Лятото дойде, време не остана, скоро ще съм в прегръдките на мама. Тема 8

• 24 357
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
Аз също имам  болки в кръста и  снощи имах ужасни болки ниско в корема... бяхме на гости и доста време бях седнала, дали е възможно да е от това 🤔🤔🤔
Има ли някоя  от вас, на която да и е "паднал" корема. Четох, че  след катж "падне" можи да се очаква раждане, но дали  е задължително нямам идея.
От няколко дни забелязвам жълти петна на сутиена ми, предполагам е коластра... чудя се това дали означава ,че ще имам достатъно кърма 😁

# 646
По принцип термина ми е чак на 08.08 😒 И аз не съм се настроила за раждане в близките дни, но госпожицата е на друго мнение 😂

# 647
  • Denmark
Аз чак тази вечер се шашкам. Имам контракции и то продължителни и на целия корем. Усещането е като преди да ми дойде - не точно болка, но не е и без.. Някоя раждала мама със съвети? 😅 Аз дори не знам как се засичат контракции...
Marayah, как си днес?
Не бих могла да помогна с инфо за контракциите как се засичат, защото първия път преносих и ми пускаха системи (не ми се наложи да ги засичам), но снощи ми се наложи и търсих в интернет. Знам, че при всеки е различно, но аз първия път имах болки - както преди да ми дойде или първите дни на цикъла. Това беше в началото и после започнаха много да се засилват болките (но аз съм с нисък праг на търпимост), а след упойката вече не усещах болка.
Аз също от вчера имам едни болки (като при цикъл), които бяха през деня на 2-3 пъти. Вечерта обаче се усилиха и зачестиха, започна да ми се ходи до тоалетна и реших, че в 1ч. ще ставам да си събирам багажа Joy Но като се поразходих и ми мина и си мисля, че понеже съм с гастрит и колит и е възможно да е било от това. Не всеки път, когато ме болеше вчера, имах стягане на корема. Днес пак на 2-3 пъти ме заболя слабо, но нищо повече. Поне най-сетне се стреснах, та днес си купих всичко за багажа Simple Smile
Като изключим последното с багажа, е същата работа и при мен. 😅 Аз стискам до сряда, за да питам акушерката какво ми трябва за болницата. Иначе днес, както ти каза, на няколко пъти ме поболваха контракции, но не беше като снощи. Не знам какво да си мисля. Надявам се, че започва процесът, защото вече ми е тежко и неудобно ииии мрън. 😅 Иначе ти благодаря, че ми обърна внимание за контракциите. Разбрах, че трябва да се засича от началото на едната до началото на другата + времетраене ии ще ангажирам моя приятел с тази задача в Деня. 😅
А ти в коя седмица си, Миленка? Извинявай, ако си споменала вече и съм пропуснала. Може да ми пуснеш на съобщение информация, за да те запиша на първата страничка (ако още не съм... Бейби брейн 😢) и като цяло всички, които не съм. Нямам времето да мина 100 страници, за да проверя за нови и ще ми е много по-лесно ако ми напишете на съобщение. Благодаря 🙏🙏😇

# 648
И аз бях така в четвъртък и в петък се оказа че вече е започнал процеса... въпроса е колко време ще продължи Head Band
Ами надявам се, че процеса започва, макар че не ми изглежда като контракции защото няма интервали между тях. Болката не отшумява когато си полегна, като се движа е една идея по-добре, но пък тогава ме заболява доста срамната кост и вървя като патица...

# 649
И аз имам менструални болки, които са постоянни, а не на интервали.
Боли ме 15мин. примерно и после ми минава.
Утре съм на лекар. Надявам се да може да даде някакво предположение дали скоро ще раждам.

# 650
Аз искам да попитам тези, които се оплакват от не съвсем безболезнени контракции, пиете ли магнезий и ако да - по колко? Аз сигурно от 2 месеца съм с подготвителни контракции, като в някои дни са си доста на често особено ако бебче е по-активно, но ги усещам само като втърдяване на корема без болка. Аз все още пия магнезий, 36+5 съм

# 651
Пия 2х2 магнезии.
Утре предполагам, че докторът ще ми каже да го спирам.

# 652
За къде са се разбързали тези дечица... И аз съм с болки от няколко дена + постоянно втвърдяване на корема. В петък АГ ме гледа, каза ми, че нямам разкритие и шийката е все още там и се държи.
Каза ми също да спирам вече утрогестана, а тази седмица ще спирам и магнезия. Аз днес влязох в 9тия месец и ми се вижда още рано, но никой не ме пита мен. 😄

# 653
Аз спрях магнерота от 3 юли, друго лекарство не съм приемала.

# 654
Аз магнезия го пия най-вече заради крампите нощем. Сега спя сама в спалнята и ме е страх да не получа схващане, че преди събуждах мъжа ми с викове и вирнат крак и той си знаеше какво да прави и ми минаваше.
Обаче сега сама няма да мога да се справя.

# 655
Признавам си,че малко ви завиждам ... терминът ми е към края на август 🤨 Искам да го видя вече това човече. Стане ли 5-6 август да се почва ахахаха.

# 656
Все още пия Магнерот 3*1.
Седмица 36+2 дни съм.
Във вторник трябва да ходя на 3-та ФМ.
Ако успея да отида - мисля да питам лекаря до кога трябва да пия Магнезия.
Иначе забравих да пиша, че снощи и мен  беше започнал сериозно да ме боли кръста. Но странно - сега вече ми няма нищо.

# 657
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
С предишната Б пиех Магнерот почти докрая, АГ ми ги беше изписала тогава заради неболезнените контракции, които имах, и заради крампите.

Сега с тази Б имах същите неболезнени контракции през цялото време + крампите, но сегашния АГ каза да не пия Магнезий, и аз го послушах.

Няма никаква разлика за мен с приема на Магнезий, и без него Grinning

И аз имам от време на време някакви стягания в корема, като при цикъл е усещането, но мисля, че това вече са подготвителните контракции. Болките в таза също си ги имам ... Но и с предишната Б ги имах , и не тръгна раждаме, даже преносих ....

# 658
Здравейте, момичета!
Аз съм в 33+4 и за 10 дни си полежах в болница след студен пъпеш и ядки, които се оказаха "диетична грешка" и повръщах цяла нощ в болницата. Диетичната грешка довела до контракции и шийката малко се беше скъсила. Днес обаче, преди да ме изпишат (на коринфар и вече със спокойна матка), лекарят каза, че главичката на бебето е много ниско. Слава Богу шийката се държи и се надявам да устискам още 2-3 седмици поне, за да стигна безопасна седмица. Казаха ми вкъщи само да лежа и ако усетя нещо - да се връщам веднага в болницата... А бебче няма още 2 кг и просто си умирам от страх...

# 659
  • Denmark
Милена, забранила си да ти пращат съобщения, но съм те добавила. Simple Smile

Аз не пия магнезий и не съм изобщо. Пробвах един ден преди няколко месеца, но не ми се получи. Голяма непоносимост имам към хапчета.

Общи условия

Активация на акаунт