Сполучливи имитации на маркови парфюми - 34

• 76 492
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Ами като човек, учил маркетинг, ще ти кажа, че поне половината плащаш за марката - кампания, разпространение, шише, реклама...
Според мен, реалната цена за парфюм трябва да е към 1лв/1 мл.

# 286
  • Пловдив
Вчера неприятно се изненадах от м-на на Заг в Пловдив...затворен за 2 седм.

# 287
Можете ли да ми препоръчате добра имитация на Good girl - Carolina Herrera?

# 288
Girl of now има на Мартинез.
А дали някоя го е тествала и е ок? 🌸

# 289
Най-хубавата и трайна Oбувка на Каролина Херера съм ползвала на d&p

# 290
Най-хубавата и трайна Oбувка на Каролина Херера съм ползвала на d&p

И аз, дори много по-трайна от оригинала.

# 291
Момичета, хубави ли са имитациите на Мартинез на Том Форд?

# 292
Вие ще да знаете:-)) много, ама много ми хареса и си взех на Рефан https://www.facebook.com/refanplovdiv/photos/refan-temptation-bl … 1696469993805296/
няма такава красота и понеже по закона на Мърфи- спирали го:-((( дали имате идея кой парфюм копира?
Благодаря

# 293
  • София
Тази серия на Рефан си беше тяхна. Не са имитации.

# 294
  • Burgas, Bulgaria
Интересното е,че има и тамян по описание(аз обожавам,много ме успокоява),но за съжаление не го усещам в парфюма.
Препоръчвам ти Сахара ноар на ТФ - чист тамян, имах имитация на Jodex - много добра, но за жалост вече никъде в БГ ги няма, мисля,че Парфен са се справили също много добре. Purple Heart

# 295
Момичета, за мъж кое ще се хареса на Jenny Glow? Бях купила за мен и втора бройка ми излезна да поръчам на по ниска цена Wood Sage. ММ си го пръска и много му допада. Сега ще поръчам пак за мен, но ще взема пак втора бройка за него, спряла съм се на Peony и Orange Blossom, дали биха се харесали? Те други няма останали по 30мл.

# 296
Момичета, да ми препоръчате нещо трайно..
Обичам ванилово-дървесни аромати (Black Opium и Poison Girl са ми любимци ), но всички които имам ми идват тежки за лятото.
Ако има значение - не си падам по флоралните, а от аромат на бели цветя направо ми се повдига.

# 297
  • София
Момичета, за мъж кое ще се хареса на Jenny Glow? Бях купила за мен и втора бройка ми излезна да поръчам на по ниска цена Wood Sage. ММ си го пръска и много му допада. Сега ще поръчам пак за мен, но ще взема пак втора бройка за него, спряла съм се на Peony и Orange Blossom, дали биха се харесали? Те други няма останали по 30мл.
Не са за мъж тези категорично. Препоръчвам за него Oak & Berries.

# 298
Не са за мъж тези категорично. Препоръчвам за него Oak & Berries.
Ще пусна този, има го, а други кои може да ми препоръчаш:)) Благодаря

# 299
  • София
За мъж (а и за жена) прекрасен е Lime & Basil, изключително свеж и приятен лайм.
Също Cologne - пак цитрус, но с подправки и лавандула.
Black Cedar - борови иглички и дървесина.
Останалите от наличните са по-скоро дамски и не бих ги препоръчала за мъж без предварителна проба.

Общи условия

Активация на акаунт