Сърчицата мънички туптят, а АПРИЛските коремчета растат !

• 17 716
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
benitta Честито!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И защо не отново-Горчиво!!!

Желая ви още мнооого любов, здраве, радост и щастие и на следващата годишнина да празнувате с най-сладкият и здрав бебчо!
Ние скоро празнувахме втора годишнина и още не знаехме за бебето, само аз малко подозирах Embarassed Embarassed Embarassed

А за сладкишите-благодаря, но откакто съм бременна нещо не мога да понасям сладко, а пък иначе толкова обичам! Да се чудиш, ама само като си помисля и ми се свива всичко отвътре!
Ама можеш всички да ни почерпиш със солетки, сухарчета, бишкотки, бисквитки  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evilи др. подобни, то като гледам май общото меню е такова!

# 151
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Бенита честита годишнита. Пожелавам ви дълъг и щастлив семеен живот

Илит консултацията работи всеки работен ден от 7,30 или 8 до 15 часа. Лекар има до 13,30 часа най-късно, но за да те запишат трябва само акушерка. Работят и в събота, но май беше до по-рано.
Ако ще ходиш направо си вземи всичко което имаш - снимки, изследвания и т.н.

# 152
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Аз също съм от щастливките на които не им става лошо и не повръщат , поне за сега / мисля че тепърва не може да ми се случи/. И аз като Илит понякога се притеснявам дали все още съм бременна , като нямам почти никакви неразположения.
Момичета да ви питам някой ориентирал ли се е към женската консултация в Тина Киркова , щото аз там съм се насочила- и за консултация и за раждането? С предишната ми бременност се следих и раждах там и бях много доволна , та мисля и сега така да направя.
benitta , честита годишнина наистина си много готина мацка!

# 153
Бенитка, честита ви годишнина, пожелавам ти още 100 години много любов, здраве и догодина сладко бебче да запълни семейната идилия    bouquet
Илит, пак се обади, много е чакането, като отидеш, аз нали ходя на преглед и винаги има много жени пред 8-ми кабинет  #Crazy Звъни пак, и се помоли да те запишат, кажи, че ходиш на работа и няма как да чакаш. 
  Peace
Момичета, проверете си дали съм записала всички, преди малко записвах, но да не съм пропуснала някой   Thinking

# 154
  • Пловдив
 Joy Благодаря ви момичета Simple Smile много сте мили  Joy
и специално за denisimo, както и останалите с по суха диета

Момичета, имате ли вече определено време за изследвания? Аз съм за четвъртък, обаче нямам идея какви ще са - какво ще включват /кръв, урина/, какви показатели ще се следят, както и дали има някакви изследвания, които не се поемат от здравна каса, а е добре да се направят.
Уж четох из нета разни работи .... и на края пак съм в невидение...

# 155
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Доколкото помня кръв и урина. Следят Васерман, СПИН, кръвна група и дриги основни неща, които вече не помня

# 156
  • София
момичета,здравейте!аз ходя на консултация в трета градска болница-всъщност оттам ми дават болничните,но иначе вече пуснах общите изследвания-кръв и урина!моя лекар от тина киркова,където ходя при него на частно и мисля и при него да раждам каза,че е рано за васермана и хив,защото важели 6 месеца и към 4-ти месец ще се прави!
бенита,честита годишнина-много любов и дълги години сем.щастие и не на последно място много хубави и здрави дечица!

# 157
Момичета, от мен една виртуална почерпка newsm53
Днес правим една годинка от семейния ни живот Simple Smile ето и няколко мига от началото му
http://img242.imageshack.us/slideshow/player.php?id=img242/28/1156345193d6b.smil

Честита Годишнина benitta

малко ми се  приядоха таквиз нещица  Laughing , ам ще си хапна  виртуално

# 158
Здравейте и от мен.
Днес ходих при личната си лекарка, която ми даде направление, с което да се запиша при гинеколог. Обясни ми, че това е важно, тъй като той давал болничните и направления за изследванията, които се поемат от касата. Иначе ходя и на частен прием и при лекар от "Тина Киркова". Там раждах първия път и съм супер доволна. Живот и здраве смятам и този път да съм там. Знам, че имат добър апарат за фатална морфология, там ме гледаха при първата ми бременност, а и специалистите им са добри.
Честита годишнина Бени, разгледах снимките. Много сте сладки. Желая Ви от сърце дълги години щастие и луда любов, а и много бебета.   

# 159
Момичета,чета ви редовно!
Голямо ЧЕСТИТО на benitta ! Аз ще се почерпя със сухарчето Simple Smile
По цял ден повръщам,в най-добрият случай само ми се гади! Да се събираме със Стачи и Ивалекса и да наредим легените един до друг!:-)

# 160
jjj, мани, аз нали днес казах на шефката, защото просто има дни, в които не се издържа - пъвръщам по цял ден. Днес пробвах да ям, сутринта и сега на обед, става ми добре за 30 мин. и после пак ми се доповръща   Sad
Нисти, аз съм останала с впечатление, че личния лекар дава болничен, а не гинеколога, който те преглежда 
  Thinking

# 161
Страчи, това за личния лекар беше преди. 2004 година, когато раждах сина си джипката ми даде болничните листи, но сега имало някаква промяна и трябва да се регистрираш при гинеколог с направление, дадено от личния лекар. Той ти прави картон, дава направления за изследвания, болнични и т.н. Така че, сега ща не ща съм решила да се запиша при някой гинеколог от близката поликлиника - само за тези неща, иначе ще ходя редовно на прием при лекаря, при който раждах първия път.

# 162
Здравейте момичета! Чак сега сядам да ви напиша и аз,защото ходихме на "Щъркелово гнездо"  Simple SmileПрекарахме невероятно и заредени с нови сили започваме седмицата.
Аз още не съм пускала изследвания,но  эная че СПИН и Wass са за 6 месеца.Другите са належащи сега/ кръв и урина/
Ние сме чак на 12.09 на преглед и се надявам всичко да е ok

Benitta Честита годишнина!Много любов и радостни мигове Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 163
  • София
Ох, не разбирам. Аз се записах при гениколог да ми следи бременността с направление от личния лекар. ТОва достатъчно ли е? или трябва и женска консултация? Нещо много се обърквам напоследък. Сигурно защото искам да направя всичко както трябва...

И днес съм много кисела, ще си взема едно сухарче от тези на benitta, че ми е лошо вече трети ден поред. Как може по цял ден да ми е лошо? Инъче не повръщам. И само сухи неща ям и плодове и зеленчуци. Онзи ден ми се прияде компот от малини, много странно. И съм станала като радар за миризми, всичко надушвам, ей, направо ужас.

а инъче за изследванията, които се покриват от здравната каса... ето адреса http://www.nhif.bg/bg/bremenni_izsl.phtml

аз сега си правих пълна кръвна картина, стерилна урина и определяне на кръвна група и резус фактор.

# 164
Кати, според мен е достатъчно за нормално протичаща бременност. Всеки читав гинеколог може да ти каже какви изследвания е хубаво да направиш, които не се поемат от касата и да ти каже къде - биохимичен скрининг, фатална морфология и т.н. Още повече, че и този гинеколог ще ти даде и направление, с което ще те приемат в съответната болница като дойде момента да раждаш. Така, че споко.

Общи условия

Активация на акаунт