Лятото дойде, време не остана, скоро ще съм в прегръдките на мама. Тема 8

• 24 353
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
Милена, забранила си да ти пращат съобщения, но съм те добавила. Simple Smile

Аз не пия магнезий и не съм изобщо. Пробвах един ден преди няколко месеца, но не ми се получи. Голяма непоносимост имам към хапчета.
Можи да пробваш на прахче ( диаспорал)

# 661
Някой попита - аз съм с подготвителни контракции от началото на май, тогава бяха много и бях в болницата 3-4 да ми наливат магнезий на системи. Бяха ми позатихнали малко и от 2 седмици пак са ми доста. През цялото това време от 2 месеца не съм спирала да пия Магнерот 3 х 2. Не са болезнени, но стягат много. Преди 2 дни бях на преглед и му обърнах внимание на контракции, погледна ми шийката за скъсяване, 44 мм е. Като се за четох, понеже не знаех колко трябва да бъде, даже е повече от нормалното май Simple Smile т. Е. Контракциите не са й повлияли. Бебето слезе доста надолу преди 2 седмици някъде. АГ каза, че не е притеснително. Аз направо го усещам понякога как си блъска главичката долу в костта ми. 34 + 2 г.с, 2600 гр бебе Simple Smile

# 662
  • Denmark
Милена, забранила си да ти пращат съобщения, но съм те добавила. Simple Smile

Аз не пия магнезий и не съм изобщо. Пробвах един ден преди няколко месеца, но не ми се получи. Голяма непоносимост имам към хапчета.
Можи да пробваш на прахче ( диаспорал)
Мерси 😊 Няма за кога вече, а и според тукашните лекари си е окей да имаш контракции... Според мен си извадих чист късмет, че имам безпроблемна бременност с тази здравна система.

# 663
Признавам си,че малко ви завиждам ... терминът ми е към края на август 🤨 Искам да го видя вече това човече. Стане ли 5-6 август да се почва ахахаха.
Моето е точно като снимката от ехографа Simple Smile А е толкова мъничък. Явно брат му е бил наистина по-големичък и пълничък. Сега го храня това малкото и нямам търпение да заякне и да напълни бузки.

# 664
И аз пия магнерот 3*1, но шпа 3*1 + биозин мама. В петък бях на преглед и доктора каза до 31.07 да си ги пия, а съм с термин 4 август  Flushed
Контракции нямам, корема ми е мек и искрено се надявам да не е затишие преди буря Laughing

# 665
Признавам си,че малко ви завиждам ... терминът ми е към края на август 🤨 Искам да го видя вече това човече. Стане ли 5-6 август да се почва ахахаха.
Просто и аз съм същата 😂
Терминът ми е 24.08 обачеее все  на ехографа ми изчисляваше  около 10-15 и някак си съм си наумила, че тогава ще родя😂 искам да е началото на месеца😭
Днес родиха 2 мои приятелки и искам да ви кажа, че се замечтах жестоко 🙄

# 666
Daisy1123  Понеже сме нетърпеливи сигурно ще преносим 😄😄

# 667
Просто и аз съм същата 😂
Терминът ми е 24.08 обачеее все  на ехографа ми изчисляваше  около 10-15 и някак си съм си наумила, че тогава ще родя😂 искам да е началото на месеца😭
Днес родиха 2 мои приятелки и искам да ви кажа, че се замечтах жестоко 🙄
Ох, и аз съм за 26.08 и нямам никакво търпение вече. А от няколко дни времето е спряло. Надявам се началото на август, в случай, че е безопасно за бебчо да излиза. Подготвят ме психически за секцио, ако ше да е така, ще искам възможно най-ранната дата. Обаче както казва Яна, от това нетърпение най-много да чакаме още повече 🤣

# 668
От днес съм 37г.с.
Бях при гинеколога-каза, че няма индикации скоро за раждане. Малкия е 3200гр.
Минах и през офталмолог и няма проблем да раждам нормално.

# 669
Значи си готова големият ден да се случи Simple Smile Чудесно тегло има!

# 670
От днес съм 37г.с.
Бях при гинеколога-каза, че няма индикации скоро за раждане. Малкия е 3200гр.
Минах и през офталмолог и няма проблем да раждам нормално.
А микробиология направиха ли ти?
Аз съм в 35 г.с и от 2 дни бебето е непрекъснато активно, корема ми преминава в издутини от крайно ляво до крайно дясно.. удар в ребрата
Дали всичко е наред 😂

# 671
Да, взе ми микробиология, но аз съм си свикнала при него.
Каза да пия магнезия още. Другия понеделник съм на тонове.

# 672
  • Denmark
Лайка, супер звучи 😊
А на някого казват тези индикации какви могат да бъдат?
Ох, обикалям темите с тъпи въпроси ама наистина не мога да чакам вече 😅 Днес пера, гладя, подреждам и после само чакане...
Мога ли сега да стерилизирам шишетата и помпата или трябва да е точно преди ползване? 🙄

# 673
Аз си стерилизирах нещата вече и ги прибрах в пликчета с цип.
Не знам какви са индикациите. Той моят лекар не е много разговорлив, но ме вика отново на преглед след 2 седмици. Каза да оправя багажа, ама ще се видим отново след 2 седмици, за да видим как е шийката.
Малко ме притесни, че ще отсъства от 29.07 до 03.08, а моят термин е на 04.08 според цикъла.
Няма нищо де, те всички лекари в болницата са добри, ако се наложи да съм при някой друг.
При него определено ще ми е по-спокойно, но каквото такова.

# 674
  • София
Аз съм в 35 г.с и от 2 дни бебето е непрекъснато активно, корема ми преминава в издутини от крайно ляво до крайно дясно.. удар в ребрата
Дали всичко е наред 😂
Аз съм в 34-та и при мен напоследък се наблюдават същите процеси Smile Обяснявам си го с това, че вече намалява мястото и го усещаме, че и виждаме по-често. Много ми е забавно като изведнъж се появи една издутинка, все едно ми се е надупило Laughing

Аз от няколко дни съм започнала прането, натрупала съм една купчинка с чаршафи и пеленки и днес се заемам вече с гладенето. Честно казано се замислих дали изобщо да гладя, обаче като ги видях как се намачкаха от прането и сега ми е жал да ги оставя така.

Марая като каза за стерилизацията и се сетих да ви питам за вашето мнение - да я помъквам ли с мен цялата електрическа помпа за кърма в болницата или да си я оставя вкъщи? Дилема ми е, защото не знам дали и кога ще тръгне кърма и съответно има ли смисъл?

Общи условия

Активация на акаунт