Десетокласници 2020/2021

• 38 505
  • 780
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Моето накрая ме попита, дали съм спокойна, казала ли съм си вече всичко, за да прекъсне връзката. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 706
И при нас почнаха да се появяват карантинирани.Баскетболния отбор на Монтана,ученик от ПМГ.Но не знам дали има някъде цял клас.
   Светле,имаме похвала от преподавателката по математика,за някаква сложна задача!!!

Не знам защо нямаш вяра в математическите знания на детето,значи-супер съм възмутена от това недоверие...
От ПМПГ-ученичка е с положителна проба и съответно класа е под карантина-от 11-те класове е...

Напротив,Светле!Вярвам в знанията по математика, заради теб!Не очаквах учителката да го похвали.Все го мъмреше преди,затова.
     Другият 10ти клас от днес е под карантина.Вече леко съм притеснена,част от приятелите на синът ми са в този клас и подозирам близки контакти.С болното дете не е близък.
     DESEM , четох те за няккава среща,ама нищо не разбрах.В смисъл,при вас ако има карантиниран клас,уведомяват ли  родителите на останалите класове.Нещо като съобщение в сайта на у-ще,в школо, в група във фейса,въобще по някакъв начин.Детето не е от нашия клас,но е приятелче на някои.До миналата година си бяха в един клас,ходят заедно на училище Европа.То е ясно,че децата разбират веднага,но някак ис хубаво е да се даде официална информация от училището.Ама като гледам с профилите каква яснота има,та за един ковид се приеснявам аз!
    Какви профили,бе хора?!Наборът питал класната,никой нищо не казва още.
   Много труден тоя пубертет,начииииииииииии,от сабалям трябва да съм пияна!

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 09:18 от марулета

# 707
  • София
Дъщерята се закроти и тази седмица си е плътно вкъщи, да не повярваш.

# 708
  • София
Снощи младежът се прибра от училище и доложи, че и в 1АЕГ има вече карантиниран клас. Официална информация по въпроса няма. Утре има присъствена родителска среща. Да видим какво ново ще ни кажат.

# 709
  • София
Марулета, при нас информацията достигна от децата. На РС явно сме се разбунтували всички, че училището трябва да ни държи информирани и вчера получихме извинително-уведомително писмо, в което обещават, че ежеседмично ще дават сводка за положението в училището.

# 710
  • В светлината на слънцето
Моите съобщиха, че и те вече си имали карантиниран клас - един от деветите.

# 711
  • София
Значи с + проба - карантина, а след - - продължава си карантината ?!
А ако първата проба е в % на грешните ?!

По-добре да философствам за карантината, отколкото за входните Wink

# 712
  • София
При нашия клас стана точно така. Седи си вкъщи. Даже успя да хване не-корона вирус с хрема.

# 713
  • София
Позната разказа че в тяхното училище на дете излязла + проба. Направили още две, те били -, но пак класът е под карантина.

Марулета, Слънцето ме е изпреварила.
Малко преди съобщението до всички родители за карантиниран клас (нашият) до мен достигна "информация" за още един клас и добре, че не раздухах, че щях да се откажа проводник на дезинформация.
За мен няма нужда от медийна публичност, достатъчно е да се знае в кой клас. В нашия случай част от децата са веднъж седмично с друг клас и съобщението е успокоило родителите от другия клас, тъй като не е било детето в този ден на училище.
Няма нужда от много детайли, достатъчно е да си направиш сметка дали твоето дете е било в пряк контакт (приятелчета или общи часове). Вече в самият клас се знае повече.
На малката в училището 3 учители и 4 класа са под карантина и към момента знам само единият учител кой е. Живот и здраве утре са в клас, а не пред компютрите Simple Smile

# 714
  • София
Позната разказа че в тяхното училище на дете излязла + проба. Направили още две, те били -, но пак класът е под карантина.

Да, това е гадното!

# 715
Другият десети клас при нас е карантиниран.Информация получихме от децата и майка от класа,с която сме приятелки.Официално се мълчи.А би трябвало да се качи някакво инфо в школо,защото за последно детето е било на у-ще на 25.09,имаха спортен  празник двата класа заедно.
    При нас валят 4ки от входни,коментарът е"кво толкоз".Кат му светна едни задвратник,ще види кво толкоз.

# 716
  • София
И ние "берем плодовете" от "успешното" ДО. Миналата седмица, бях на РС. Настроението, беше минорно. Особено, след съобщаването на оценките на входното по математика. Моят с 3-ка. По Химия - 2-ка. По История - 5- ца. Отдавна повтарям, че останат ли насаме с химикалката и белия лист, ще настъпи часът на истината. Чакам другите оценки, за да наложа рестриктивни мерки. Не знам, кое ме плаши повече, коронавирусът или пропуските в образователния процес, които утре, скъпо ще платим. ВСИЧКИ!

# 717
  • София
При нас май по всичко са направили входни, но Школо мълчи. Знам за 6 по География и 2 по АЕ Joy. По АЕ е станало нещо, защото класът е с успех 3.25 на входното, но още не съм разплела какво точно се е случило.

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 00:05 от Слънчевата

# 718
  • София
И при нас ситуацията е подобна. Родителска не сме имали, но предполагам настроението ще е повече от минорно ,като гледам оценките.

# 719
  • София
Школото е пълна комедия. Сложили са график на контролните до края на първия срок, а не са нанесли оценките от входните, които при нас са вече 5-6 броя.

Общи условия

Активация на акаунт