоразумения.
За хвърлянето на стоките првя забележка - има неща, които просто не бива да се тръшкат, смачкват и т.н. Да не говорим да се смесят и продуктите на двама клиента, защото не смогваш да прибереш своите пък вече почнали следващия.

# 1 831
  • София
Ужас. И аз съм в Борово. Пазарувам вече рядко, но основно детски пижами и блузки за внучо. Не могат ме излъжат. Покрай тях сиренето на Железница и някоя и друга мръвка, както и нещо дискутирано в темата. Абе, повече от 5-6 неща нямам и трудно ще ме метнат. Мъча се да си създам навикда гледам бележката, но не винаги.

# 1 832
Еха, 5 пакета кренвирши вместо 1! Bowtie Как става тоя номер... Close
Гледам бележките аз, дори и когато бързам се старая.
Имам въртящ четка за коса (на Кристина Агилера) и невъртяща четка- маша. Първата ми е по-удобна за къса до средна коса, невъртящата става и за по-дълга коса (когато съм с дълга коса я намирам за по-щадяща). Но вероятно зависи и от типа коса- моята е суха, дълга, права  с тенденция към начупване при намокряне. Не се ли мокри, няма ли мъгла навън, изправяне с преса или друго ми държи почти седмица, т. е. до следващото измиване.

# 1 833
Днес взех от деликатесния пастет и се хареса. Искам да питам за суровото чоризо- дали някой вече го е пробвал на вкус и как му е състава?

# 1 834
Здравейте, някой да е наясно дали може да се връща бельо? Преди знам, че можеше, но дали няма някакви промени?🤔
Върнах сутиен и охраната ме пита" не Ви ли е удобен?".Rolling Eyes

# 1 835
Bibchita, пак че не искал да вземе мярка, за да ти препоръча правилен размер Joy

# 1 836
И аз писах оплакване от касиер в Борово, държа се абсолютно безобразно. Нов някакъв или поне нов на каса. Направиха се на неразбрали или наистина са чели диагонално, пробваха да обвинят други хора, което ме ядоса още повече и им писах отново, не отговориха. Пишете задължително, ако имате оплаквания, не искам да развалят филиала. Rage В Гоце Делчев са съвсем различни - не си пестят нито "приятен ден", нито да ти кажат нещо, което е в твой интерес, а не го знаеш.

# 1 837
  • shumen
Някъде детски сандали 34 номер виждал ли е някъде?

# 1 838
Вешалицата по сръбски от миналата седмица е фантастична, давам й 10 от 10. Дали няма изостанали количества, искам да взема още. Thinking

# 1 839
Ние опитахме чоризо. Ме.. нищо особено. Пекох ги на фурна, но не съм ги въртяла и от долната страна се делеше червото. А и беше някакво по-дебело.
Взехме и от панираната мерлуза, която беше маркирана като треска на касовия бон и на цена 3.99лв. Не съм проверявала дали е такава цената в сайта. Иначе на мен ми хареса като за джънк храна, на мъжа - не. Ама и той не е много по рибата.
Но са ни метнали за цената на батерии - копче. Бяха с етикет 30% намаление от 2.99 на 2.09лв. Не стига, че пищяха на излизане и охраната идва да проверява защо. Ами чак вкъщи видях, че са маркирани на редовната цена. Както и да е. Не мога да запомня всички цени на нещата, които вземам, че да правя забележки. Само на батериите се вижда на лепнатия етикет. Здраве да е.

# 1 840
Кажи им на следващото пазаруване - с артикула със стикер -30% и к.б. На мен ми направиха корекция на следващия ден.

# 1 841
  • София
От петък ще бъде намалено виното на родна стряха- розе, 3 л. Помня, че се коментираха вината, но не помня кои бяха добри. Някой с отзиви, става ли розето?

# 1 842
  • в кукувиче гнездо
Чоризото е хубаво, като знаеш как да го ползваш. В боб, леща, паеля, ризото, с картофи, на скара... Сушено за мезе.

# 1 843
  • София
Момичета, испанския зехтин дали е хубав?

https://www.lidl.bg/bg/p/v-trsene-na-iberiya/ispansko-maslinovo- … ra-vrdzhin/p41175

# 1 844
Как точно в боба?
Щях да те питам първия път като го спомена...

Общи условия

Активация на акаунт