Сполучливи имитации на маркови парфюми - 34

• 76 503
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
За мъж (а и за жена) прекрасен е Lime & Basil, изключително свеж и приятен лайм.
Също Cologne - пак цитрус, но с подправки и лавандула.
Black Cedar - борови иглички и дървесина.
Останалите от наличните са по-скоро дамски и не бих ги препоръчала за мъж без предварителна проба.
Благодаря ти, ще пусна два за проба.

# 301

Препоръчвам ти Сахара ноар на ТФ - чист тамян, имах имитация на Jodex - много добра, но за жалост вече никъде в БГ ги няма, мисля,че Парфен са се справили също много добре. Purple Heart
[/quote]

Кой номер е репликата на Сахара ноар на ТФ на Парфен?

# 302
Момичета, да ми препоръчате нещо трайно..
Обичам ванилово-дървесни аромати (Black Opium и Poison Girl са ми любимци ), но всички които имам ми идват тежки за лятото.
Ако има значение - не си падам по флоралните, а от аромат на бели цветя направо ми се повдига.
Girl of now?

# 303
Момичета, тези парфюми на Sangado сполучливи имитации ли са на оригиналите: Bella Femme на Lancome La Vie Est Belle, This is Her (ванилия и кестен) на Zadig & Voltaire This is Her, Средиземноморски бриз на D&G Light Blue?

# 304
  • София
Според мен, са добри. Аз имах Tresor Midnight rose, добър беше.

# 305
Обичам ванилово-дървесни аромати (Black Opium и Poison Girl са ми любимци ), но всички които имам ми идват тежки за лятото.
Ако има значение - не си падам по флоралните, а от аромат на бели цветя направо ми се повдига.
Girl of now?

Може ли малко инфо за аромата и на коя фирма е най-сполучлив, защото гореизброените са и моите любимци.

# 306
За мъж (а и за жена) прекрасен е Lime & Basil, изключително свеж и приятен лайм.
Също Cologne - пак цитрус, но с подправки и лавандула.
Black Cedar - борови иглички и дървесина.
Останалите от наличните са по-скоро дамски и не бих ги препоръчала за мъж без предварителна проба.
Благодаря ти, ще пусна два за проба.
Velvet & Oud също е много красив и унисекс,но е за по-хладно време,по-силен и тежичък е...макар,че аз и сега си го пръскам да ме радва Simple Smile
https://www.notino.bg/jenny-glow/velvet-oud-parfjumna-voda-uniseks/

Мирт и Бийн,както и Краставицата са прекрасни унисекс аромати, но са изчерпани!Мирт и Бийн ми е от фаворитите,разкошен.

# 307
Момичета, за мъж кое ще се хареса на Jenny Glow? Бях купила за мен и втора бройка ми излезна да поръчам на по ниска цена Wood Sage. ММ си го пръска и много му допада. Сега ще поръчам пак за мен, но ще взема пак втора бройка за него, спряла съм се на Peony и Orange Blossom, дали биха се харесали? Те други няма останали по 30мл.

вероятно пак ще зареждат - преди време пак бяха изчерпани повечето и се появиха

мирт'н'бийн и краставицата са унисекс, но с уклон към дамски, някак не си ги представям върху повечето мъже - двата най-добри са за моя вкус

виж и босилека /не лайм и босилек/ - по описание е подходящ за мъж, но в момента има само голяма бутилка

ууд'н'сейдж не ми понесе, на моя съм намерила нова стопанка

# 308
Girl of now?

Може ли малко инфо за аромата и на коя фирма е най-сполучлив, защото гореизброените са и моите любимци.
Вчера също някой попита как са имитациите на Girl of now, но нямаше никакъв отзвук. Може би другите съфорумки не са го пробвали.
Мисля че я има само капсулирана версия на няколко места, като на примависта се сещам само за Мартинез. Аз обаче не съм фенка на техните парфюми, защото върху мен изветряват за минути. Разбира се тук във форума има и доста доволни от техните парфюми.
За мен Girl of now, наподобява леко Poison girl, но без отчетливата ванилия. Мирише повече на сладък бадем и малко на шам-фъстък. На мен лично много ми харесва и ако не намеря добра имитация ще си го взема в оригинал задължително.
Ето и нагледно какво може да се очаква от него като аромат.

https://www.fragrantica.com/perfume/Elie-Saab/Girl-of-Now-45686.html

Редактирам се. Има го и във версия на The Moon:

https://themoon.bg/produkt/elie-saab-girl-of-now-сходен/

Последна редакция: нд, 09 авг 2020, 12:23 от Lale_Lili

# 309
Girl of now има на Мартинез.
А дали някоя го е тествала и е ок? 🌸
Аз съм го тествала,но не исках да пиша,тъй като не харесвам самия парфюм.Иначе на Мартинез беше доста силен и траен,но нали знаете,че като не харесваш нещо,колкото и да се миеш,все мирише:) Чувала съм,че е добра имитация!

# 310
  • Пловдив
Не знам дали е сполучлив като имитация, но като аромат го обожавам. За Мартинез става въпрос. От The moon не съм взимала.

# 311
  • Бургас
Girl of now?

Вземай го, твой е.Вкусно ядково гурме, за мен няма нищо общо с любимеца ми Пойзън гърл, който е много по- добрият парфюм, а не харесвам този въобще.Гърлата мирише на бадеми, /върху мен  са леко нагарчащи/на шам фъстък, има и много тонка там.Виж версията на Мартинез, добре са се справили, но има някой разлики с оригинала.

# 312
Здравейте, момичета! Някой ползвал ли е имитация на Givenchy - Absolutely Irresistible и от коя марка?

# 313
  • Пловдив
Кажете нещо хубаво и свежо от Парфен...или няма доволни скоро Simple Smile

# 314
Kристалче ❤ както винаги от полза, благодаря!
Ще го взема.
От сайта на Мартинез ли поръчвате?
Аз до сега не съм ползвала техни парфюми.

Общи условия

Активация на акаунт