Сполучливи имитации на маркови парфюми - 34

• 76 470
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Капките са двойно и при мен, но такъв ми е късмета. Така и така пиша, споделете нещо много сладко. От рода на Burberry her- леко и приятно и Pink sugar, Wish, Casmir- тежки, баклава, крем карамел и т н 😂. Благодаря!

# 466
  • Варна
Нещо,което не очаквах....Идолът на Ланком на Рефан ми харесва повече от тоя на Мартинез и е в пъти по-траен. Капсулован е рефанеца. Не,че ги трая много и двата,но определено рефанския  е по-мой.

# 467
Аз като бях в Мартинез душих Идола на Ланком и много ми хареса (никога не съм смятала, че съм фен на рози), но все още не може да бие Клоето на Рефан (ако говорим за розова миризма).

# 468
  • София
За мен страхотна имитация на Идола е Zara Wonder rose. Странното е, че е направен преди него!

# 469
Капките са двойно и при мен, но такъв ми е късмета. Така и така пиша, споделете нещо много сладко. От рода на Burberry her- леко и приятно и Pink sugar, Wish, Casmir- тежки, баклава, крем карамел и т н 😂. Благодаря!
Diesel Loverdose 🌸💖

# 470
Момичета, имате ли отзиви за Tresor на Ланком на Заг, по спомен 043 🧐 Взех си го, но някак ми мирише само на прах за пране и нищо повече... в мен ли е грешката, не знам. Кажете откъде поръчвате Заг в базар и трайни ли са...

# 471
  • Стара Загора
Момичета, коя е най-добрата версия на Еуфория. Колежка ме пита, но аз не го тача толкова аромата. А Баргело в Стара Загора да има?

# 472
  • Пловдив
Аз поръчвам от момчето от Базар. Едни парфюми са трайни, други не. Този Трезор съм го тествала от Заг и някъде трябва да имам или 5 или 15 мл забутани. Не е от тези, които са ми харесали, но със сигурност съм го поръчвала. Малко по малко поръчвах от него по 10 - 20 бр. за да тествам и пробвах всички от списъка (откачалка) 😁

# 473
Някой може ли да препоръча най-добра версия на Idole?

# 474
  • София
Малко по малко поръчвах от него по 10 - 20 бр. за да тествам и пробвах всички от списъка (откачалка) 😁
Уф, успокоих се. Изобщо не си откачалка, аз така изтествах целия списък на Рефан, сега довършвам Заг. Отбелязвам си кои ми харесват и кои не. Паралелно съм подпукала и Мартинез. Stuck Out Tongue Winking Eye 
Та виждаш ли, че не си само ти откачалка Heart

# 475
Момичета, коя е най-добрата версия на Еуфория.
Имам го във версията на Рефан - с двойни капки /както по принцип купувам Рефан/. Много е красив, но е особен, няма да се хареса на всички. Не го нося често, но пък в хладно ветровито време е без грешка, защото е мощен и шлейфов !

# 476
  • София
Момичета, коя е най-добрата версия на Еуфория.
Няма такава. Рефанската е мнооого далеч от оритинала.

# 477
Еуфорията е евтин парфюм,в сайтовете тестер ще ви излезне на ниска цена,обезсмисля се имитация

# 478
Идвам да похваля  Girl of now от Марнинез ... днес обрах овациите с него.
Но Макс Мара , който не стига че взех на сляпо ами го и взех 100мл 😟 хич не е моят аромат. И точно защото не е по вкуса ми ... няма измирисване - цял ден го усещам върху ръката си.
Пуснах го обаче в темата за размяна, дано си намери нов собственик.

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 16:10 от Šunšhine

# 479
Идвам да похваля  Girl of now от Марнинез ... днес обрах овациите с него.
Но Макс Мара , който не стига че взех на сляпо ами го и взех 100мл 😟 хич не е моят аромат. И точно защото не е по вкуса ми ... няма измирисване - цял ден го усещам върху ръката си.
Пуснах го обаче в темата за размяна, дано си намери нов собственик.
Здравейте!
Едната ми ръка е напръскана с Girl of now от Марнинез ,а другата с Нарцизо Родригес на Мартинез.И от двата съм очарована и се чудя кой ми по-харесва...

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 10:07 от Катерина26

Общи условия

Активация на акаунт