Лидл 141 - Юлски летни вълнения

• 106 882
  • 2 046
  •   1
Отговори
# 1 875
  • Мадрид / София
За испанската козметика - почти всичко го има и в Бг. Не се сещам за нещо изключително. Да ти донесат някое парфюмче да му се наслаждаваш.

# 1 876
  • в кукувиче гнездо
За испанската козметика - почти всичко го има и в Бг. Не се сещам за нещо изключително. Да ти донесат някое парфюмче да му се наслаждаваш.
От десет години аз не живея постоянно в Испания, но ползвам главно испански душ гел вкъщи. Понеже трудно се снабдявам с него, не давам на никой да ми го пипа. La toja е душ гелът и за мен по-хубав от него няма. В България го няма, писала съм на Шварцкоф за него и дали може да се дистрибутира у нас, казаха ми, че е само за испанския пазар. Много хубаво мирише, остава аромат на кожата за дълго.
Цената му е около 2 евро.
https://www.latoja.com/cuidado-corporal/geles-de-ducha/gel-hidrotermal/

# 1 877
  • Мадрид / София
Зная го, за мен аромата му е силен, но аз съм чувствителна към миризми и разни други така че не съм критерий. Тези, които аз ползвам ги има и в Бг, може би да се различават по качество ( бях установила разлика в пастата за зъби Colgate).

# 1 878
  • София
Минахме през Лидл, взех от всички млекца с ориз да пробваме, с канела много ми хареса. ММ не хареса, та всички ще са си за мен 😄
И захарен скраб взех, нямах търпение да го пробвам - много ми хареса. След изплакване не остава мазно, което ми беше важно.
Другото, на което сме фенове напоследък, са пърленките. Почнах да взимам от замразените, за да не се търчи непрекъснато до магазина.

# 1 879
Може ли снимка на този скраб?

# 1 880
Преди известно време купихме една безалкохолна пинаколада, но не можах да я намеря днес в магазина. Видях, че е тяхнатя марка Solevita, но продава ли се редовно?

# 1 881
Това си беше нещо като нектар от ананас- може да е било в тематична седмица. Вчера мернах нещо в подобно шише (близо до соковете и сиропите стоеше) в много подобна бутилка, но май беше сок от манго...Погледнах набързо, защото отначало го помислих за пина коладата.

# 1 882
  • София
Може ли снимка на този скраб?
Ето такъв взех
Имаше още един вид.

# 1 883
  • Mediterraneo
La toja не го харесваме вкъщи. Сестра ми постоянно ми носеше душ гелове и шампоани от Испания, не за друго, ами защото тук са без пари в сравнение с Бг. Има много промоции и излизат наистина евтино.
Истински хамон да ти донесат, ако сте любители. Не цял бут, разбира се, но се намират качествени вакумирани хамони, нямащи нищо общо с това, което предлага Лидл в иберийската седмица.

# 1 884
Аз да похваля покривалото за легло от тази седмица, взех в син цвят -  точно ми се връзва със спалнята. Много плътна и приятна материя, много съм доволна .

# 1 885
  • Пловдив
Щях да питам от днес ли са тия млека с ориз? Не, че купя, а понеже така ги заварих на рафта в нашия м-н ...без цена и реших, че са от утре.

# 1 886
  • Варна
Сега гледам, че са на промоция от понеделник, нямам идея защо са били без етикет.

# 1 887
  • Пловдив
Ми пак са в издънка Wink
За някакво сирене пишеше, че не могат да осъществят доставка и няма налично. Май пак от тая седм.с цена 9 и нещо.
Сложили бутеркезето сред испанските неща и то без цена, абе...каша...

# 1 888
  • На изток от Ада
Покрай тези млекца с ориз, аз си сптетнах ориз с шоколад Grinning, някой каза че имало такова, с шоколад друг каза, че няма та си забърках. Даже сложих лидълски шоколад.
Не че бих купила готов.

Последна редакция: ср, 29 юли 2020, 23:28 от nasito8988

# 1 889
Млякото с ориз у нас не се одобри. А фуета е супер гаден. От предипни пускания още знаем, че не става за ядене.....

Общи условия

Активация на акаунт