Добре дошли в Люлин! Тема 32

• 80 604
  • 803
  •   1
Отговори
# 690
Мога да препоръчам в Люлин 4. Блока над баскетболните кошове на 96 училище  до кафето. Мира.

# 691
Отново питам за частен учител учител по математика.... За дъщеря ми. Звъннах на учителка, която ми препоръчаха, но не ми обеща на 100 процента.

# 692
Здравейте,  да сте виждали из квартала царевица варена на кочан? Преди имаше на пазара и на метрото,а сега никъде не намирам. Офф с тая бременност ще откача, така като ми се дояде нещо и полудявам .

# 693
  • София
Готови казани още няма, но на кочан можеш да си купиш и свариш вкъщи. Става за 30 мин. Също и в KFC имат на кочан готова.

# 694
Здравейте. Тъй като не сме от София, бих искала да попитам има ли в близост до Люлин Център метростанция? Тъй като трябва да стигаме до Бизнес парка в Младост 4, а бюджета е ограничен, плюс това сме и с домашен любимец. 😅 Та за това гледам и в Люлин. По картата, до колкото се ориентирам,  има удобна спирка на метро, ама да питам и тук.

# 695
  • 1st floor
Готови казани още няма, но на кочан можеш да си купиш и свариш вкъщи. Става за 30 мин. Също и в KFC имат на кочан готова.
Става сварена и за пет-шест минути в микровълновата. Слагам я в чиния, както си е с листата, само я намокрям преди това. Иначе в Лидл по едно време съм виждала някаква вакуумирана и мисля, че беше сварена. Но дали още я има и дали е хубава, не мога да кажа.
Море, на кое точно казваш Люлин център и какво разстояние имаш за близо? Simple Smile

# 696
Става сварена и за пет-шест минути в микровълновата. Слагам я в чиния, както си е с листата, само я намокрям преди това. Иначе в Лидл по едно време съм виждала някаква вакуумирана и мисля, че беше сварена. Но дали още я има и дали е хубава, не мога да кажа.
Море, на кое точно казваш Люлин център и какво разстояние имаш за близо? Simple Smile
Ами не знам, може би до 15 Мин пеша до спирката е приемливо за нас, ама бихме направили компромис, ако няма вариант, дори и да е по-далеч. В Имот.бг ми го показва апартамента в Люлин център. В обявата не пише къде приблизително е блока.

# 697
Това червеното е точно при метро станция Люлин, удобно ще ви е метрото

# 698
Някой скоро да е правил навес на тераса, да ме ориентира като цена. Без значение - поликарбонат, метален, панелен и прочие. Става въпрос за огромна тераса.

# 699
  • София
Правих есента, плътен поликарбонат. Около 4 кв.м - 2200 лв

# 700
Ами не знам, може би до 15 Мин пеша до спирката е приемливо за нас, ама бихме направили компромис, ако няма вариант, дори и да е по-далеч. В Имот.бг ми го показва апартамента в Люлин център. В обявата не пише къде приблизително е блока.
Там има удобна метро станция, вече няколко години я ползвам всекидневно до Младост и Бизнес парк🙂.

# 701
  • София

Близо е до метростанция Люлин- в това каре се напълни с нови блокове, почти в един периметър са, тъй че който и да е, все е близо (3-5 минути). Задължително отидете да го видите, наистина има риск да си подавате сол със съседката от другия блок, толкова се нагъчка там. Пратете ми обявата на лични, с радост ще ви насоча къде е и що е.

# 702
  • София
Този район е на самото метро. Има пълни удобства- близко са и големи магазини, парк, пазара, църква и мед.център. Много услуги. Живея в Люлин от 7 години и все повече се благоустроява. Не съжалявам, че се преселих.

# 703
Това което ми казвате е много добре, а в кои други части на Люлин ще препоръчате да търсим, да има удобна спирка на метро? ☺️

# 704
  • софия
Е вие никога ли не сте стъпвали в Люлин? Разучете квартала преди да купувате....

Общи условия

Активация на акаунт