Отговори
# 570
Момичета, във връзка с мърдането на бебчетата, нали уж казват, че след 34-35 гс, движенията намалят? Истина ли е? Благодаря! 🤷♀

# 571
страхотен е това ще е в топ 10 в списъка с най важните покупки за бебка. Каката си има овлажнител и пречиствател на филипс но ми трябва овлажнител за нас.

evtixia123 Истина е аз съм в 35+3гс и днес бебка я усещам доста по леко, затова ходих и извънредно на тонове..

# 572
Момичета, във връзка с мърдането на бебчетата, нали уж казват, че след 34-35 гс, движенията намалят? Истина ли е? Благодаря! 🤷♀
При мен не е вярно. Бебето мърда много и постоянно. Дори, когато се движа го усещам. Дори и леките движения на ръчичките усещам.

# 573
Аз съм в 35г.с. и при мен сега движенията на бебка се усилиха. Станаха и леко болезнени и неприятни, особено като се настаня да спя... може би от сега ме подготвя за безсънни нощи😁😁

# 574
  • София
Violett7, благодаря за споделения линк за овлажнителя. Много ми харесва на първо четене и сигурно ще купим и ние такъв. С предните все имах някакви забележки. Най-вече ме дразнеха лампичките през нощта. А да те питам контейнера с вода може ли да се мие лесно, че тук от снимките не мога да преценя?

# 575
Аз съм 34 и няколко дни, определено не усещам да намаляват движенията, но има време.
За овлажнител ние сме с SHAPR, японски са от типа на Philips също така е и пречиствател. Ние сме нямали проблем със сухота и честно казано, не мога да преценя дали има ефект. По-скоро го исках за зимните месеци, когато въздуха в София е супер мръсен и не знам колко е Ок да се проветрява постоянно, та за тогава да пречиства.

# 576
  • Варна
При мен движенията с някой дни са доста по-слаби и плавни, в някой са си активни и това направо ме побърква - периодите в които са по-слаби, защото веднага започва да си вкарвам филми, а не мога през ден да тичам на лекар Sad  Аз съм 34+4

Изобщо май колкото повече наближава толкова ме обземат всевъзможни паники, с първат бременност не бях така, нз защо сега се филмирам толкова много.

Вчера ходих на преглед, но правихме само консултация и тонове, в петък съм на ултразвук. Тоновете са ок, в началото каза, че са твърде равни, но вероятно е спинкала.

Казаха ми да спра магнезия. Тези от вас които пиеха, спряха ли го вече? С биозин и огестан каза да продължа и аз май съм съгласна, мисля, че ми се отразиха доста добре, а те са и за кърмачки.

# 577
Спира се магнезий, за да може да започне естествено раждане - не се притеснявай! Аз примерно докрай трябва да го пия, но съм планирано секцио.
Витамини и т.н. И на мен са ми казвали, че е хубаво и след раждането да се взимат. Има логика.

# 578
  • Варна
Joony аз също ще съм с планирано секцио и то след около месец, но ми казаха да го спра. Затова ми стана странно, но щом казва АГ Simple Smile

# 579
Нямам идея, но вероятно има съображения. Аз съм с контракции от 16 г.с. И спра ли го, сигурно ще родя 😃. При теб може да е по-нормално положението и да провеждат стандартно лечение. Но да, слушай АГ, затова е там.

# 580
Привет, момичета. Аз съм с термин 7 септември, но АГ ми каза да спра биозина и витамините за бременни също. Секцио ще се наложи, Ако всичко е наред ще гледаме да сме си в месеца поне и ще се борим да стискам до септември, но така ми тежи вече, че май нямам търпение Blush
На витамините ми пише да се пият и по време на кърмене, защо ни карат да ги спрем наистина 🤔

# 581
Витамините не би трябвало да са проблем. Питай го на следващата консултация.

# 582
Момичета, аз съм в 34 г.с. Вчера имах контракции около един час и след това ми мина, но от тогава до сега бебето е супер мудно. Много малко движения съм усетила и се притеснявам. До вчера почти по цял ден имах побутвания, най-вече като легна. Чудя се дали вече и е тясно или има някакъв проблем.

# 583
Мен пък ме пита още колко магнерот ми е останал (около 20 и няколко хапчета имам ) каза ми като ги изпия тогава да ги спра (36+6г.с)  Ще видим утре какво ще каже пак

# 584
На мен пък за магнезия още нищо не са ми казвали, та си пия. Но ми смениха дозата от 1 август. До тогава бях на диаспорал 400 по 1 на ден, а вече съм на магнерот 2 хапчета на ден.
От средата на месеца може да имаме още бебчета. Момичетата, които са с термин началото на септември, може и да се похвалят тези дни. Леко раждане пожелавам на всички и здрави бебчета Revolving Hearts People Baby

Общи условия

Активация на акаунт