Сполучливи имитации на маркови парфюми - 34

• 76 533
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
Супер, и мен ме навихте да пробвам girl of now на Мартинез 🤍

# 316
  • Пловдив
Аз го обичам, но в жегата не го използвам. Силен ми е. Като стане хладно, ще го наредя най - отпред. Заедно с Black opium от Парфен и Lady million от Заг. Дори последните сякаш ги предпочитам.
Днес съм с любим свежак. Pleasures от Заг. Страхотна трайност вади. И всички го забелязват. Ах въх.

# 317
Pleasures и на мен много ми хареса! Не мога да коментирам близост с оригинала, но е много красив и женствен аромат! И е доста траен, наистина!

# 318
https://www.fragrantica.com/perfume/Moschino/Cheap-Chic-727.html Този парфюм има ли имитация,че нещо не го намирам в списъците?Благодаря!

# 319
  • София
А защо Ви е имитация, той не е скъп в оригинал - https://fragrances.bg/moschino-cheap-and-chic-edt-100ml-for-women-without-package

# 320
Ооо,благодаря много ! Ще го потърся.

# 321
  • Burgas, Bulgaria
Кой номер е репликата на Сахара ноар на ТФ на Парфен?
[/quote]
Поръчвам Сахара ноар на ТФ от този сайт:  https://perfume-parlour.co.uk/black-desert-for-women-0782  чрез товарителница от UK, имам спомен от много добра имитация на Парфен, но сега, когато го потърсих не го открих в списъците. Gift HeartGift Heart  

PS Благодарение на magicjo разбрах, че Парфен все още го имат и е номер 808 в списъка им. Благодаря!  Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts

Последна редакция: нд, 09 авг 2020, 23:28 от kolevaangela

# 322
  • София
Има го - 808. Hands V

# 323
  • Burgas, Bulgaria

Много ти благодаря, намерих го! Purple HeartYellow HeartBlue Heart

# 324
  • Пловдив
Здравейте.От 5 години ползвам парфюми Сангадо .Фаворит ми е парфюма Люляк - не оставам без него,сега се запалих по Лавандула и ванилия.Иначе съм ползвала и Момина сълза и Средиземноморски бриз.Има ли и други почитатели на марката за обмяна на  мнения ?

# 325
  • Пловдив
Здравейте.От 5 години ползвам парфюми Сангадо .Фаворит ми е парфюма Люляк - не оставам без него,сега се запалих по Лавандула и ванилия.Иначе съм ползвала и Момина сълза и Средиземноморски бриз.Има ли и други почитатели на марката за обмяна на  мнения ?
а къде ги продават?

# 326
  • Бургас
Kристалче ❤ както винаги от полза, благодаря!
Ще го взема.
От сайта на Мартинез ли поръчвате?
Аз до сега не съм ползвала техни парфюми.
От сайта им направо, аз се чудя как си го пропуснала.MaskKiss  Оригиналът в нета също  не е изобщо скъп, можеш да провериш.Two Hearts

Последна редакция: пн, 10 авг 2020, 10:24 от Bright Crystal

# 327
Girl of now според мен си заслужава да се купи като тестер, защото бутилката му е абсолютно бижу, кехлибареният цвят на течността създава приятно усещане за лукс, освен това е доста траен. Моят го взех за 56 лв мисля от Парфимо, дойде си с кутия и капачка. Имитацията не познавам. Blush
Чак сега видях, че Заг имали TF Noir pour femme, някой с впечатление как са се справили?

# 328
  • Бургас
И аз съм на това мнение, Гърлата е на много прилична цена, 90мл. е и ще стигне за ужасно много време.Върху мен е уникално траен, така че който го харесва препоръчвам директно оригинален тестер, идва с капачка.

# 329
  • София
TF Noir pour femme на Заг е малко поорязана версия на оригинала и е по-сладък от него, но пък е по-траен и по-излъчващ. Няма да сбъркаш, че е този парфюм.

Общи условия

Активация на акаунт