Болки долу в корема

• 551
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте. Моля за вашето мнение и дали на някоя майка се е случвало докато е била бременна.
Преди три дни, сутринта като станах и при стъпването ме пронизваше корема долу ниско. Като тръгвах да сядам пак същото. Като лежах или не се движих, нямах никакви болки. Беше за няколко часа и после отшумя. Днес пак ми се случи същото... Тръгна да ставам от леглото и пак ме заболява. Първо беше от дясно, сега се премести по средата. Болката е остра и момента, като спазъм. Извинявам се за дългата тема. Ще съм благодарна за вашите съвети и мнения

# 1
В кой месец е бебето?

# 2
В кой месец е бебето?
Пропуснала съм да напиша - в 20-21г.с

# 3
Ходиш ли редовно до тоалетна по голяма нужда ?Възможно е да е прещипан нерв,но най добре звънни на лекаря си.

# 4
Ходиш ли редовно до тоалетна по голяма нужда ?Възможно е да е прещипан нерв,но най добре звънни на лекаря си.
Ами по принцип - да. Вчера не съм ходила. Обадих се на АГ-то ми. Записах час и пътувам натам. Дано всичко е наред

# 5
Аз имам болки като излизам от колата, когато мм мине през някоя по-голяма дупка, при обръщане от една страна на друга в леглото като че ли са най-силни:weary:. Изобщо често си имам болки в слабините и кръста.

Общи условия

Активация на акаунт