СЕДМИ клас 2019/2020 - Четвърта изпитна седмична тема - (06.07 - 12.07)

• 104 018
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 245
Ston, ПП имат модули отделни в програмите. Според мен, разликата между първи, втори, трети или четвърти ПП е колко модула ще се покрият.
Хм, туй добре, има някаква логика. Обаче нали си избираш втора задължителна матура по един от профилиращите предмети. Един и същ изпит трябва да държат тези, при които е основен профилиращ предмет и тези, при които е трети, четвърти.  Значи трябва едни и същи модули да покрият при задължителната профилирана подготовка.
Точно така. Независимо в кое училище е профилираната паралелка и дали профилиращият предмет е от определените на национално ниво или е избран като трети/четвърти, трябва да се покрие учебното съдържание от задължителните модули. Върху тях е ДЗИ. Часовете може да са от четири ( покриват се само задължителните модули) до осем ( 4 за задължителните модули+4 за избираемите). ФУЧ няма връзка. Учебната програма за задължителните модули е определена на национално ниво, какво ще се учи в избираемите се определя в конкретното училище.

# 1 246
  • София
Мария, радвам се за вас! Да сте живи и здрави и Ния да избере което й е най-насърце!

# 1 247
Благодаря, Дидева.
Мисля, че ми се изясни картинката, поне на теория. Ще ми интересно да видя реализацията на практика.

# 1 248
нали още няма класиране, а не че аз съм кьорава Wink

# 1 249
  • София
Няма още. 😂

# 1 250
Няма, ама и детето ме пита вече Simple Smile

# 1 251
  • София
Според мен днес няма да има класиране, щом няма балове още, но пък знам ли?!

# 1 252
Добро утро на всички Hug
Кога се взема бележка от старото училище за отписване?
Извинете за въпроса. Може вече да е отговаряно, но тъй като не срещнах мнение, реших да попитам.
Няма такава бележка вече.

Благодаря Flowers Cherry Blossom

# 1 253
  • о`майна лунна нощ е
За Пловдив продължава да е празна графата с *бал.

# 1 254
И аз мисля, че днес няма да има класиране.
И в София още няма "бал".

# 1 255
  • София, Лагера
И ние имахме дилеми с избора. Сърце срещу практичност. На сърце му е биология, но по-рационално е НЕГ. Иска да учи в Германия после. Все едно, което и да избере ще е ок. Има още няколко дни да помисли.

# 1 256
При миналогодишни класирания била ли е запълнена преди излизането на класирането?

# 1 257
Има една  народна песен: " Има, нема, има немаа..."
Пускате я, и затворяте очи. Ако спре на "Нема"- значи нема.

# 1 258
  • у дома...
Smile
Няма, ама и детето ме пита вече Simple Smile
Остави детето, ама преди малко ММ ми пише в месинджъра "Не се ли чува нещо в бг-мама за класиране днес?". Smile

# 1 259

Румка, с теб не се ли разбрахме още преди две седмици, че всичките класирания минаха вече?

Аз се успах яко, едва се затътрих до работа и заминавам да бачкам.
Разчитам на вас, другари и другарки, да извлече, ако требе - насила, класирането и да го поливаме довечера. Много сме! Силни сме!

Общи условия

Активация на акаунт