Сполучливи имитации на маркови парфюми - 34

• 76 382
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Явно Escape е спрян масово от имитационните марки,защото и аз скоро го търсих в Рефан,но ми отговориха,че повече няма да го произвеждат.
Жалко! Този парфюм беше бомба в бутилка- невероятно дълготраен,с дни стоеше на дрехите.И колкото повече се развива,толкова по-красив става,но.....

# 601
Гледах го оригинален онлайн и не ми се видя скъп, затова явно вече не го имитират.

# 602
Оригинална бутилка 100 мл. е по-малко от 50 лв., тестерът вероятно ще е по-малко. Явно не им излиза сметката да го произвеждат. Simple Smile

# 603
  • Пловдив
Aura на Заг при мен е със завидна трайност. Един от малкото, които подновявам. Правила съм тест с оригинала и имитацията на Заг на двете китки, в оригинала в началните нотки има известна разлика, но после е едно към едно и имитацията държи даже повече.

# 604
https://www.parfimo.bg/calvin-klein-escape-eau-de-parfum-za-jeni/
Момичета, заинтригувахте ме с този Ескейп, а и тук 100 мл е на доата добра цена, а аз вече определено съм доволна от Парфимо, особено след Шопард Уиш.
Но не съм го мирисала никога, а нотките нещо нищо не ми говорят, можете ли да го оприличите с  някой друг ?

# 605
  • BG-DE
За мен е като един доста по-плътен вариант на L'eau d'issey, доколкото си го спомням, разбира се, но не е за сляпа покупка ✌

# 606
благодаря,бях чула за този парфюм,че е много сполучлива имитация на авенус криид

За Армаф има добри мнения, но аз искам да знам и този от Мартинез дали е ок?

https://martinez-perfume.com/product/aromat-shoden-s-aventus/

И изобщо кой от мъжките имитации на маркови на Мартинес са най-добри като трайност и сходен аромат с оригинала?

# 607
Мисля, че вече съм писала, но пак да кажа, че Pure XS на Мартинез е страхотен, за мен е много близък до оригинала, много е траен и мощен, за първи път ще повторя покупка на парфюм. В този ред на мисли може ли да ми препоръчате някой сходен аромат?

# 608
Майка ми много хареса Pure XS. Други, които тя харесва и на мен пак са ми в този стил са Lady Million Paco Rabanne и Mon Paris YSL.

# 609
Майка ми много хареса Pure XS. Други, които тя харесва и на мен пак са ми в този стил са Lady Million Paco Rabanne и Mon Paris YSL.

Много благодаря, и аз много харесвам Лейдито, отивам да прегледам Mon Paris.

# 610
По скорошни препоръки от тази тема, реших да си взема парфюм от D&P. Взех си А12- Аllien на Thierry Mugler. Много съм доволна и като трайност и като аромат. Благодаря ви!

# 611
Здравейте! Имате ли впечатления от ароматизаторите с пръчици за дома на Martinez?

# 612
Момичета, забелязвате ли различна трайност в ароматите на Заг , когато купувате 100мл. ( от момчето от Базар/ОЛХ)?
Аз използвам Poison Girl Dior от много време като бях все с по 50мл и траеше с дни.
Сега обаче взех 100 и след 15мин нищо не се усеща.
Мисля, че ги разрежда.

# 613
Здравейте! Имате ли впечатления от ароматизаторите с пръчици за дома на Martinez?

Ползвам ги от година и съм супер доволна.Излъчват страхотно.Моят стои в коридора и ароматизира целия апартамент.

# 614
И аз ползвам този със Сантал,ухае стабилно дълготрайно.

Общи условия

Активация на акаунт