Сполучливи имитации на маркови парфюми - 34

• 76 409
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
  • София
А какво ви е мнението за парфюмите на Рефан и специално тези дето са реплика на Том Форд?
Благодаря.

Рефан ползваме от години - аз и ММ. И цената ни устройства и са трайни. А този за който питах по-горе, в него се влюбих. 😄 Интересно ми е на кой е имитация.

# 571
Здравейте!
Има ли имитация Armani Code Profumo?

# 572
  • София
Не ми е известно да има имитация Armani Code Profumo.

# 573
  • на дъното
Здравейте 😊
Може ли някой да ми каже дали тукашната Raphella e Bargello дефакто.Последните си ги купувах от Турция и бяха супер трайни на моята кожа.А от към трайност как са Raphella ?

# 574
  • София
Писали сме и преди, че Raphella са тоалетни води, а  Bargello - парфюмни води. Simple Smile А иначе казано - Raphella са под шапката на Bargello.Трайността е относителна. До кожа е.

# 575
Като стана въпрос за качество и трайност, аз съм си купувала парфюми DP винаги от Турция. Нямам никакви забележки към качеството, трайността е огромна (буквално) и за мен те са най-добри в тази "област" при парфюмите.

Въпросът ми е към купувалите парфюми DP от България. Каква е трайността?
Също и ако някой като мен е купувал от Турция, но и от България, може ли да ги сравни по някакъв начин и има ли разлика в качеството и аромата?

Виждам, че тук цената е доста завишена. В Турция 100мл излизат 23-25лв, а тук 40лв.

# 576
40 лв за имитация е смешно висока цена,за малко повече има тестери на хубави парфюми.....освен ако не е сполучлива имитация на нишов скъп парфюм,но пак не бих дала.

# 577
аз писах преди време точно за продавачи в олх на DP, имаше някакъв мъж, който ги продаваше на 14лв, но доста малко аромати има. Няма ли и други, които внасят от Турция ми е чудно.

# 578
Те и за турския стандарт хич не са много евтини, но пак излизат по-евтино от колкото в българските магазини.
Ако знаете друг вносител, сигурен и изпитан, споделете.
Аз си имам едно на ум към българските препродавачи, защото парфюмите на DP не са капсуловани.. т.е. вътре може да очакваш всичко.

Конкретно тези, които използвам, единия ми харесва повече от оригинала, отделно, че е много по-траен. Така че бих дала 40 лв. за него.

# 579
Видях реклама, че в Димитровград ще откриват Мартинез и съм в еуфория буквално. Харесвам baccarat rouge, nomade chloe, aventus creed, euphoria calvin klein и още десетина Simple Smile
Моля за съвет какво задължително трябва да пробвам на първо четене като вляза в магазина.
Благодаря!

# 580
Имам над 10 парфюма на DP, трайността е по-добра от на техните оригинали. Освен това са пълно копие на оригинала, поне на тези, които аз имам. Купувала съм само от Мол София досега на цена 23лв за 50мл. След отвярянето на моловете след пандемията, обаче щанда им там не работи.

# 581
  • Lost in a fairytale ...
Сподели кои имаш предвид като 1:1 с оригинала Simple Smile

# 582
Сподели кои имаш предвид като 1:1 с оригинала Simple Smile
Dior-Fahrenheit
YSL- Manifesto - най-любимият ми, няколко пъти съм го купувала.Имам и оригинала, но този за мен е по-хубав и траен от оригинала. Mного комплименти е отнесъл.
Dior- Hypnotic poison
Marc Jacobs- Daisy
Hermes-Eau des Marveilles
Lacoste-Red
Kenzo-Amour
Cacharel- Noa

# 583
Вчера бях написала едно много дълго мнение за парфюмите на Divain и успях да го изтрия точно да го публикувам. Ядосах се и затворих сайта, та днес пак на ново.

Новата ми любов е 174 - Olympea на Paco Rabanne. За 3 седмици съм му изпръскала поне 5 сантиметра. Страшно много ми харесва, солена, морска, лятна ванилия. Не знам защо го дават есенен, на мен ми е много летен. Имах мостри от оригинала, като аромати са изключително близки и аз не успявам да ги различа на blind test на блотер. Divain е доста по-траен обаче. При мен издържа 6-8 часа, оригиналът около 4. Много ми хареса тази Olympea, ще взема и оригинала, а може и някой негов фланкър за се запознаем по-добре, но усещам, че бих купила пак и вариантът на Divain.

189 - Mon Paris на YSL също е много близо до оригинала, но във връхните нотки има сякаш някаква разлика, майка ми доста повече я усеща, приятелят ми не можа да ги различи. На мен честно казано ми е все тая, защото с оригиналният Mon Paris се сдобих случайно като подарък към покупка и не ми е страшен любимец, даже предполагам, че тези 100 мл на Divain ще си ги влача с години и няма да повторя покупката нито на имитацията, нито на оригинала. Иначе хубав парфюм, цветен, младежки, закачлив. Лятото тотално не му е сезона и го носих само 1-2 пъти вечер на морето, но в жегите ми е задушлив и неприятен. Ще видим как ще е на пролет, може и повече да ми хареса. Самият Mon Paris, както казах, не ми беше някаква страст, но се хванах, че често го пръсках на път за работа миналата пролет и сякаш се спогодихме. Трайност и на двата за мен в това топло време за идентична. От 6 до 8 часа.

136 - Si на Armani почти не съм използвала, защото не съм стигнала още и до него, а и чакам да захладнее малко. Не познавам супер добре оригинала, но му се чудех и така тъкмо ще видим дали няма бързо да си омръзнем, както май се случва със Si Passione, а имам флакон 150 мл от него. За мен отново е доста близо до оригинала, има някаква съвсем малка разлика във връхните нотки, но повечето хора ще помислят, че носите Si. Сравнен с Red Dress на Adopt, който не е точно копие, но е в тази посока, Divain е по-траен, по-силен и въобще доста по-напомнящ за себе си. Харесва ми, ще го разнася когато захлади.

Прави ми страхотни впечатление, че шишенцата са с прилично качество, капачките са тежки и дървени и въобще, изглеждат приятно на етажерката и са хубав подарък. Много ме дразни "евтинджос vibe-а" в много от имитациите и затова си признавам, че не бих ги купила или ако го направя бих ги прехвърлила в по-приятен флакон. Също така, освен ароматите, изимитирали са и цветът на течността, което е уау, за първи път ми се случва.

Аз съм доволна от качеството и за мен си струват цената. Най-вече не са нетрайни и не ми избиват на алкохол изобщо. При три поръчани има и намаление от 10 процента. В моментът имат намаление на ароматите на Tom Ford, но аз въобще не съм им фен и нищо не харесах. Иначе поръчах още La Nuit Trésor, Twilly и Girl of Now. От тези трите само на Girl of Now съм хвърлила око за оригинал в момента, но нали уж идеята е да се запознаем по-добре преди да хвърлим голямата сума. Ще споделя и те като дойдат, хвърлила съм поглед на още няколко, включително Nina и Fame. Нината я имам, но ако тяхната е по-трайна ще ме спечелят до живот, на Fame толкова му се чудех преди години, защото много ме забавляваше флаконът и черната течност и така и не го взех.

# 584
Скрит текст:
Видях реклама, че в Димитровград ще откриват Мартинез и съм в еуфория буквално. Харесвам baccarat rouge, nomade chloe, aventus creed, euphoria calvin klein и още десетина Simple Smile
Моля за съвет какво задължително трябва да пробвам на първо четене като вляза в магазина.
Благодаря!
Kъде ще е откритият магазин на Мартинез?

Общи условия

Активация на акаунт