Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво столче взе Диди за бебетата?
Какви практични покупки правят майките за бебетата си?
Какви са някои съвети за покупки на бебешки артикули?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво столче взе Диди за бебетата?
-
Какви практични покупки правят майките за бебетата си?
Други майки споделят, че започват да правят покупки за бебетата си, като например количка, стерилизатор, шишета, дрехи и пелени. Една майка споделя своя списък с планирани покупки и смята да пазарува по него постепенно, за да избегне закупуването на всичко наведнъж. Някои практични покупки, които майките правят за бебетата си, включват камера за наблюдение на бебето с Wi-Fi връзка, която позволява наблюдение на бебето от разстояние и електронни книги за бебета. Освен това майките често купуват комплекти дрехи и ританки, които са практични и удобни за бебетата.
-
Какви са някои съвети за покупки на бебешки артикули?
Майките споделят съвети за покупки на бебешки артикули, като например избор на практични и удобни комплекти от дрехи и ританки. Те също така съветват да имате предвид, че новородените нямат терморегулация и да се обличате подходящо за температурата в дома. Освен това майките отбелязват, че през първите шест месеца бебетата растат много бързо, така че е добре да вземете предвид количеството на покупките.
-
Какви преживявания имат майките по време на бременността?
-
Какви са симптомите на прееклампсия и какви са препоръките за внимание при подути крайници по време на бременност?

След дългото отсъствие сега чинно ви следя. Първо за болезнените стави-предвид, че по време на бременността всички стави се разхлабват, някои може да усещат дискомфорт. При мен, например, няма болка, обаче когато си легна усещам как крайниците ми изтръпват, или по-скоро сякаш натежават много. Изключително неприятно усещане- все едно над всеки крайник е имало по нещо доста тежко за дълго време. Дори не знам как точно да го опиша, но на няколко пъти не можех да заспя заради това усещане. После за стволовите клетки-още с първото ми детенце се бях засилила да замръзявам, но няколко АГ ми казаха, че не е ОК, защото реално даваш едни много пари, а всъщност клетките след известно време стават непроследими и (не дай си Боже) се наложи да ги ползваш се оказва, че ги няма. Наскоро една от големите банки фалира, та маса нашенци още не знаят какво се случва. По-добре било да се дарят тези клетки. Всичко това, разбира се, не е мое лично становище, само препредавам думи на доктори. Така, или иначе затова още тогава не замразих. А като не съм го направила за първото, то няма да го направя и за другите....логично. Трето- ще опра и аз до прането. Няма да гладя!!! НЯМА! НЯМА! НЯМА! С първите две само дето не направих дископатия, ишияз, тендовагинит ( в кръга на черния хумор, разбира се) от гладене. Сега имам сушилня и няма сила, която да ме накара да гладя каквото и да е било. И най-гнусното оставих за накрая- течението. Имам го почти от самото начало и е точно същото като описаното в малко по-предния коментар- като вода, хем обилно, хем често, хем от време на време белезникаво. На моменти все едно се напишквам.... Ужас ви казвам! Вече гащи не ми достигат-сменям ги през 5м
Иначе, около нас има йога студия, но ми е по-удобно вкъщи да си правя (купих си наскоро постелка и топка). Намерих много як канал в ютуб с йога и упражнения за бременни за всички триместри - Pregnancy and Postpartum TV е името на канала.