СЕДМИ клас 2019/2020 - Четвърта изпитна седмична тема - (06.07 - 12.07)

• 103 759
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 90
До 2017 единственото, което можеше да видиш в системата бяха резултатите от НВО и после отделните класирания. Нито всички оценки от седми клас, нито подредбата на желанията, нито пресметнатите балове бяха видими, нито се подаваше през нея. И беше доста по-спокойно.

# 91
Много странно - подадох още в събота, а сега като проверявам какво се вижда в профила, дава опция да добавям още желания....някой има ли такава опция от подалите вече?

# 92
В същото РУО ли?

# 93
  • София
До 2017 единственото, което можеше да видиш в системата бяха резултатите от НВО и после отделните класирания. Нито всички оценки от седми клас, нито подредбата на желанията, нито пресметнатите балове бяха видими, нито се подаваше през нея. И беше доста по-спокойно.
Ми, то и 2018 беше спокойна, докато не се появи Синеочка на пресконференция и..... Joy
На някои не ни беше дошло на ум, да си проверяваме баловете в системата Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 06 юли 2020, 13:48 от Слънчевата

# 94
# 95
  • София
Нали вчера ви казах, че заради квотите 32 е преди 18. Да ама не. Днес пак влезнах в системата и щях да падна като видях 18 преди 32. Сърцето ми се качи в гърлото и веднагически му се обадих, за да му кажа, че е станал някакъв гаф и трябва да отиваме на място да оправим нещата. И диването му с диване съвсем спокойно и сънено ми казва, че е така и 18 е писал преди 32, защото сградата е по-хубава нищо, че е без квоти. Какво съм гледала и аз не знам! От една седмица съм с очила, но не ги нося редовно (още свиквам). Явно трябваше да ги сложа . Ей побърках се вече. Да минава този седми клас и оттам нататък бия отбой – да се оправя сам!

# 96
  • у дома...
А получихте ли входящ номер?

# 97
Ама ти само едно ли написа Joy
Да, едно, за да не се обърка нещо Simple Smile
Много странно - подадох още в събота, а сега като проверявам какво се вижда в профила, дава опция да добавям още желания....някой има ли такава опция от подалите вече?
А не се ли виждат и попълнените желания?

# 98
  • На морето!
Моят племенник миналата година имаше бал над 490, беше сигурен, че ще влезе в желаната паралелка от първо класиране и беше писал първо нея, после изредил някакви в земеделски техникум в съседните села, които се водят квартали на града, сестра ми беше втрещена като погледна.

# 99
Да, имам с датата от събота...

# 100
Хм, пропускам ли нещо или си е странна формулировката на класирането при равен бал. Такъв се получава или при пълно равенство - сбор от НВО и точки от оценки от свидетелството, или ако единият е повече точки от НВО и по-малко от оценките или обратно.
Та при равенство на бала и сравнение на НВО точките, ако те са равни, естествено че балообразуващите оценки също ще са равни, иначе няма балът да е равен.

Т.е. при равенство на бала, изпреварва този с повече точки на НВО или се минава на сравнението на дипломите.

# 101
Ама ти само едно ли написа Joy
Да, едно, за да не се обърка нещо Simple Smile
А не се ли виждат и попълнените желания?
Да, виждат се паралелките, които добавихме в събота.

# 102
Ако сте подали в конкретно РУО и имате вх. № с дата и час на подаване, няма да ви допусне системата да подадете в същото РУО втори път сега. Имате падащо меню, но е за другите РУО.
Затова и евентуални промени във вече подаденото по електронен път заявление се правят "ръчно" на място в съответното "гнездо".

# 103
  • София

А като натиснете "Желания" (вляво на екрана)  излиза ли Ви вече подадения списък?

При нас натискайки " въвеждане на желания" РУО-то в което е подала, вече не е в списъка с възможните.

# 104
  • София
Солничка, ако се балообразува само с НВО, при това 2*б+2*м, да.
Ако е 3*м+1*б или обратното, сборът от двете може да не е равен.
Ако участва и някоя олимпиада, съвсем...

Общи условия

Активация на акаунт