Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога се извършват изследванията на урина, за Васерман, СПИН, кръвна група и други?
Кога се правят различни кръвни изследвания и други подобни?
Как да се предпазя от вируси по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога се извършват изследванията на урина, за Васерман, СПИН, кръвна група и други?
Изследванията на урина, за Васерман, СПИН, кръвна група и други подобни обикновено се провеждат по време на първата консултация с гинеколог или наблюдаващ лекар. Те са част от стандартните процедури за бременни жени и са важни за оценка на здравословното състояние както на бременната, така и на бебето.
-
Кога се правят различни кръвни изследвания и други подобни?
-
Как да се предпазя от вируси по време на бременност?
-
Кога е препоръчително да излезете в болничен по време на бременност?
-
Какви са правата на бременните жени по отношение на болничния отпуск?
, така че можете да ги видите в албумчето вече. За съжаление не можах да се ориентирам коя снимка за коя г.с се отнаса (Aya, съжалявам

Днес съм като парцал, чувствам, че трябва да хапна нещо, защото стомаха ми е празин, но не мога
Нямам сили за нищо
само душа и обяснявам кое как смърдяло...
дано скоро се възвърнем към нормалния не-миришещ свят........направо нямам търпение да мина първия триместър....
Така че, смятам да не мисля въпроса с болничните отсега. Ако се чувствам добре, ще ходя на работа, ако ли не, няма. И така.
Въпреки че съм свалила 2 кила от и без друго малкото ми килограми /сега съм 47/, имам леееко изпъкнало коремче. Мисля, че ще е много полезно /а и забавно
/ да следим растежа на тумбаците.

Изобщо - няма угодия. Като е зле - лошо, като е добре - пак лошо