Десетокласници 2020/2021

• 38 512
  • 780
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Питай как й се струват на една приятелка тези две седмици с две деца - едното 2-ти, другото 4-ти клас. Joy

# 691
И при нас почнаха да се появяват карантинирани.Баскетболния отбор на Монтана,ученик от ПМГ.Но не знам дали има някъде цял клас.
   Светле,имаме похвала от преподавателката по математика,за някаква сложна задача!!!
  На входното по биология, масово 2ки и малко 3ки,една 5 и една 6.
   На входното по езиците ,има и на двете 5ци.На немски съм доволна,защото им е дала съчинение,темата за която влиза в изпита за ДСД,но те не са знаели предварително.
   И това,след като на онлайн РС му сипа с големия черпак,че едва ли не по милост са го приели в дсд класа."Какво евтино заяждане!"
   Наборът продължава да иска да работи,когато е свободен .И работи.Заяви ми, че иска сам да си плаща частните уроци.
   Приятелите му заминаха вчера за София-та,студенти са  и той е толкова много тъжен.Изпращайки едното момче,най-близкия му френд,който ни е съсед/ с родителите сме приятели/, очите и на двамата бяха насълзени.Все едно отива на край света.Сладури!А аз си мислех,че са оперирани от емоции тия двамата.Като ги питаме нещо с другата майка,отговорите са "Все ми е едно" Все тая", Какво от това.......А сега я ги виж?!

# 692
Оо, моя подпука входните. Химия -2, чакам и другите. Ама то не може да си вееш байрака 1 година и накрая да искаш резултати. Негов проблем, той ще трябва са ги оправя тези оценки.

# 693
  • София
Миналата седмица минаха добре български, история и литература в един ден. Ще видим как ще е тази.

# 694
  • София
И при нас така . Смело напред с 2 по бел. Успокои ме,че 17 души били с двойки, а най-високите оценка 3.75. Прескачам рева и отивам на пиенето. Явно ще се подкара в този дух и другите входни.🤨

# 695
  • София
Привет и от мен! Само ви наглеждам, че с новата работа ми е трудно да вляза в ритъм.
Точно влизах да се оплача от входните. Но явно не е само моят красавец. А днес не го пуснах на училище, че нещо подкашля от сутринта. Класната не вдига цял ден, не го пуснах и до док, че и там е ужас. Почвам с домашните бележки...

# 696
  • София
Бях на РС сега. Нищо интересно нямам за споделяне. Чакам си РС с ръководството, относно профилирането. Зададох няколко въпроса, от неудобство, че всички мълчат. Бързичко я приключихме, за 15 мин... Joy

# 697
  • В светлината на слънцето
Аз съм казала - на входните колкото, толкова. Само да внимава с немския, че от това им зависи ДСД-то. Тя заяви, че и по бел ще се старае много, защото не искала  да разочарова класната.

# 698
  • у дома
И при нас почнаха да се появяват карантинирани.Баскетболния отбор на Монтана,ученик от ПМГ.Но не знам дали има някъде цял клас.
   Светле,имаме похвала от преподавателката по математика,за някаква сложна задача!!!

Не знам защо нямаш вяра в математическите знания на детето,значи-супер съм възмутена от това недоверие...
От ПМПГ-ученичка е с положителна проба и съответно класа е под карантина-от 11-те класове е...

# 699
  • София
Значи, с марулета имаме нещо общо!
Не вярваме в никакви способности на децата си! Joy

# 700
  • София
Бях на РС сега. Нищо интересно нямам за споделяне. Чакам си РС с ръководството, относно профилирането. Зададох няколко въпроса, от неудобство, че всички мълчат. Бързичко я приключихме, за 15 мин... Joy
А аз присъствах на ученическа среща, чак се почувствах неудобно, сякаш се бях натресла непоканена Joy
Имаме драма кога са на училище. Ей, за нищо я нямат тая математика тия доктори, за едно броене на дни става въпрос все пак, ако им покажеш интеграл не знам какво ще направят.
От кумува срама и аз се включих.
Споделих, че и е добре да са информирани другите родители, защото така го няма усещането за нещо скрито.

# 701
  • София
Слънце, можело да се уведомява

# 702
  • София
Ей, добре, че поглеждам и тук понякога! Сега видях писмото на нашия директор... Kissing Heart

# 703
  • София
Десем, голям отпор и критика сме дали, значи!
Важното е, че нещата се поправиха и взеха под внимание правото ни на информация. Този път им прощаваме, дано не се случва вече! Wink

# 704
  • София
Joy
Аз бях много възпитана, младежът трепереше до мен да не прекаля Joy... - взема случайно да го изложа

Общи условия

Активация на акаунт