Лятото дойде, време не остана, скоро ще съм в прегръдките на мама. Тема 8

• 25 099
  • 727
  •   1
Отговори
# 390
При нас не пускат никого. Само майка ми и баща ми донесоха едни чанти, които санитарката качи и говорихме през прозореца

# 391
Момичета, до колко бракстън хикс контракции е нормално да имаме за час примерно?

# 392
Оня ден точно това питах акушерката и според нея, някои могат да имат само 1-2 на ден, а други на често.

# 393
Моята линия се появи преди повече от месец, но не е много тъмна. По лицето обаче имам доста пигментни петна и се мажа с крем с фактор 50 или 20. Откакто се мажа със слънцезащитен крем сякаш старите петна избледняват или поне не се пигментират допълнително.
А и при мен се засили онова течение, за което говорихте по-рано, при чиста микробиология. Сменям по 2-3 чифта гащи на ден и ежедневни превръзки, че все ми мокри.

Една мама беше питала за кутия за мокри кърпички- днес купих от dm на тяхната марка(babylove) кутия+пакет бебешки мокри кърпи в нея, за 4.99 лв. Кутията изглежда удобна и надеждна, отваря се с едно кликване отпред.

# 394
Честито бебче, PeacockLove! Да е живо и здраво, и вие също! Да има щастливо детство и хубава съдба!
Аз съм с термин началото на август.
Чета ви още от първа тема, но съм писала само веднъж или два пъти в началото, защото съм много натоварена и все прочитам темите след като вие вече пишете в нова тема и тъкмо ви настигнах - и пак нови ангажименти и изостанах. Дори ММ се шегуваше, че ще родя, а ще чета още темите за бременността Simple Smile
Пожелавам на всички щастлив финал и здрави бебчета, всичко да мине добре!
Успех и късмет на всички!

# 395
Момичета, до колко бракстън хикс контракции е нормално да имаме за час примерно?
Имала съм през 5 Мин в продължение на час. Не знам нормално ли е. Има дни, в които имам до 10.

# 396

Моя доктор ми е казал до 5-6 максимум до 10 на ден, да не са болезнени и не на често са ок. Мен нещо започнаха да ми стават и леко болезнени, отиват чак към кръста...на 19.07 влизам в 9-тия.
Надявам се да успеем да задържим поне до 37- ма седмица. Увеличих магнезиев диаспорл по препоръка на АГ. Сега пия по две на ден+ утрогестан.

Не остана момичета 😊, скоро ще си гушкаме бебоците ♥️

# 397
ioni До колкото знам Бракстън не са регулярни,особено пък през 5 минутки. Говорила ли си с лекаря ти?

# 398
Туко-що в друга тема прочетох ужасни неща за Тина Киркова и по-точно за след раждането. Държали нарочно по 6 7 дни, ще откача... усещам, че се спичам.
Днес както се разхождах, отново имах обилно течение и се прибрах с 200.
За храната пак ми е проблем, ще напазарувам храна за 7 дни 😂, бая багаж се насъбира...

# 399
ioni До колкото знам Бракстън не са регулярни,особено пък през 5 минутки. Говорила ли си с лекаря ти?
Казвала съм му. На прегледите не съм имала и за него винаги "матката е спокойна".
И с първата бременност имах постоянно. Вече и аз си мисля, че е нормално.

# 400
За храната в болницата, доколкото знам, ако раждането е било чрез секцио, нямаме избор за храна. До 22:00ч преди операцията, който ял и пил, после вече глад 2 дни. После ми казаха, че дават мляко, а след това супичка. В никакъв случай не трябва газирано и твърди храни.
Иначе и аз при всеки престой в болницата си носех цяла чанта със солети, крекери и какво ли още не. Но сега, ако реша да е секцио, мисля само вода да нося. Все още разсъждавам върху темата с раждането 😃

# 401
Туко-що в друга тема прочетох ужасни неща за Тина Киркова и по-точно за след раждането. Държали нарочно по 6 7 дни, ще откача... усещам, че се спичам.
За храната пак ми е проблем, ще напазарувам храна за 7 дни 😂, бая багаж се насъбира...
То за всяка една болница, за всеки един лекар, абе за всяко нещо има и негативи и позитиви. Не се стресирай излишно. Това, че при някои е било гадно, не означава че и при теб ще е така.
Момичета, аз до момента не съм имала нито Бракстън хикс, нито каквото и да са контракции. Може ли да ми обясните какво е усещането? Чак се чудя ще разбера ли, ако се появят. Имам от два три дни болки в кръста, особено ако се заседя много. Болки около пъпа също.

# 402
Бракстън хикс- Стягане на корема. Става като камък. Без болка. Рядко ги усещам и към кръста.
Истинските болят. При мен се усещаха в гърбът. Започва слабо и се засилва болката. Няма как да ги сбъркаш.

# 403
То за всяка една болница, за всеки един лекар, абе за всяко нещо има и негативи и позитиви. Не се стресирай излишно. Това, че при някои е било гадно, не означава че и при теб ще е така.
Момичета, аз до момента не съм имала нито Бракстън хикс, нито каквото и да са контракции. Може ли да ми обясните какво е усещането? Чак се чудя ще разбера ли, ако се появят. Имам от два три дни болки в кръста, особено ако се заседя много. Болки около пъпа също.
Да, опитвам се да избягвам тези коментари.
За контракции и аз мисля, че нямам, но доста често имам тъпи болки в кръста.
Така ме болеше преди МЦ🤔

# 404
  • Denmark
Моята акушерка твърди, че може да имам до 30 безболезнени контракции на ден. Аз ще взема да ги броя вече, защото не са съвсем безболезнени и в кръста усещам напрежение.

Вие имате ли менструални болки?

Общи условия

Активация на акаунт