Дългото чакане след трансфер-Тема 84

• 57 867
  • 716
  •   1
Отговори
# 390
Пепита, на мен и на двете инсеминации ми казаха "тест на 10-ти ден" и аз много се чудех на тази препоръка. Инсетата ги правиха младия асистент на д-р Стаменов (Ковачев ли беше) и една от акушерките (не знам, може и АГ доктор да е, с дълга коса с очилца, на трансфера май пак беше тя с д-р Цветков). Все пак никой не кара миналите трансфер на бластоцисти например да си прави тест на пети ден. А броенето е такова. Аз чаках да стане поне 12-14 ден, за да си видя минусите. Та дано има какво да ти се покаже още днес!

# 391
Пепи,
Не го мисли.

Като има да става, става ВЪПРЕКИ всичко...
Като няма да става.... и вятърът пречи...

Стискам палци 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

# 392
Момичета, днес пуснах ЧХГ- 11 ден на 2 бр. 3 дневни ембриончета ми е и от клиниката ми определиха теста за днес. Тъй като сме отпуска и не сме в София го пуснях в Синево и ще излезе чак утре след 17 ч. Голям страх ме е сковал... Този път освен всичко друго съм и с кринон гел. Случвало ли ви се е от него да има много странно изтичане на течност- бистра като вода, все едно съм си напишкала леко е усещанито 🤪

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 14:30 от sheli2005

# 393
Момшчета, днес пуснах ЧХГ- 11 ден на 2 бр. 3 дневни ембриончета ми е и от клиниката ми определиха теста за днес. Тъй като сме отпуска и не сме в София го пуснях в Синево и ще излезе чак утре след 17 ч. Голям страх ме е сковал... Този път освен всичко друго съм и с кринон гел. Случвало ли ви се е от него да има много странно изтичане на течност- бистра като вода, все едно съм си напишкала леко е усещанито 🤪
Стиснати палчета за хубав резултат!!!
При мен също изтича, слагам Кринон вече 1 месец:blush:

# 394
Аууу при мен е същото, изтича като вода плюс остатъци от кринона. Аз съм 2х1.
Успех с теста, дано е положителен!

Момшчета, днес пуснах ЧХГ- 11 ден на 2 бр. 3 дневни ембриончета ми е и от клиниката ми определиха теста за днес. Тъй като сме отпуска и не сме в София го пуснях в Синево и ще излезе чак утре след 17 ч. Голям страх ме е сковал... Този път освен всичко друго съм и с кринон гел. Случвало ли ви се е от него да има много странно изтичане на течност- бистра като вода, все едно съм си напишкала леко е усещанито 🤪

# 395
Здравейте момичета,
Да Ви се отчета, аз имам напълно отрицателен резултат на 14 ден от трансфера на 3 пет дневни ембриона. Резултата е 0,2.

# 396
Ех, ексцентричка, много съжалявам, знам отлично какво е, това ми е 4ти трансфер, досега 3 отрицателни и приди това 3 инсеминации... Събери се и продължавай, щом не е положителен, значи не и края. Успех на следващия!

# 397
Благодаря за подкрепата.
Незнам как да процедирам от тук нататък, да сменя клиниката ли, да сменя държавата ли... просто съм много объркана.

# 398
Момичета, има овулация, ще има и трансфер. Милия ми изостанал фоликул днес вече е станал крупните 16мм 😁💥Днес мерихме пик на ЛХ, прогестерона е заковал 1. До тук добре, но съм малко стресната, защото трансфера ще ми се падне на 24 ден от цикъла, някой имал ли е трансфер на ЕЦ толко късно, до сега с естрофем 2та пъти се падаше на 18 19 ден.

# 399
  • София/Севлиево
Екси,много съжалявам Sad
Chuhaleesi ,супер новини.Желая ти успех.
Аз днес минах при имуноложката,в сряда и ММ го вика и до другия понеделник ще са ми готови резултатите, съответно и насоки как да продължа.

# 400
Здравейте момичета . Отдавна не съм писала . Пиша за успокоение на всички чакащи . Този трансфер ми е 5-ти - втори свеж , между свежите 3 замразени с отрицателен резулат. Първия свеж завърши с мисед , не се видя пулс на нито едно от двете ембриончета . Сега отново две се захванаха  и вчера ходих на преглед - единият ембрион има пулс. Другият все още не се вижда , но не го отписват , понеже е с една идея по- малък . Но не мога да повярвам , че това се случи . Не знам дали ще успея до финал, но все пак е една стъпка напред . След трансфера всеки ден ме боля стомаха като преди цикъл, гърдите изобщо не ми бяха напрегнати , кринон гела ми често се оцветяваше в розово , но резултата е на лице . Стискам палци на всички и знам , че всички някой ден ще сбъднем мечтата си .

# 401
Моя тренсфер беше на ЕЦ, на 22ден, на петдневни

Момичета, има овулация, ще има и трансфер. Милия ми изостанал фоликул днес вече е станал крупните 16мм 😁💥Днес мерихме пик на ЛХ, прогестерона е заковал 1. До тук добре, но съм малко стресната, защото трансфера ще ми се падне на 24 ден от цикъла, някой имал ли е трансфер на ЕЦ толко късно, до сега с естрофем 2та пъти се падаше на 18 19 ден.

# 402
Екси, смени държавата.

# 403
Супер, браво! Хайде да ти е на късмет Hug! Мен още ме е яд на моя доктор,дето на 17 ден с 20 мм. фоликул ме канселира. Така,че дерзай Simple Smile!

# 404
Момичета имам молба към вас за разчитане на резултат от ЧХГ.
На 13.07 имах трансфер на 3 пет дневни ембриони и теста ми е за 23, но се наложи да го пусна днес тъй като имам ужасни болки в кръста от дискова херния. Резултатът е 41.590 дали е положителен как мислите, защото докато чакам да ми се обади докторката ще го мисля само.

Общи условия

Активация на акаунт