Сполучливи имитации на маркови парфюми - 34

• 76 484
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
Може ли няколко думи за Либре,отдавна му се каня,но не събирам смелост за поръчка на сляпо.?
За оригинала питаш нали? Много нероли и лавандула, тяхна е основната роля там, трябва да обичаш много лавандула и парфюми ухаещи на чисто, за да ти допадне и Либре.Ако си се засилила за оригинала първо се напръскай, виж как ще се държи при теб,  как ще ти стои и тогава покупка, ако е имитация сумата е малка и можеш да ги прежалиш там 10-на лева.Върху мен има сапунен оттенък, това е най- измамния парфюм, който познавам! С отварянето ме подмами, че ще е много мой, но за жалост се преобрази, появи се мъжка нота и тотално ме отказа, трайност вечна! Чакам обаче Либре Интенз, да видим там каква са я свършили.

# 271
Издирвам оригиналната Венеция-спряна е отдавна,проучих. Но дори и тази от 2011 по сайтовете е изчерпана,почти никъде я няма.Влюбих се в този парфюм,трябва да го намеря. Толкова уютен,топъл и интересен е. Ще поръчам и от заг докато го открия.

# 272
  • Бургас
Мисче, търси го в Ибей.

# 273
  • Стара Загора
Здравейте!
Някой може ли да сподели, ако ги познава-  Wood sage and sea salt в изпълнения на Мартинез и Jenny glow - сходни ли са, кой е по- траен?
Харесах  този на Мартинез, но шишенцата на Джени ме привличат много 😀

# 274
Аз също искам красиво шишенце, било и с течност реплика, особено що се отнася до скъпи ексклузивни парфюми, в момента не ми е възможно да купувам оригиналите. Но повечто имитации на нашия пазар са в много откровено грозни бутилки 😭
Вчера бяхме в магазинче на Рефан с приятелката ми, продавачката беше много мила и любезна, остави ни да душим и коментираме на спокойствие, предложи мостри, имаше цялата нова серия (в шишенцата като на том форд).
Купихме си по два, за цената си са задоволителна алтернатива на оригиналните. Нямат особено развитие и се усеща "рефанската база", но някои са доста сполучливи и вече добре се продават.
От Eclat. De преди време поръчах имитация на нарцисо роза и мускус (имитация на ексклузивната серия) - наистина много силен и траен, но на мен ми беше прекалено. Получих и подарък 3 мострички с пулвелизатор, едната беше Армани Приве Figuer Eden, той ми допадна най много и е доста близък до оригинала. Често пускат много големи намаления, до 50%.

# 275
Здравейте!
Някой може ли да сподели, ако ги познава-  Wood sage and sea salt в изпълнения на Мартинез и Jenny glow - сходни ли са, кой е по- траен?
Харесах  този на Мартинез, но шишенцата на Джени ме привличат много 😀
Имам и двата, еднакви като мирис, еднакви като трайност.Съдейки обаче по всички парфюми на Джени,предполагам и този ще е малко по-траен от версита на Мартинез! Ако искаш хубаво шишенце,изобщо не го мисли,вземи си Джени ,докъто го има( гледам яко са изчерпани)

amareto, кои Рефан-ски си взе? Аз съм страшно доволна от Мук и цитрус.Страхотен и много траен! Рефанска,спиртна нишка няма!

# 276
  • София
Изчерпан е Джени от месец и не зареждат.

# 277
Ре,
Ванилия и Роза (Lancome Roses Berberanza) и италианска кожа (Tom ford Tuscan Leather).
Познавам добре оригиналните и те са достатъчно близки. Нямат въздушност и развитие, но то не се и очаква. Трайни са много. Приятелката ми взе табако ванил, това нещо е термоядрени просто 😳

# 278
Аз си поръчах Дженитата от официалния им сайт, но дали ще дойдат или не е загадка. Не ми мърдат 3 седмици чакане докато пристигнат. Поръчах си голям Wood sage & sea salt плюс душ гел и малък Myrrh & Tonka bean. Пък да видим дали ще дойдат чак от Ирландия 😁
Имат и комплекти със свещ и направо едвам се сдържах да не поръчам един. Следващия път.
Относно трайността силно се надявам да е по-добра от на Мартинез, защото техния се изпарява при мен за по-малко от час. Затова и чаках да дойде и друга версия от друг търговец.
Трети вариант за поръчка е от ЗАГ.
Наличен на място в София Wood sage и останалите лимитирани Jo Malone, които са коментирани назад в темата ги има само в магазина им в Овча Купел. Изпращат и с куриер. Цените са: 30 мл - 10 лева, 50 мл - 14 лева и т.н.
Ако смятате и вие да не чакате Нотино, а да поръчате от оригиналния им сайт ви препоръпвам да последвате Jenny Glow във Фейсбук. Там на страницата им често дават кодове за отстъпка от 20 или 25%, като доставката над 28 евро е безплатна за UK. А нататък ще ви трябва превозвач.
Аз съм набелязала още 3 и ще поръчам и тях от там, ако до тогава не са се появили в Нотино отново.

Последна редакция: пт, 07 авг 2020, 14:32 от Lale_Lili

# 279
  • Стара Загора
Като стана въпрос за Либре по-горе. Някой ползвал ли го е в изпълнение на Парфен. Доближава ли се до оригинала? Колебая се от Заг или от Парфен?

# 280
Ре,
Ванилия и Роза (Lancome Roses Berberanza) и италианска кожа (Tom ford Tuscan Leather).
Познавам добре оригиналните и те са достатъчно близки. Нямат въздушност и развитие, но то не се и очаква. Трайни са много. Приятелката ми взе табако ванил, това нещо е термоядрени просто 😳
Да,и аз поръчах за приятелка Табако ванил, няма измирисване:) Добре са ги направили явно!

# 281
Libre по пирамида изобщо не бих му обърнала внимание. Има твърде много съставки, които по принцип не харесвам, лавандула не понасам и ми навява мисли за продукт против комари. Но в Libre аз хич не я усещам лавандулата. На мен ми е топло ванилов, но не гурмандски, усещат се жасмина и касиса. Леко мъжката нотка идва от кедъра, който почти навсякъде не ми харесва за жена, но в Libre просто му придава една студенина, която го балансира. Супер траен е, в косата си го усещам няколко дни до измиване. Даже върху кучето го усещам по няколко дена, защото явно се трансферира когато го галя. Въпреки трайността му не е чак супер шлейфов или главозамайващ. Държи се отлично в най-големите жеги и за мен и чудесен ежедневен парфюм. Тип бих го носила на интервю за работа е. Иначе за мен е лесен аромат, от първата проба страшно много ми хареса и знаех, че ще си го купя.

# 282
Момичета, здравейте 🌸
Някоя да сподели дали е намирала имитация на Elie Saab - Girl of now или Zadig i Voltaire Just Rock ?
Гледах един клип на Валери Йорданова / последния / и ми хареса описанието 💗😍

# 283
  • София
Girl of now има на Мартинез.

# 284
Много ми хареса тази тема. Вчера ви намерих 🤓 Вече набелязах да тествам сума-ти аромати.
Недоумявам как може да се правят толкова близки до оригиналните парфюми имитации (по мненията тук) на такива цени!? Или може би защо оригиналите са на цените, на които са? Хм.

Общи условия

Активация на акаунт