Отговори
# 480
Момичета, хубави съвети , благодаря Simple Smile Дано оцелеем !!!

# 481
Всеки човек, който срещаш - някой го е родил. Не го мисли толкова, само се стресираш, а сега изобщо не ти тряБва това! Кураж!

# 482
Точно заради този риск слагат инжекцията, която аз си бия всяка сутрин от положителния тест насам.

Мислим положително и си чакаме чудесата Sparkling Heart

# 483
  • Terra incognita
Преди предното секцио ми бяха обинтовали целите крака с ластичен бинт като превенция срещу тромбоза.

# 484
За пътуването да се включа, този уикенд (32 г.с.) се олях май, в петък нахвърлях в един куфар някакви дрехи, събота сутринта от София към Плевен, където имахме задачка, от там Етъра, вечерта се видяхме с приятели, хапнахме, децата играха, в неделя през Дряновски манастир към Русе, на рд и понед. сутрин, рано-рано в София. Мисля, че детето ми (в корема) мисли, че майка му е ку-ку, но милото ще свиква, че нашето семейство много си пътува. Общо взето вземах повече магнейзий, нямам оплаквания, освен че вече съм скапана, а тр да изкарам деня на работа. Утре съм на ЖК, за документите и да ми вземат секрет, май за последно при тях и се надявам последни дни на работа. Поне оставихме каката при баба и дядо, та хем тя да си почине, хем и ние малко да отпуснем (уж).

# 485
Не остана наистина. Аз мисля, че след 36та седмица няма да имам против да родя, макар че ако съдя по предния път, и 40 седмици няма да стигнат Simple Smile Изпрахме количката, оказа се, че всичкия текстил може да се махне и вчера я сглобихме. Чакам следващите две седмици да ми дадат бебешки дрехи, че до тук всеки ми дава за по-нататък и да видя какво ще остане за купуване. Един матрак имаме за сгъваемата кошара да вземем и помпа от по-големите неща. ММ не иска да бързаме с помпата, въпреки че има хубави промоции сега. Но щом е казал, така или иначе той ще ходи да я купува, ако е след раждането. Поне във Варна лесно се намира.

За столче, ние ще ползваме столчето от количката, както и първия път. То после мина през още две бебета, но е желязно и е сигурно. С него може до 9-10 месеца да се кара. За после имаме стол на Сайбекс с възглавница отпред. Купих допълнително огледало, за да виждам какво прави бебето отзад, въпреки уверенията на баткото, че той ще я гледа и ще се грижи за нея Simple Smile

По въпроса за педиатър във Варна, ние се спряхме на личната лекарка на семейството. Тя има и специализация по педиатрия, но честно казано, с едно на ум гледам на съветите й, защото тя има за пациенти от бебета до пенсионери на преклонна възраст и няма как да е в час с всичко. Но пък е много загрижена и отзивчива. Не ни е отказала направление, бележка, ако има нещо спешно, приема ни веднага.

Иначе, когато синът ми тръгна на ясла, започна да прави много сериозни боледувания, които се оказаха резултат от бронхиална астма. Ходехме при Кирязов - син на частно. В известна степен съм доволна, но понеже пристъпите бяха тежки на моменти, за да се застрахова, изписваше много силни лекарства и дететето на моменти направо беше като замаяно. Впоследствие се насочихме към пулмолог и изобщо за съответните оплаквания си ходим при съответния специалист, с направление или без. Дано с бебето нямаме такива драми, уж момичетата са по-държеливи, че да не ви стряскам, но понякога е ужасно.

И последно, че стана 100км пост, искам пак да питам за ФБ групата. Има ли някаква тайна, която да е активна в момента? Че имаше в един момент няколко и не можах да им хвана спатиите. На кого да пиша, за да ме включи?

# 486
RubyRose*
Привет,
Това, което ти трябва е Амбулаторна карта - https://www.book.store.bg/d-prdimages/lrg/47699.jpg.
Продава се в някои книжарници и трябва да се завери от личния лекар.
[/quote]

Днес го купих и на регистратурата при личният го завериха ..
Дадох и болничният лист на работодателя ,но сега се притеснявам дали ще го обработят тъй ,като няма ЛАК No.  на него ,има изписан само No. в амб. ..

# 487
Ох, момичета за една нощ ми са се появили стрии отстрани на корема... Мажа се редовно с олиото на Веледа и наскоро си взех и Палмърс, все още за червеникави-лилави.. Моля ви някой, ако се е сблъсквал да ми каже има ли шанс да се махнат и с какво да ги мажа? Благодаря предварително!

# 488
И на мен ми излязоха около пъпа. Няма как да се махнат за жалост. Ще си взема крем Витасин с жълтата опакова, уж избледняват с него.

# 489
  • Чикаго / София
violett7 няма как да се махнат. Нищо не може да се направи. С времето избледняват. Стриите от предните ми две бременностти са бледи и почти не се виждат.

За сега още не са ми се появили, но има време, тепърва започва голямато разпъване на корема при мен.

# 490
На мен ми се появиха след раждането Sad сега мажа с био оил, дано избледнеят.

# 491
Аз не бих препоръчала био Ойл. Не ми допадна. Така си седи пълна опаковка. Има и вредни химикали, не е препоръчително за бременни.
Дори и да не ги мажем с времето наистина избледняват. Но са си завинаги.

# 492
Аз не бих препоръчала био Ойл. Не ми допадна. Така си седи пълна опаковка. Има и вредни химикали, не е препоръчително за бременни.
Дори и да не ги мажем с времето наистина избледняват. Но са си завинаги.

Аз вече родих бебчо за това не е проблем, чесно казано съм доволна по- малките започнаха да избледняват. С първата бременност освен по гърдите никъде не съм имала, а бях качила 23кг..

Някой знае ли дали спирулината е съвместима с кърмене?

# 493
Момичета, от кои термометри за вода сте доволни?

# 494
Момичета, ползвали ли сте сух шампоан? Ако да от коя марка сте доволни и има ли ефект? Искам да си взема за болницата, че нз дали ще имам възможност да си идкъпя косата, а за 3 дни със сигурност няма да ми е в прилично състояние Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт