Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 66

• 20 353
  • 761
  •   1
Отговори
# 270
Със секцио, след изтекли води. За по- малко от 4 часа родих
Важното е да сте здрави,бързо си родила.

# 271
  • Пловдив
Честито бебе, Пийк! Живи и здрави бъдете! Успя май да устискаш до 37 г.с.?
На всички останали късмет до финала!

# 272
Не успях. Родих в 36+4 Wink
Ама като шурнаха тия води...няма мърдане Wink

# 273
  • Велико Търново
Peacock, поръчай да ти донесат едни ментови бонбони/ лукчета Simple Smile мен след секциото само те ме оправяха. Хем хапваш нещо, хем не ти дразни гърлото да кашляш че боли разреза Simple Smile
Нямаме търпение да пишеш как сте ти и бебето. Колко е голямо  ( естествено да започнем с меренето на беебта хахаха) и какво е? Simple Smile

# 274
  • Пловдив
Не успях. Родих в 36+4 Wink
Ама като шурнаха тия води...няма мърдане Wink
Няма нищо, важното е сега да сте добре. Бързо възстановяване!

# 275
Пийк честито бебче! Бързо възстановяване и да сте много здрави и щастливи!

# 276
Здравейте, бъдещи мами! В 11г.с. съм и изобщо не мога да се храня. Или повръщам всичко или изобщо не мога да погледна храна, а от скоро съм така и с течностите. Няколко дни бях в болница, слагаха ми системи, пробваха различни лекарства, но нищо не облекчава дори малко гаденето. Днес ми казаха, че още няколко дни трябва да опитам да приемам нещо или ще трябва да ми сложат тръбичка през носа, за да ме хранят по този начин, защото вече свалих 7кг и няма на къде повече. 😢 Има ли някоя от вас, която да е минала по този път?

# 277
Благодаря ви!
Тежи 2850 и е 48 см. Роди се със секцио. Момче е о се казва Михаил. Днес следобед ми го донесоха. Добре е, спинка свга . Дано и през нощта да спи.

# 278
  • София
Душко златен Heart А защо секцио, изтекоха водите и нямаше контракции ли?

# 279
Здравейте,
Днес ми е 8 ден от закъснение на цикъла , с направен положителен тест за бременност. Имам записан час при АГ за следващия вторник. Усещам ниско в корема нещо като пулсации, подобни както когато ти трепти мускулче. Усещам го цял следобяд. Когато сложа ръка на корема усещам това движение под кожата си.
Имали ли сте подобно усещане в началото на бременността?

# 280
  • София
Сякакви неща съм чела, че се усещат в началото и самата аз усещах ама това е изцяло ново 20 Grinning
Мисля, че може би си се вглъбила много. Тепърва те чакат какви ли не усещания - всяка седмица нова изненада.
Честито:)))

# 281
Имала съм и преди бременността. Няма нищо притеснително. Карай го по-лежерно, както ти казаха тепърва почват усещанията - поносими болки в яйчниците или корема, ПМС болки, придърпвания, опъвания, трептения и още сума ти  -ния предстоят.

# 282
Благодаря за отговорите.
Не съм се вглъбила или притеснила.
Усещам го. Различно е, странно ми е , и затова попитах.

# 283
Душко златен Heart А защо секцио, изтекоха водите и нямаше контракции ли?

Първото ми дете е родено със секцио, за това исках пак секцио.

# 284
Здравейте, с мъжа ми почнахме опити за второ детенце. Имахме причина и изпуснахме овулацията която ми беше до 27 юни , но правихме 2 дни след нея и до ден днешен през ден. Трябва да ми дойде на 10 юли, хипотетично дали е възможно след овулация да са станали нещата. С първото детенце си направих тест 2 дни преди датата на цикъла и излезе положителен, но мисля този път да изчакам закъснение.

Общи условия

Активация на акаунт