ОКТОМВРИйки 2020 - тема 4

• 30 044
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Dagny, а контролното изследване за уреаплазма излезе ли?
Всичко ми е с дълъг ръкав досега, но мога да взема и с къс за под блузка, ако ми изпадне нещо хубаво. Не е голяма беда обаче и да няма къс ръкав - ако е чак толкова топло, ще стои по боди. Големи жеги през октомври не вярвам да станат

# 601
  • София
Не; Трябваше да го пусна преди 3 седмици, но АГ-то ме прегледа с вагинален ехограф, защото бързаше и след това като я подсетих за взимане на цервикален секрет, вече беше късно.
Така че във вторник взимаме секрет и ще пусна контролно.
Надявам се на чудо да съм я изчистила...!

# 602
А да попитам има ли бебенца застанали напречно , сега  и от това се притесних!

# 603
Вили, моето беше така на последния преглед. Сега във вторник ще я видя как е. Навсякъде я усещам, не мога да преценя как е застанала. Чудя се как разбират кое е глава и кое крака, аз не мога

# 604
Вили, моето беше така на последния преглед. Сега във вторник ще я видя как е. Навсякъде я усещам, не мога да преценя как е застанала. Чудя се как разбират кое е глава и кое крака, аз не мога
При мен си го виждам и усещам , че е повече издуто на лявата страна!

# 605
При мен си го виждам и усещам , че е повече издуто на лявата страна!
Аз също не знам кое е глава и кое крачета, но тези ритници които усещам в последната седмица на 4-5 см над пъпа не ми се вярва да са от главата. Grinning Може и да греша де. По едно време и аз мисля, че от едната ми страна беше по-надуто, но се сменяше през ден - два. Сега не забелязвам да има асиметрия в корема, но пак усещам някакви премествания на самото бебе. Доста е активна и през деня, и през нощта. Чак се чудя  кога спи ...

# 606
Момичета минавам само да кажа, който иска и има възможност да иде до магазин Пепко има много евтини неща - бодинца по 4 лв, пелени по 2 лв, одеала, избора за бебоци не е много голям но има хубави неща.

# 607
Аз за гнездо много се чудя, гледам и едни анатомични cocoonababy, но мъжа ми се опитва да ме убеди, че са ни ненужни тея неща. Може би ще опитам да не купувам, а ще го оставям на дивана обвито с гигантската възглавница за бременни, която така и не ползвам за сега по предназначение.

За бодитата и аз се чудех - слагат се като кат под пижамката, или директно се облича пижамката. Ох имам чувството, че няма да знам въобще как да го облека това детенце Disappointed

Слинг си поръчах, хибриден, че тези шалове ми изглеждат много сложни за опериране.
Вкъщи сме с парно, така че за отоплението не съм мислила нещо да променям.

Аз все така леко и вяло усещам това бебе и почвам да се филмирам. Ако и утре продължава май ще се запътя към някой спешен кабинет (ама пък не ми се иска да ходя "в спешното" за нищо, излишен стрес.

# 608
Явно моето още се върти. Ту ми е издуто отляво, ту в дясно. По-скоро движенията са й като преместване и протягате, отколкото като ритници
Сиси най- лесно е да следваш това правило - с една дрешка повече от теб обличаш. При мен това е малко трудно, защото съм зиморничава, но ще се ориентирам по другите вкъщи, които са нормални Simple Smile боди и отгоре пижама ми изглежда добре. Проверяваш нослето да не е студено и пазиш от претопляне, което може да е опасно. Обривът е сигнал за претопляне

Последна редакция: пт, 31 юли 2020, 22:09 от Amelin

# 609
Скоро бях на лекция "Първи грижи за новородено" и акушерката, която я водеше каза, че бебе се облича както сме ние, но с една дрешка отгоре. Каза също, че ако нослето е студено или пък кихне не били признаци, че на бебето му е студено. Пипали се китките от вътрешната страна и ако там е студено значи и бебо мръзне. Не знам колко е вярно...
Моя хубостник е доста активен напоследък и доста ме подритва. Така ми е много спокойно и ви разбирам когато се филмирате, че бебо не мърда. Явно повече спинкат, опитайте да сте спокойни Simple Smile

# 610
  • София
Аз съм взела няколко с къс ръкав, но съм с термин началото на октомври. Дори няма да се учудя, ако се появи края на септември. Мисля, че ще ги ползвам. Ще взема само още някоя камизолка и бодита с дълъг ръкав.
Аз не всеки ден усещам силно мърдане. Днес например цял ден чистя, подреждам, гладя и малкия беше кротък. Сега съм полегнала на дивана и се е разиграл.

# 611
  • София
Ама те бебоците и като спинкат пак може да мърдат, да бутат с крачета и ръчички Simple Smile

Иначе като ходя или върша нещо са спокойни, като легна почвам да ги усещам повече.

Едната пиранка я видях преди седмица-две като се обръщаше - виждаше се необичайно подуване и на пипане бяха ребърца Joy след малко се прибра.

А там дето ми е най-изпъкнал корема от едната страна има... плацента.

# 612
Момичета,

колко често е хубаво да се пускат изследвания за уреа,мико-плазма и хламидия.Аз пусках преди два месеца и бяха отрицателни...но съм малко паникьорка и се замислям дали да не пусна пак,когато ми спре кафеникавото зацапване...

# 613
Pandy-iv, ако не си сменила интимния партньор 🙂, а и той също 🙂, нямаш грижи и няма нужда да се повтарят.
Можеш да прочетеш в нета как се предават. Също това с партньора ми беше отговорено от АГ 😄
Разбира се, добре е да не ползваме хавлии (за интимната част) и подобни на членове от семейството или на фитнес, спортни места...

# 614
Maki_,

Благодаря за подробната информация!:)
Аз съм доста предпазлива,на моменти дори се вманиачавам,но се хващам,че прекалявам...Но просто съм си такава-по-притеснителна и немога да се преборя със себе си Simple Smile)))Не смея и Аг да попитам,тъй като ми се кара,че много чета и се чудя какви изследвания още да си пусна,въпрекк че за сега повод за ппритеснение няма:)))

Общи условия

Активация на акаунт