Лятото дойде, време не остана, скоро ще съм в прегръдките на мама. Тема 8

• 24 694
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
Искате ли да прекратим обсъждането на решенията за раждане? За да не си разваляме настроението. Blush Само ще ви споделя, че силно вярвам във вътрешната настройка на всеки човек. Сигурна съм, че на всяка от нас ще се случат нещата по най добър начин.
А десена на количката с кученцето е суупер як, наистина! Grinning

# 76
  • Denmark
mamanasi29, благодаря ти искрено за споделения опит! Blush Точно такива разкази ми помагат да имам изцяло положителна нагласа вече (казвам "вече", защото в началото си ме беше много страх) за предстоящото ми раждане. И благодаря най-вече, защото не на едно или две места съм прочела или чула, че уплашена родилка изпитва повече болка, заради това, че стяга мускулите си и не искам при мен да е това ситуацията. Нямам търпение. 😊

П. С. Много сладки кученца!

# 77
Ние сме с една дива, своенравна маца, която не признава никого освен себе си. 😁 Сега е при родителите ми, защото ние от месец и повече седим в София, но после ще се мъча някак да ги запознавам. Мисля, че котката просто ще страни от бебето. 😃 Или ще се опита да му превземе леглото.

# 78
Ние имаме куче в моите родители, което докато бях бременна постоянно лежеше на корема ми. Като се роди дребен го гледаше странно, като прохождаше и го скубеше малкия се криеше от него. Сега е достатъчно голям (2г 9м) , за да е добър с кучето и да са приятели. Но си минава време и етапи на опознаване.

# 79
  • София
Умирам си за животинки, но специално котките ги обожавам. Много ми е мъка, че МП и сестра му не обичат животни и двамата са срещу мен и не мога да си взема. Имах си една любима котка тук пред блока, която си ме обичаше и много исках да си я прибера, но те не дават. А сега от малко повече от месец не я виждам и се опасявам, че нещо ѝ се е случило Sob

kitty_, уникална мацорана! Purple Heart И аз мисля, че котките странят от бебета и малки деца и няма да има проблем. Ако пък е гальовна и грижовна, вероятността да развие майчински инстинкти към бебето също ми се вижда голяма.

# 80
Ние сме с една дива, своенравна маца, която не признава никого освен себе си. 😁 Сега е при родителите ми, защото ние от месец и повече седим в София, но после ще се мъча някак да ги запознавам. Мисля, че котката просто ще страни от бебето. 😃 Или ще се опита да му превземе леглото.

Кити , страхотно е котето Heart , ние с теб май вървим горе долу заедно ( аз съм в  34 + 3 дни ) и ще раждаме в Щерев Wink

# 81
Здравейте,момичета!
Първо - Marayah Благодаря,че отново си се постарала много, въпреки заетостта ти 💙.
Второ имате страхотни животинки ❤❤❤.
Трето - mamanasi29 страхотна информация . Много ме успокои ,наистина. Мисля ,че на този етап всички имаме нужда от такива положителни споделени моменти, които да ни дадат кураж(особено на тези,които ни е за пръв път цялото вълшебно изживяване.)
Четвърто - дори не смятам да обсъждам нападките на някои хора и крайните коментари.. изобщо нямам намерение да навлизам в спорове вече.. но нямаше как да подмина и да замълча просто ..то не се случва за пръв път. Важното е да не обръщаме внимание .. както вече знаете аз обичам да съм Дзен и да ми е спокойно и положително, а не да си мисля какво може да се обърка и да ми се включва някой си да ми обяснява как едва ли не мога да умра ако родя нормално. Пълен потрес !!!!!! Понякога е най-добре просто да си замълчиш, някои хора явно нямат такт..

И исках да ви покажа как съм си подредила шкафа на бебчо, вече официално всичко е готово, изпрано,изгладено , подредено до 3тия му месец.

# 82
Мале, мацки, колко стр подредили... Аз явно като ми е второ съвсем съм го дала през просото и само леглото съм му приготвила , дрехите и кошчето за кола , което голямото дете разхожда из къщи Wink!

# 83

Кити , страхотно е котето Heart , ние с теб май вървим горе долу заедно ( аз съм в  34 + 3 дни ) и ще раждаме в Щерев Wink
Избрала ли си си лекар, при който ще раждаш?

# 84

Избрала ли си си лекар, при който ще раждаш?
По принцип се следя при Арабаджи и съм мн доволна , тази седмица като се видим ще го обсъдим, надявам се да не е отпуска, когато се наложи, че то сезона малко така се пада

# 85
Kitty, ама много сладко коте Heart Heart Heart

Paola, еххх колко е красиво Hug бая неща си взела, всичко изглежда много хубаво Heart

# 86
Paola. georgieva, страхотно си си подредила Heart Eyes

# 87
Ех, пак сте изписали доста странички в новата тема. Малко остана и наистина това ще е последна за повечето от нас 😳

Гледам, че сме на тема Раждане... Понеже на мен ми е първа бременност и колкото повече наближава, толкова повече ме хваща страх и не знам кое е най-правилното решение, което трябва да взема. И при мен има постоянния въпрос  "как ще раждаш"...
Постоянно чета за раждане, отделно доста мои познати родиха близките месеци. Най-пресният случай е от днес. Повечето сякаш са секцио, дали по медицински причини, или защото така са решили..
Моят АГ ме съветва за нормално, както и други, но всеки си разказва своята история, но тя е индивидуална. Та само го мисля.. До 15ти трябва да съм решила как ще раждам. Имам 2 седмици за размисъл. Надявам се каквото и да избера, да бъде най-добрият вариант.

Може да си направим анкета кой как е решил да ражда (не, че това ще е 100% вярно, защото не се знае едно нормално раждане дали ще се превърне в секцио), но за жалост не знам как се прави такава 😄

Но всеки избира сам за себе си и не е необходимо да се налага мнение, защото всяка история е различна..После ще коментираме при коя как е протекло раждането 😊

# 88
  • София
ebk_kbe и аз се следя при нея и мога само да ти кажа, че по мои наблюдения и по откъслечна информация от нея ще е отпуска края на юли и началото на август. Дано не се паднем точно в този промеждутък, но иначе ми каза, че ако е отпуска ще ми изпрати доктор, който ще е все едно е тя, макар че според мен, ще е просто дежурния на смяна Smile

# 89
Нямам нищо против да се коментират раждания и споделяне на личен опит, но изказвавания  от сорта, че няма нищо по- хубаво от естественото раждане, как не боляло и т.н ми идват в много! Всеки е различен и нека не налагаме мнението си!

Общи условия

Активация на акаунт