Добре дошли в Люлин! Тема 32

• 80 674
  • 803
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Този път ще питам за читава шивачка, която да ми стесни едно палто в раменете и да не иска да ми вземе колкото струва палтото.
Във втори в блокчето срещу магазина за хранителни стоки Деница има шивачка, вършила ми е работа и според мен не взима скъпо, ако искате проверете. https://www.google.com/maps/uv?pb=!1s0x40aa9a80635f104f%3A0xae82 … 40QoiowE3oECB4QAw

# 196
  • София
Във втори в блокчето срещу магазина за хранителни стоки Деница има шивачка, вършила ми е работа и според мен не взима скъпо, ако искате проверете. https://www.google.com/maps/uv?pb=!1s0x40aa9a80635f104f%3A0xae82 … 40QoiowE3oECB4QAw
Аз също съм я използвала и съм доволна.

# 197
Бихте ли споделили мнението си за детските градини и яслите в квартала? От кои сте доволни и от кои не сте?

Тази година ни предстои кандидатстване и все още се колебая и събирам мнения.

И как ви се струва - по-лесен ли е приемът е Люлин, предвид, че има във всеки микрорайон ОДЗ или си е като навсякъде - места няма и е цяло чудо да приемат детето?

# 198
  • Beyond the stars
Дребен влезе от воле без томбола със стандартните 12точки. Та мисля, че в Люлин е една идея по-лесно, тъй като все още не е толкова презастроен, а навремето се е строяло с мисъл и план за тези неща.
Не знам с новите критерии как ще се променят нещата, но със сигурност в Люлин шансовете са доста по-добри от много места.

Дребен в 128 СДЯ в момента и сме доволни, за градини още не мога да дам отзиви.

# 199
Ние бяхме на томбола за 55-та Иглика(с 12 точки - останаха без прием 3 деца с по-толкова) , за яслена група, но си останахме в чдя гълъбче и не сме ходили, като в последствие я отписах, за да не заема мястото в държавна ясла. От частната сме доволни - изключвам първите 6 месеца, в които беше нон-стоп болна, но след първоначалния имунитет е доста по-добре. Гледат ги - реално вече 2 пъти ми я върнаха ухапана, и в началото се удряше навсякъде нон-стоп, но това си е до дете. Все пак моето му харесва да бърка в устите на хората (на прощапулника хвана зъболекарски клещи), и е палаво за 7 Simple Smile

# 200
  • София
Няма място за умуване- тази с най-много точки и най-голям шанс. В Люлин е като навсякъде. Шансът за СДЯ е по-голям от този за яслена група в градина, защото обявените места са доста повече. Може да се е променила ситуацията де...Голямото ми дете беше прието на трето класиране в СДЯ Ябълкова градина; в градината до блока имаше 11 места Simple Smile Две години се превозвахме с метрото/колата- не съжалявам, попаднахме на страхотен екип там. Имам наблюдения от 68 ОДЗ градинските групи и то върху една конкретна- с прекрасни впечатления съм.

# 201
  • София
Здравейте! Търся шишета стъклени с пулверизатор от 10 мл. Днес ходих до наливната парфюмерия в Кауфланд и тази на пазара, но няма по-малки от 30 мл. Някой знае ли къде може още да търся. Трябват ми спешно!

# 202
Магазин Зоя на Аксаков.

# 203
  • София
Здравейте, бихте ли ми препоръчали добър УНГ специалист. Може и да не е от Люлин.
Благодаря предварително!

# 204
Унг - Душков в София мед. Доволна съм и за мен и за детето.

# 205
Здравейте, бихте ли ми препоръчали добър УНГ специалист. Може и да не е от Люлин.
Благодаря предварително!
Д-р Ала Камел - Исул, работи с часове
https://superdoc.bg/lekar/d-r-ala-sabah-kamel-9295

# 206
  • София
Благодаря предварително!
Д-р Ала Камел - Исул, работи с часове
https://superdoc.bg/lekar/d-r-ala-sabah-kamel-9295
Иаз се бях насочила към него, но в МЦ има свободен ча за след две седмици, а в Исул е всеки ден втора смяна и до колкото знам приема по реда на пристигане и предвит сегашната ситуация не съм сигурна, че ми се чака пред кабинет с още 10-15 болни, но определено той е много добър доктор!

# 207
  • София
Здравейте. Някой може ли да ми каже какво е работното време на месарницата в Люлин 5 на бул.Райко Даскалов? Не откривам в интернет тази информация.

# 208
  • София
Новият Лидъл отваря в понеделник в 8ч.Вече получихме и подаръци като живеещи в непосредствена близост.Добър жест от тяхна страна.

# 209
  • 1st floor
Новият Лидъл отваря в понеделник в 8ч.Вече получихме и подаръци като живеещи в непосредствена близост.Добър жест от тяхна страна.
Сега ме загриза любопитство какво са ви подарили! Joy

Общи условия

Активация на акаунт