Отговори
# 630
Помагайте, появи ми се хемороид, слагам лед и намаля болката, сега пък тече кръв от него явно се е пукнал ли не знам, има ли други като мен, какво помага да се прибере това чудо? 😪

Лед, много почивка, мазане със зехтин.
Аз открих един билков крем, казва се Хеморрел. 2-3 месеца не съм спряла да се мажа с него, ей така профилактично, че и на мен много зор ми дадоха хемороидите през тази бременност.

# 631
Помагайте, появи ми се хемороид, слагам лед и намаля болката, сега пък тече кръв от него явно се е пукнал ли не знам, има ли други като мен, какво помага да се прибере това чудо? 😪

И на мен ми се случи скоро 😥! Дооста лед колкото можеш и промивка си прави със хо хладка вода! Само не натискай, че ще кърви още, поне при мен беше така. Мазах и с кремче Чаено дърво по 3-4пъти на ден. Или пробвай с цикатридина.

# 632
  • София
Купи си Проктогливенол от аптеката. Маже се два пъти дневно след тоалет. Тоалет само с хладка или студена вода, топла не. Аз също имах с предната бременност и това ми беше назначил АГ. Сега пак започна да се появява и веднага започнах да го мажа.

# 633
  • Пловдив
И при мен тази бременност е изпълнена с хемороиди Disappointed Relieved АГ ми изписа крем Масту, доволна съм

# 634
А прибират ли се или кремчетата са за болката? Тъй като аз нямам болка и дискомфорт за сега..

# 635
Не знам прибират ли се сега, но по време на напъните се появяват. Сред раждането пак трябва да се третират, не  страшно, но да сте готови, ако сте предразположени, да не се чудите тепърва какво да взимате. Имайте си нещо вкъщи.

# 636
Да, прибират се от мазилата. Аз даже леко ги натискам с пръста навътре да ги набутвам като се мажа Simple Smile

# 637
Здравейте отново, пак се загубих, но имаме семейни неволи, правим и ремонт на стаята на баткото.
Още не съм решила къде да раждам, имам мн добри отзиви от Шейново. А първото бях в надежда, беше ок, но за над 2000лв не бих повторила.
Има ли още като нас без име? Тая девойка мн ни измъчи, мн ни е трудно да решим 😅😂

Проктогливенол ме спаси след първото раждане - положението беше страшно, а аз съм предразположена. Сега пай се появяват чат пат, но ги игнорирам. Но задължително ще мушна в багажа за болницата една тубичка 😅

# 638
И ние сме без име още😄 Не знам какво ще правим.
Момичета, някой беше питал за залъгалката. Пише, че трябва да се преварява всеки път. Може ли в стерилизатора?
Моят корем започна да става на камък много често вече. В сряда съм на преглед и ще видим нормално ли е...
Тази мами, които вече влизат в 9ти месец, дадоха ли ви тези картони, които са при следящия лекар? Аз ще раждам на друго място и се чудя кога ще ми го дадат. Все пак в болницата ще го искат и ако тръгна да раждам по-рано какво правим 🤷♀😄

# 639
45 дена преди раждане ми го дадоха.

# 640
И ние не сме избрали име още...

Момичета, аз започнах с дрешките и ще ги сортирам по размер. на Някои дрехи пише размер в см (например 50, 56, 62..), на други номер (например 22, 24, 26..), на трети пише 1-3 месеца, 3-6 месеца примерно. Та намерих една таблица в интернет, която ми помага да ги сортирам. В нея има месеци, размер и см..  Може да е от помощ. Ето я:

# 641
45 дена преди раждане ми го дадоха.
На мен само болничния ми даде тогава, ще си попитам значи Simple Smile

# 642
Аз си взех всички документи и изследвания в 37 г.с. Simple Smile

# 643
  • Пловдив
На мен ми дадоха направлението за раждане и един амб. лист с написано как е протекла бременността, аз си имам разпечатани изследванията до момента/задължително да се носи кръвна група/ и всичко пъхнах в един джоб + картона /в него нямам нищо писано, но за всеки случай/.
Това може да се даде месец преди термина.

# 644
Казаха ми месец преди термин да ида за обменна карта или както там се наричаше, не помня. Тогава и направление за кръв, урина и микробиология

Общи условия

Активация на акаунт