Сполучливи имитации на маркови парфюми - 34

• 76 486
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
  • София
По последния списък на Рефан, който имам под номер 169 е Good girl Velvet Fatale

# 436
  • Пловдив
От къде може да се поръча? В сайта им не е наличен, а в Пловдив не съм виждала техен магазин.
В Пловдив техния магазин е в началото на ул.Иван Вазов между банка Алианц и у-ще Патриарх Евтимий. Държат доста богат асортимент.
А имат ли сайт?
Заинтригувахте ме с този Бакарат Руж,а никога не съм го мирисала 🧐
Аура на Сваровски видях,че имаше на първата страница някъде из списъците, но попринцип е много готин парфюм ❤
Мисля , че нямат или поне аз не знам...

# 437
А в София мога ли да ги намеря ? Simple Smile

# 438
  • Пловдив
Има ли имитация на D&G The only One?

# 439
magicjo благодаря Heart! В скоро време ще си имаме Парфен във Варна доколкото разбрах тъй,че ще се тества ако до тогава не се прежаля за оригинала Stuck Out Tongue Winking Eye.

Къде, кога? Heart Eyes 

A the moon от Елитис ли вземаш или?

# 440
Good girl velvet fatale е на Рефан,втори път го подновявам. А Good girl legere е на Аристеа,скоро ходих да го пробвам,хареса ми и  смятам да си го взема.И двата много наподобяват първообраза си Good girl.

# 441
  • varna
Ботега Венета и Бърбъри хър имат ли имитации?

# 442
  • Пловдив
Ботега Венета и Бърбъри хър имат ли имитации?
Ботега има Заг и Парфен...на предната стр.ми отговориха.

# 443
  • Пловдив
Burberry Her имам от Заг.

# 444
Момичета, много се извинявам за късният отговор, но нямах възможност да пиша.
От скоро работя в една аптека в Хасково и там ги има.
Доставят ни ги от фирма Бикострой, мисля че е турска и е официален вносител защото като взема опаковките да ги завеждам, направо на парфюма пише на английски името на българската фирма.
Имат и сайт, като написах сега Бикострой и ми зареди веднага Сан сиро.
Обаче има разлика в цените, много странно, явно при нас правят отстъпка. Защото 50 мл е 12.80, а писалките които са по 8 мл са по 2 лв.

# 445
  • varna
Вече имам Ботега Венета на Заг.Ами доволна съм ,постоянно си душа китката и все повече ми харесва.

# 446
Скрит текст:
Доставят ни ги от фирма Бикострой, мисля че е турска и е официален вносител защото като взема опаковките да ги завеждам, направо на парфюма пише на английски името на българската фирма.
Обаче има разлика в цените, много странно, явно при нас правят отстъпка. Защото 50 мл е 12.80, а писалките които са по 8 мл са по 2 лв.
Коя е аптеката в Хасково?Искам да си купя и за това питам.

# 447
Скрит текст:
Коя е аптеката в Хасково?Искам да си купя и за това питам.
Здравей, Гален 6 до пазара.
Като влезеш в аптеката, в ляво на гърба на 3 регал са наредени дамските и над тях писалките. Върху парфюмите е поставен и списъка с номерата, има и тестери.

# 448
В Софийският Кауфланд в кв. Борово има щанд на Парфен. До информацията. Не съм влизала в другите Кауфланд магазини да видя дали във всички има ....
Много се зарадвах, защото досега ходех до мола в Люлин и ми беше далече.

Последна редакция: сб, 22 авг 2020, 11:51 от Анонимен

# 449
  • София
А дали във веригата Гален в София се продават тези парфюми?

Общи условия

Активация на акаунт