Сполучливи имитации на маркови парфюми - 34

• 76 528
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
  • BG-DE
Би ли казала от кои парфюми на Eclat си доволна?

# 376
Изключително трайни и близки до оригиналите са всички, които съм поръчала до момента, като някои са по-трайни и от оригиналите. Имам и харесвам Chloe Nomade, Chanel Chance Eau Fraiche, Lancome Idole, за лятото любими са ми Figuer Eden Armani Prive ( имах отливка от оригинала и е 99% копие) и Нилските градини на Ерме. От всички поръчани досега имам само един, който не мога да нося - Rose Night Montale - нетърпимо силен ми е, не познавам оригинала, но това нещо нямаше изстъргване от кожата ми три дни. Всички съм поръчвала при намаления -40%, -50%, -60%, имат редовно акции. В момента пробвам сета с проби Exclusive collection unisex:
Скрит текст:

# 377
margolotta има ли опция да избираш пробите или ти пращат каквото преценят? Не съм виждала такава опция,или съм я проспала...

# 378
Не, за съжаление няма, не знам дали и винаги е такъв съставът на сетовете, или го менят. Аз съм си написала сама номерата с имената по списъка им, много внимават да не ги надуши някой адвокат и да заведе дело и всичко е без имена. При всяка поръчка пращат и три проби и досега нито веднъж не са ми улучили вкуса с тях, а не би било зле като при Дъглас да избирам.

Последна редакция: вт, 11 авг 2020, 22:28 от margolotta

# 379
margolotta, от къде ги взимаш тези парфюми eclat? Не можах да намеря нищо в нета...

# 380
Бях писала преди няколко страници и пуснала списък, в Германия е фирмата, Eclat.de.

# 381
Аз си поръчвах от Nobren,пишех им в полето за коментари какви аромати искам и такива ми пращаха.Ще ги тествам и Eclat дали ще ми вържат Grinning благодаря ти Flowers Hibiscus

# 382
  • BG-DE
Току-що открих, че Eclat имат физически магазин в Баден-Баден и при следващото ходене ще ги тествам 🙂

# 383
Сдобих се с Рефанската Венеция 30 мл. Магазина го дебна откай време все се случваще затворен. Сега ги хванах. Много добре зареден. Сложи ми и капки. 10 лв е 30 мл. Помирисах 334 казах си страхотен. Оказа се, че е My burbery. Като пръснах на китка обаче изби ужасната бирена нотка на хмел аз така си я наричам и аромата коренно се промени и изобщо не ми хареса.
Ще нося тези дни Венецията и ще разказвам впечатления.

# 384
  • BG-DE
Със здраве да си я ползваш и дано ти хареса 🙂

# 385
Със здраве да си я ползваш и дано ти хареса 🙂

Благодаря и че ме насочи към нея. 😊 Сега за есента си ще е прекрасна. Някак я усещам есенен аромат.

# 386
Момичета, да Ви попитам от новата серия Refan Blend...
Shafron & Rose на какво е имитация. Тествах го. Много ми допада. Хем ми се струва познато, хем не съвсем.
А другият ми въпрос е кой от тези нови аромати имитира Aventus Creеd, предполагам мъжкия...Бяхте споменали, че има такъв, но не и кой.
Благодаря Ви предварително!

# 387
  • Майнатаун
Гърлс, дали има нещо подобно на  Rochas Byzance?  Харесвам го много и се чудя дали мога да намеря нещо близко до него?

# 388
Здравейте! Преди  известно време усетих на една дама спрения Max Mara Silk Touch. И си спомних колко ми харесваха парфюмите от линията. Дали някъде се предлагат техни имитации?

# 389
Обичам, обичам, обожавам Silk Touch !!!
Тази нежна красота е удоволствие за мен да нося! Аз не съм успяла да намеря от нея имитация. Дори скоро пуснах едно профилактично търсене и за оригинал и за имитация. Оригинали има, но цената е с стотици левове и не ми харесва.
Ако някой знае да има имитация, моля да каже Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт