Образователен Говорилник - Виртуално бистро, Том VI

• 17 985
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Сега за обяд прочетох разказа на Амели. мн хубаво Purple Heart Мисля, че Амели може да пробва всички стилове на писане и винаги ще ѝ се получи... Абе нещо като Садлейди, но по-емоционално Pensive Имах един съученик от гимназията навремето - ей такъв страхотен усет към писането имаше. Математиката му беше досадна като че ли (или поне така изглеждаше отстрани), ама как пишеше тоя човек Thinking Thinking

# 226
  • В офиса
Ние не сме в София. Много зле ли беше? А тази година специално толкова време инвестирах в поддръжка на балконските цветя, страхотно ми бе станало. Направо ще ме е страх да си отида. Тук, (в Балкана сме) изобщо не е валяло и няма изгледи да вали.

# 227
  • София
Ние не сме в София. Много зле ли беше? А тази година специално толкова време инвестирах в поддръжка на балконските цветя, страхотно ми бе станало. Направо ще ме е страх да си отида. Тук, (в Балкана сме) изобщо не е валяло и няма изгледи да вали.
Много зле беше, Тинки - нямам снимки на бегониите ми в статус "преди", за да покажа, а сега "след" не е за снимка - всички цветове паднали, опоскани, подгизнали (гадост).

# 228
  • София
Ние не сме в София. Много зле ли беше?
Ужас беше, поне в южните квартали. Половината пръст от сандъчетата се озова разпръсната по терасите, съответно чучурите се запушиха и се сдобихме с езера Scream Терасата на комшиите отгоре се наводни и започна да тече отвсякъде. Петуниите ми са само на стъбла - почти не останаха листа, за цвят да не говорим.

Малко след неласкавия ми коментар за СМГ видях резултатите от "Математика за всеки" - детето ще бъде прието най-вероятно и то с по-нисък резултат отколкото има на изпитите в ПЧМГ. Направо ми иде да се гръмна.

# 229
  • София
Соник, а в ПЧМГ приет ли е? Защо ще се гърмиш Simple Smile

# 230
  • София
В ПЧМГ не е приет засега, не са му особено добри резултатите и на трите изпита. Ще се гърмя, защото исках в ПЧМГ, СМГ изобщо не искам. Баща му пък иска в СМГ. За ПЧМГ не виждам шанс освен ако повечето деца с по-висок резултат не се запишат в СМГ и така балът в ПЧМГ да падне драстично.
Бях сигурна, че в СМГ няма да се получи, на пробните изпити изкарваше много малко точки. На пробните в ПЧМГ къртеше цяла година, а на приемните изведнъж пълен крах. Rolling Eyes Scream

# 231
  • София
Мда, права си - това си е за гърмене Sad Но нали знаеш, че не си струва. Я вземи пример от Амели и просто пуши Simple Smile

# 232
  • София
И в Драгалевци не е имало проблеми. Когато брат ми се обади да каже, че в Лозенец кофите плуват по улицата, дъщеря ми каза, че при нас вали слабо.

# 233
  • София
Я вземи пример от Амели и просто пуши Simple Smile
Към пушенето се върнах още през карантината. Сега нещо по-силно ще ми трябва ImpSatisfied

# 234
Ах, прекрасната Амели! Heart

За ПЧМГ не виждам шанс освен ако повечето деца с по-висок резултат не се запишат в СМГ и така балът в ПЧМГ да падне драстично.
Ще падне. Твърде е възможно докъм 72-70т да падне бала.Нека довечера видим първо класиране, но от таблицата на една дама е почти ясно.
А вие мислете, хууууубаво помислете.Simple Smile

Последна редакция: вт, 07 юли 2020, 13:34 от Фран

# 235
Абе, къде в Гърция ходите вие? Joy Камъняци, крадливи гърци... Питайте, че да ви кажем. Нот, когато децата бяха малки, ходехме на плажа не с торби, а със сакове. Joy То не бяха пояси, поясчета, кофички, лопатки, дъски, дюшеци и куп други неща, които могат да ти осигурят поне 5 минути спокойствие на плажа. На прибиране ММ приличаше на муле по пътя до Касба дю Тубкал. Може и нас да си видял. Laughing Обаче доживях момента, в който мога да ходя на плаж с красива плажна чанта само с кърпа, книга и плажно масло.

Аш, ще претръпнеш много преди 10-ти клас.
Нота спомена и за супер сгъчканите чадъри. В Сани Клуб е много добре в това отношение, но на много други места включително и в Неа Перамос е трагедия. Не знам кой доброволно седи на плаж, където шезлонгите са залепени един до друг. Вероятно сега заради пандемията е различно, но по принцип е кошмар.

# 236
Стига де, 20 кофи вода изхвърлих от гаража снощи.

Амели, това си е незабравимо, но и разказът ти е за първо място на конкурс👋
Нот, ти 20.... А при нас се наводни мазето на къщата и съм изхвърлила над 80 десетлитрови кофи вода.../броих ги до толкова/
ММ в Амстердам, а свекървата - в болница... Само аз и детето, и дъъъъжд! Идилия! И за да ми е съвсем хубаво, се пребих на стълбите на малката площадка пред мазето, които са гратнитени. Добре, че съм окръглена, пуФкава и т.н., та сланинките поеха удара в ръба на стъпалото /а, и добре, че то е заоблено/.
Баси, ужаса беше до 4 часа сутринта.
Но пък удоволствието да звъннеш в 4 часа през нощта на половинката и гадно да я попиташ: Ти спиш ли, щото аз - не .... /чак на Азис ме изби, който имаше една песен за нЕкво Хабиби - добре, че от време на време ходя на заведения Stuck Out Tongue/ И така да му теглиш един хубав монолог за това кое как трябва да бъде направено в една къща. Е, олекна ми, честно Sweat Smile

# 237
  • София
И в Драгалевци не е имало проблеми. Когато брат ми се обади да каже, че в Лозенец кофите плуват по улицата, дъщеря ми каза, че при нас вали слабо.
И викаш - значи ние в една лига с хубавите квартали, а вие - нееее Satisfied

Нот, това да не е снимка от Никити Unamused

# 238
  • София
Ще падне. Твърде е възможно докъм 72-70т да падне бала.Нека довечера видим първо класиране, но от таблицата на една дама е почти ясно.
А вие мислете, хууууубаво помислете.Simple Smile
И 70т. не ни вършат работа, макс има изкарани 64, пък не съм чувала досега за толкова нисък бал.
Аз лично нямам какво да мисля, но като има разногласие вкъщи, не знам. Най-много да пробваме една учебна година и, ако видя, че е толкова зле, колкото си мисля, да го върнем обратно където си е.

# 239
  • София
Добре, значи стискаме палци балът да падне на 64 Hands Pray

Общи условия

Активация на акаунт