Добре дошли в Люлин! Тема 32

• 80 695
  • 803
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Ако има нещо да се случва, моите деца задължително го правят уикендите и по нощите. Спешното на личната ни е в Св. София. Там ходим, въпреки че от доста време не се е налагало. Лекар има през цялата нощ. Сега, дали на смяна е педиатър, не мога да кажа. Вашите лични лекари нямат ли спешни кабинети, с които работят в извънработно време? 72 лв. за бога...

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 08:55 от Beeps

# 256
Beeps, нашата педиатърка работи с поликлиника, а те не са особено адекватни по детските болести.. Аз ходих преди 3 седмици и една уртикария трима различни доктори на нощна смяна, не ми разпознаха.

# 257
  • Beyond the stars
В Здравето в Овча купел сме водили уикенд, когато се е налагало.

# 258
Благодаря на всички за отговорите. И нашата педиатърка работи с МЦ ''Света София'', но се чудих дали през нощта, ако отидем, ще е педиатър. А след като личната работи с тях, спешните прегледи следва да са безплатни или не?

# 259
Благодаря на всички за отговорите. И нашата педиатърка работи с МЦ ''Света София'', но се чудих дали през нощта, ако отидем, ще е педиатър. А след като личната работи с тях, спешните прегледи следва да са безплатни или не?
Да, трябва да са безплатни. Но скоро не ми се е налагало.

# 260
  • София
Безплатни са, да. Там сме от 7 години и за това време сме попадали и на тотални закачалки, де. Но последният път на смяна беше един изключително адекватен лекар със сирийски произход. Беше много полезен.
Преди много години в спешния кабинет имаха съмнения за пневмония при едното дете и ни дадоха направление, та- съвсем безплатно е.

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 08:58 от Beeps

# 261
В 12 ДКЦ дежурните са доста добри специалисти  за мен лично Simple Smile
Beeps, нашата педиатърка работи с поликлиника, а те не са особено адекватни по детските болести.. Аз ходих преди 3 седмици и една уртикария трима различни доктори на нощна смяна, не ми разпознаха.

# 262
Някой има ли представа дали Fashion Gallery на метростанция Люлин работи?

# 263
  • София
Знаете ли в коя лаборатория в квартала НЕ се правят тестове за Корона. Трябва да си правя натоварване с глюкоза и да седя 2 часа в манипулационната и не ми се ще да се мешам много, много с хора, които може да са болни, то по принцип гаранция няма, но все пак...

# 264
  • София
Знаете ли в коя лаборатория в квартала НЕ се правят тестове за Корона. Трябва да си правя натоварване с глюкоза и да седя 2 часа в манипулационната и не ми се ще да се мешам много, много с хора, които може да са болни, то по принцип гаранция няма, но все пак...

Цибалаб в Люлин център

# 265
Не е в квартала, но може да идете в болница Щерев, тъй като е сравнително близо и е удобно с метрото. В лабораторията там ходят само бременни и такива, които се подготвят за инвитро. Има удобни диванчета, на които може да седнете, докато чакате следващото взимане на кръв.

# 266
Моля да ми препоръчате шивач за корекция на рокля. Благодаря предварително

# 267
Някой с отзиви за дерматолог в квартала? Имах записан час при Милкова от Медива, но явно е с ковид, защото ми се обадиха да отменят часа, била болна и ще отсъства 15 дни. Да излизам извън Люлин в момента нямам никакво време през седмицата.

# 268
Някой с отзиви за дерматолог в квартала? Имах записан час при Милкова от Медива, но явно е с ковид, защото ми се обадиха да отменят часа, била болна и ще отсъства 15 дни. Да излизам извън Люлин в момента нямам никакво време през седмицата.
Здравей.
На нас ни се наложи да посетим Дерматолог но на ул.Зайчар зад метростанция Константин величков Медицински център МЕДКРОС
Много съм доволна много внимателна е докторката сега там заведох малкия на 5 месеца сме.Два пъти го заведох и много съм доволна.
Др Румяна Тодорова
А за Люлин не  знам добър лекар.

# 269
  • 1st floor
В София мед има доста дерматолози,  но не мога да препоръчам. Може да прегледаш отзивите в Супердок за тях.

Общи условия

Активация на акаунт