Лятото дойде, време не остана, скоро ще съм в прегръдките на мама. Тема 8

• 24 738
  • 727
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте момичета, аз само ви чета, но нека разкажа малко за себе си. Чакам момиче. Термина ми е на 10 август, но имам дата за секцио на края на юли (за малко да е на рождения ми ден) 😁 и чакам с нетърпение. Преди два дни всички дрехи на беба бяха на леглото и щях да ги подреждам, но баткото (на 1.5 години) като видя всичко розово се качи на леглото и ги изхвърли всички на земята. Явно не иска сестричка 😄 Беше много забавен, ще кажеш че разбира за кого са.😄

# 121
  • София
Кити, точно преди наколко дни се бях замислила да питам раждали мами за съвет за адаптираното мляко, защото не се знае с кърмата докъде ще го докарам. Благодаря ти за проучвнето, определено е полезно.
Мами, вие можете ли от първа ръка да препоръчали мляко?

Lanagee, добре дошла Simple Smile На колко е баткото? Явно започва да ревнува вече от бебето Smiley

# 122
Каката кърмих до 1 г. Сега е на 1,6г. давам й ДМ био или Аптамил. Аптамила по-лесно се разтваря, според мен. Но на ДМ млякото е със супер цена. Доволна съм и от двете и тя ги пие.
Имаме котка, но на двора. Притеснява ме само каката как ще реагира на бебето. Тя е глезанката на баща си. Казваме, че мама има бебе в корем и че ще спи в новото легло. Но от скоро пита дали тя и баща й имат бебе в корема 😄

# 123
И аз се притеснявам как ще реагира баткото, той въобще не е виждал бебета, имам чувството че изобщо няма да мога да кърмя..то кога, как, в началото през 15 мин ги слагаш на гърда, защото не се наяждат от веднъж, и ще трябва много да пазим бебока, той ще тръгне да му скача отгоре предполагам..добре че мъжът ми е вкъщи за сега..
Каката кърмих до 1 г. Сега е на 1,6г. давам й ДМ био или Аптамил. Аптамила по-лесно се разтваря, според мен. Но на ДМ млякото е със супер цена. Доволна съм и от двете и тя ги пие.
Имаме котка, но на двора. Притеснява ме само каката как ще реагира на бебето. Тя е глезанката на баща си. Казваме, че мама има бебе в корем и че ще спи в новото легло. Но от скоро пита дали тя и баща й имат бебе в корема 😄

# 124
Аз давах на моя син Хип Комбиотик, нямам опит с друго мляко.
На каква цена е това от ДМ?
Моето дете знае за бебето, прегръща ме понякога по корема, но по-скоро за да прегърне мен, не бебето. Имаме една книга , от която научи доста неща и дори сам ни обяснява по нея Simple Smile Сега рахожда кошчето за кола с един Мечо Пух в него и казва, че рахожда бебето. но си личи, че е по-големичък. Не си представям на годинка ако беше как щях да намеря баланса. Сега поне прави много неща сам, обслужва се, доклкото му с еотдава Simple Smile И все пак.. знае за нещо, което не е виждал и няма представа реално какво ще ни се случи. Иначе бебта е виждал , уж им се радва ама друго си е като ти е в къщата Simple Smile

# 125
По темата за АМ. Ако евентуално кърмата не ти е слязла още в родилното, или пък има друг проблем( като мен) и не я слагаш на гърда, питай там какво е млякото. Ако го приема добре продължи с него. Аз няколко дни давах Хип Комбиотик докато започнах да цедя кърма. Вече към 8-ия месец като ми спря кърмата диването пиеше само млякото на Милумил.

# 126
  • София
Благодаря ви за съветите, за момента се надявам да не се налага, но нищо не се знае. cecinka, не ми дойде на ума да питам в родилния дом какво дават, добра идея Simple Smile

# 127
Аз ползвах Нан комфортис и за кратко аптамил пронутра. И от двете бях доволна. Сега се надявам да кърмя, но ще си покаже. Макар че ще ми е по- лесно да давам АМ. Аз първия път кърмих само три месеца  като и дохранвах. И реално давах до 2г и половина АМ докато сам не спря да го търси.
Peack,аз пия Допегит за кръвното и горе - долу го подържам 130-135/ 60. Само ние сме май с кръвно.

# 128

Хубав, усмихнат и спокоен ден, Момичета! 😊😊😊

# 129
Момичета, някоя от вас наясно ли е с двата вида упойка при естествено раждане🤔 Четох, но нещо не схванах разликите...

# 130
Момичета, някоя от вас наясно ли е с двата вида упойка при естествено раждане🤔 Четох, но нещо не схванах разликите...
И аз съм се зачудила за тия упойки. Попрочетох малко, но не достатъчно още.

# 131
Peack,аз пия Допегит за кръвното и горе - долу го подържам 130-135/ 60. Само ние сме май с кръвно.
Аз нямам проблеми с кръвното, поне не усещам да имам. Нямам идея защо ми го изписа вчера лекаря.
Дали се отразяват на съня??

# 132
Марая,благодаря и аз за темата!
Не знам,защо пак стана спор и си хабим страниците,за нещо,което всяка сама ще реши и почувства,няма нищо лошо в поста на маманаси,повечето момичета са избрали нормалното и наистина само споделя опита си! Аз да ви се отчета от прегледа,33+ 4 съм,но бебето е само 2150гр.,каза,че уж не било притеснително,но аз малко се сдухах,питах да хапвам повече ли какво да правя,каза така “има си свой темп на наддаване и да се тъпчеш,няма да стане”прегледа всичко,развива се добре,дори каза,че се храни както трябва,т.е.кръвотока е добре,пускаха ми и изследвания захарта ми е добре,хемоглобин също,само СУЕ е малко завишено от 25 граница,моето е 30...

А защо ти се струва малко? Не е ли напълно нормално да е приблизително толкова в 33 г.с.?

Ами не знам,каза че малко изостава,но имало цял месец за още един килограм,притесних се защото досега,не е било назад,а си беше точно,и аз самата нямам толкова апетит напоследък, освен това като чета на другите момичета колко по-големи са,взех да се стряскам,и отделно от няколко дни не се движи чак толкова много,щом каза,че е добре,ще си мисля хубави неща и така. Благодаря!

# 133
Аз давах на моя син Хип Комбиотик, нямам опит с друго мляко.
На каква цена е това от ДМ?
Моето дете знае за бебето, прегръща ме понякога по корема, но по-скоро за да прегърне мен, не бебето. Имаме една книга , от която научи доста неща и дори сам ни обяснява по нея Simple Smile Сега рахожда кошчето за кола с един Мечо Пух в него и казва, че рахожда бебето. но си личи, че е по-големичък. Не си представям на годинка ако беше как щях да намеря баланса. Сега поне прави много неща сам, обслужва се, доклкото му с еотдава Simple Smile И все пак.. знае за нещо, което не е виждал и няма представа реално какво ще ни се случи. Иначе бебта е виждал , уж им се радва ама друго си е като ти е в къщата Simple Smile
10-12 лв е млякото на ДМ

# 134
Наистина ли?? Че това за колко грама е?
Преди купувах Комбиотик с отстъпка за рожденик от ДМ. Което е -15%. Обаче ДМ смениха политиката си и вече тази отстъпка не важи за адаптираните млека , с цел да стимулират кърменето... Та, за 800 гр Комбиотик сега цената е към 40 лв.

Общи условия

Активация на акаунт