Сполучливи имитации на маркови парфюми - 34

• 76 451
  • 742
  •   2
Отговори
# 555
Пак съм аз за Тобако Ванила, дали на Заг е траен? Рефанския ме е шубе да го купя на сляпо и реших да е на Заг 😹

# 556
Пак съм аз за Тобако Ванила, дали на Заг е траен? Рефанския ме е шубе да го купя на сляпо и реших да е на Заг 😹

Траен е.

# 557
  • Между хотелите
Привет. Преди време пробвах една мостра на Eisenberg J’OSE дамския и от тогава не мога да спра да мисля за него. Но ми идва скъп и за това търся сполучлива имитация.
Много ще се радвам някой ако може да помогне.

# 558
Момичета, аз искам да похваля Replay Stone като много добра имитация на Жадор на Диор. Супер траен, свеж от Парфимо за 11 лв, мисля, че беше. Не целях да имитира Жадор, като го отворих разбрах 😁
Напомня ми времената, в които мама беше на 25-26 и се гласеше за излизане 😁

Здравейте!
За кой Replay Stone  става въпрос?
А от мъжките кой е хубав,някой знае ли?

# 559
  • Стара Загора
Подкрепям за Stone Supernova (бяла към сребристосива е опаковката). Много наситен, траен и добра реплика. За цената си е чуден!

От мъжките миналата седмица поръчах черен за колежка. Дървесен и леко сладък е. Според мен е за есен и зима.

# 560
Взех Tobacco Vanilla на Заг най-накрая. 50-ца засега, исках и 30 от Орхидеята, но я нямаха налична и “пуснах заявка”. Много ми харесва засега, усещам ванилията, тютюна. Задушлив е, но не по онзи отблъскващ и натрапчив начин. Не знам как да го определя. Ако се справя с трайност - може би ще е един от любимците ми за есента и зимата. 😻 Майка ми, след като се напръсках с него ми каза “пфу, каква е тази натрапчива миризма на череши” 🙄😹, а аз не усещам никаква череша в него. Не знам... Затвърждавам си мнението, че парфюмите на Том форд или ги харесваш от раз или ги намразваш до живот. 😃

# 561
Подкрепям за Stone Supernova (бяла към сребристосива е опаковката). Много наситен, траен и добра реплика. За цената си е чуден!

От мъжките миналата седмица поръчах черен за колежка. Дървесен и леко сладък е. Според мен е за есен и зима.
А дамският Stone Supernova за кой сезон е подходящ?

# 562
  • София
Здравейте.Може ли да ми препоръчате парфюм с мирис на бонбони виолетки ?
Lolita Lempicka, лилавият.  Много  е траен. В  Лили мн.често го намалят,ако не са го променили де,защото моят беше от много отдавна и споменът,който ми е от него все едно си се напръскал с разтворени бонбони виолетки. Сладникави виолетки...

# 563
  • Пловдив
Много благодаря за идеята за парфюм и място  където да го пробвам и купя.

# 564

А дамският Stone Supernova за кой сезон е подходящ?
https://www.parfimo.bg/replay-stone-supernova-for-her-eau-de-parfum-za-jeni/
Ето за този писах,че е супер и си е Жадор 😁 За сезона- според мен е подходящ за висчки сезони, не е зимен аромат от типа на уютен, топъл,но пък си е класика и е доста женствен Simple Smile

# 565
  • София
Здравейте.
Дамски или мъжки парфюм е този на Рефан?

# 566
Лимитираната серия на Рефан е унисекс /цялата/.

# 567
А какво ви е мнението за парфюмите на Рефан и специално тези дето са реплика на Том Форд?
Благодаря.

# 568
А какво ви е мнението за парфюмите на Рефан и специално тези дето са реплика на Том Форд?
Благодаря.

На мен лично не ми допадат, силни са, малко токсични и не ги намирам за близки до оригинала, много ги усещам,че са някакви менташки. Мартинез харесвам повече / благодарение на мнения тук ☺/

# 569
  • Lost in a fairytale ...
Аз съм на същото мнение.
А Мартинез, смятам, че са много добри при по-тежките и нестандартни аромати. Имитациите им на нишови парфюми, дори да не са 1 към 1 с оригинала, са страхотни като аромати и трайност и са доста наситени и силни. Сега разносвам Черната орхидея, въпреки че усещам лека сладост и не е толкова близка колкото Рефанската версия е много по-силен и наситен. Рефан купувам 1 към 1 и няма тази трайност.

Общи условия

Активация на акаунт