НОЕМВРИйчета 2❤️2❤️ - Тема 4

• 45 703
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
изгубен, мислех да ходя на второ мнение, но реших, че ще е по-бързо да направя теста - иначе докато чакам да преглед щяха да минат още няколко дни в притеснение. А като пуснах теста си казах пък че няма много смисъл да се размотавам по доктори, след като така или иначе ще разбера резултата скоро. Не ме е яд и за парите - то къде ли не сме дали вече покрай това инвитро, претръпва се.
Благодаря на всички за подкрепата, леко и безпроблемно бременеене на всички момичета пожелавам и наесен да си показваме бебоците.

# 616
Веси, поздравявам те за добрите новини , честно казано аз бях сигурна, че ще е отрицателен теста. Представям си какво ти е било. Дано остатъкачът от бременността ти протече спокойно, без повече неприятни изненади. Hug

# 617
Веси не знаех, че си била инвитро. Нали уж тогава е по- подбран хубав и качествен сперматозоид и уж е подбрано.......абе важното е , че е всичко наред. Къде прави инвитрото?

# 618
  • Варна
vessy.k - това е супер новина! Дано оттук нататък всичко е наред и да нямаш повече притеснения! Blush
Чудно ми е само за пола, защо процента е такъв, а не 100%? Thinking Все пак нали е на базата на хромозомите, а не на външни белези? (Аз също си правих пренатест и затова се изненадвам, при нас пишеше ясно - XY, момче, 100%)

Иначе благодаря на всички за съветите относно болничния! Hug От тази сряда официално съм си почивка вкъщи и не ходя на работа. Екипа и шефа ми приеха много добре "изненадата" и ме подкрепиха отвсякъде, за което много се радвам. Включвам се по 1-2 часа на ден все пак да завърша някой задачи, но не е като преди 8-10-12 часа на компютъра.
Сега изкочи нов проблем - какво да правя с живота си с толкова свободно време. Grinning По принцип имам хиляди занимания (четене на книги, филми, DYI проекти, домакинска работа, компютърни игри, разходки), но явно още не мога да вляза в час, защото няколко пъти ми се случва просто да стоя на дивана или люлеещия стол и да се взирам без да правя нищо. Sweat Smile Надявам се скоро да си изградя някаква рутина.

На последния преглед (сряда) АГ-то ми каза, че юнака е вече 1000гр в 26 с + 2 дни, което било доста, отговаряло на 28ма седмица. Neutral Face Препоръча ми да не ям тестяно, сладко можело, но чист шоколад, а не разни кроасани и т.н. Пък аз доста обичам хляб и всеки ден едното ми ядене е филии (я с лютеница, я с крема сирене) Close Иначе за закуска ям мюсли, за вечеря салата. Междинно ям плодове, кисело мляко и тук там някоя бисквитка. Но явно ще трябва да затягам положението.

Отделно с моята АГ не можем да се разберем за термина ми! По датата от цикъла ми излиза на 10 ноември, само че моя цикъл е по-кратък (25 дни) и така излиза 7 ноември. Да обаче, аз не съм сигурна дали датата, която съм дала е точна, защото не следих нещата стриктно, беше по спомен. Съответно на първата ФМ, лекаря ми обясни, че ще изчисли по дата от цикъла и по размера на бебчето (защото в началото всички вървели еднакво) и ако има разлика над 5 дни, ще вземем датата от размера. Е, по размер излезе 2 ноември и той каза, че това ми е официалната дата и всичко след нея се води пренасяне. Да, ама моята АГ не е съгласна и държи да следим 7 ноември. Rolling Eyes Това притеснителна разлика ли е според вас? Аз съм по-склонна да вярвам на лекаря от ФМ, защото наистина не си помня с точност цикъла!

Извинявам се за дългия пост!

# 619
Браво, Веси. Дано нямаш повече притеснения докрая на бременността.Убедена съм, че това е била най-стресовата седмица за теб.
Аз сама реших да си направя Пренатеста. Нито при първата, нито при втората бременност ме е насочвал лекар. Имах притеснения преди всичко, заради възрастта, тъй като и двете бяха около 40-тата ми година. И аз също бях инвитро първия път, но не мисля, че това изключна вероятността за проблеми.

# 620
Веси, чудесна новина! Огромен камък ви е паднал от сърцето. Стискам палци всичко от тук нататък със всички ни да е наред и да нямаме поводи за притеснения. Simple Smile

# 621
Веси, чудесна новина, мила! Аз си знаех, усещам 100% от бебетата тука са здравички, на нас може да ни се обажда това-онова:joy:, но те са си супер, знам го и ще се потвърди есента като почнат да излизат:grinning:. Heart

# 622
Чудесна новина,Веси!❤

# 623

В Надежда, при д-р Стаменов. Човекът си свърши много добре работата - и по време на стимулацията, и след това. Два трансфера имах и двата бяха успешни.
Ембриона, който сега трансферирахме, беше с ИМСИ и генетично тестван, но това май не дава гаранция, че няма да има мутации впоследствие, по-скоро е тест за избягване на ранни аборти и неуспешни трансфери сякаш.

Лили, радвам се, че си в почивка и че в работата ти са реагирали добре - явно са правилните хора. Сигурна съм, че ще намериш с какво да си запълниш времето, аз почнах да готвя повече - преди го вършех с досада, сега ми е приятно. А за пола се опитах да се пошегувам, защото нали на тези тестове точността им не била 100%. Момче си е със сигурност.

# 624
  • София
Веси, много се радвам за вас! Браво Simple Smile Хайде, сега спокойно напред.

Аз вчера бях на преглед, всичко е наред, доволна съм. Напоследък съм много енергична, щъкам напред-назад, имам доста сили, може би ми се върнаха от желязото. Само че, заради последното, често имам драми с тоалетната, ама ... очаквано:)
Почнах да мисля и за покупки. Много от нещата на каката съм раздала, сега не знам кой какво ще ми дава и ми е неудобно да подпитвам, та ще поразгледам в ОЛХ какво има, ще купя и нещо ново. Че не обичам да спонсорирам големите компании ..... Simple Smile
Ще огледаме и за количка, ще мерим за легълца. За прането и гладенето: имаме пералня със сушилня, рай е! Само лятото е зор, но я пускаме като излизаме. Иначе с каката гладих само първата пералня, после се отказах. Мен по-скоро ме караха бабите от гледна точка на това да няма гънки да дразнят кожата..... До ден днешен обаче пера отделно нашето, нейното и бельото. Просото се събира. Понякога и нашите пера с Тео Бебе или Персил Сенситив. Иначе имаме и прах за "възрастни". И това е. Омекотител не ползваме.

Лили, и аз се чудех и прекарах сигурно две седмици в бездействие:) После се почна - паркове, градинки, книжки, подреждане, маникюр, фризьор, готвене, игрички на лаптопа, оправям си блога, ще извадя и шевната машина скоро.... Simple Smile Ще видиш как ще си намериш толкова неща, че времето после няма да ти стига.

# 625
Веси, страхотно новини. Вече можеш да отдъхнеш, колкото в възможно, защото все има за какво да се притесняваме 💜.

Аз не гладя, ако няма нужда. След сушилнята, ако ги сгъна веднага, няма нужда, ако ги забравя в нея се налага. Но не ми пречи гладенето. Предполагам, че в началото ще ми е приятно, ако успея да намирам време, но няма да съм маниачка, със сигурност.

# 626
  • Варна
Лили, радвам се, че си в почивка и че в работата ти са реагирали добре - явно са правилните хора. Сигурна съм, че ще намериш с какво да си запълниш времето, аз почнах да готвя повече - преди го вършех с досада, сега ми е приятно. А за пола се опитах да се пошегувам, защото нали на тези тестове точността им не била 100%. Момче си е със сигурност.

Хах, ами аз съм шматка и с този бременен мозък не схванах... Sweat Smile Иначе ние също чакаме момченце, дано да ни се появят живи и здрави! Blush Но много се дразня на някои приятелки, като им съобщихме пола и те реагираха "Абе ще видим като излезе". Обяснявам им, че съм си правила пренатест и те пак "абе то не се знае!" Grinning 
А за готвенето - определено е така! Преди все забърквах нещо набързо след работа, сега имам време да се развихря и да правя по-сложни манджи. Grin

Лили, и аз се чудех и прекарах сигурно две седмици в бездействие:) После се почна - паркове, градинки, книжки, подреждане, маникюр, фризьор, готвене, игрички на лаптопа, оправям си блога, ще извадя и шевната машина скоро.... Simple Smile Ще видиш как ще си намериш толкова неща, че времето после няма да ти стига.
Ох точно така си представям майчинството Hug Ще си дам още някой друг ден в мързел и после стягам положението, че така няма да стане. Grinning

# 627
Аз се дразня, когато за пола ме питат и хора, които не са ми особено близки, а сме само на здравей. Не че има нещо кой знае какво и защо да е тайна, ама това нездраво любопитство от страна на някои хора не ми е приятно. И, да, някои въпреки че се осведомяват за пола започват да изразяват и съмнение.
Аз рядко разпитвам някой, защото действително за малко хора се вълнувам дали ще имат момче или момиче.
Аз всеки ден си готвя, заради детето и вече ми е зор, ама няма как.
Преди малко сготвих една доста трудоемка манджа с патладжани, ама искам разнообразие. 😃

# 628
  • София
То това с пола според мен е да си правят някои хора вятър на устата.... Ей така, за заприказване. И мен хора, които ме виждат от дъжд на вятър, съседи, ме питат момче или момиче. Ама не им се дразня, искат разговор да завържат хората.

Хелинор, адмирации. У нас хем не е много жега, хем едвам готвя напоследък. Сега ще обядваме таратор и салата и това е.... Онази вечер в 23ч палачинки правих Grinning

# 629
Включвам се да се отчета и аз.
От вторник до вчера бях в болница, за да си подсигурян издаването на болничен докато изляза 45 дневният преди раждането.
За три дена ме гледаха два пъти на ехограф. Човечето е супер. Казаха ми също така, че пъпната връв била дебела.

Вчера направих още една покупка от OLX на люлка шезлонг 5 в 1. Надявам се съм направила добър избор и най-вече бебчето да се чувства комфортно и да иска да стои в нея.
Прилагам снимки:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт