СЕДМИ клас 2019/2020 - Четвърта изпитна седмична тема - (06.07 - 12.07)

• 105 080
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 180
Аз се притеснявам и, че няма да могат да се опознаят реално с децата. А и с учителите.  Ама каквото, такова.
Но ега да влезнем някъде,  пък да се надяваме то да е с читаво ДО Simple Smile
                 Много се съмнявам какъв ще бъде резултата и при читаво ДО! Нали наблюдавах ..... хлапетата са грамотни и успяваха и по време на урок да си пишат и даже да досаждат на учителите,особено на тия дето се справяха по-трудно.При това някой трябва все пак да ги наблюдава.Кой ще остане в къщи за тази цел? А първи клас как учи дистанционно?Колежка се оплаква,че техния първокласник не може да чете и пише..родителите му няма как да са дистанционно и няма кой да го следи.Какво чул,какво разбрал...резултат плачевен.

# 181
  • където и да е,само да не съм сама
Току-що щерката натисна заветното копче и желанията пътуват по трасето.
Голямо чудене му удари днес - пътувахме с метрото от нас до СМГ и НЕГ, за да си засече път, да види обстановка, да усети нещо си....
Избра накрая НЕГ за първо желание и само се надявам да случи на учител.

В НЕГ са подметнали на децата да са готови за ДО от 15-ти,в 73-то също.
Снаха ми е преподавател в СУ - там също.

За 8 кл. в ново училище, среда, деца, учители и без пряк контакт, на моята девойка ще й е много трудно, но..... каквото-такова.

# 182
Еми ще се съберем по темите на училищата и ще обменяме опит, другарки съфорумки Joy

# 183
Според мен заради желанието да спасят туристическия сезон ще направят ситуацията през есента ужасна. Иначе ми се струва, че е редно да действат като при детските градини- при случай на коронавирус да затварят конкретното училище за определено време, а не всички да са на ДО.

# 184
  • Пловдив
Аз имах тази година 1 клас дете, 2 клас дете и 7 клас дете. Мъжа ми до обед, аз следобед, в 17 часа вече давах заето, и, първокласничката все пак може да чете, но писането е толкова грамотно, че ми се реве. 2 класничката така и не научи таблицата за умножение, 7 класника не съм го погледнала. То за това и така се получи, накрая се изложи. При все, че при тях ДО беше на доста високо ниво. Ако обапе трите деца започнат пак ДО, аз, честно казано, ще ги прехвърля на държавата да ги обучава. Не може така. Ние не сме учители. И заплата нямаме. Няма как да стане.
Подадох снощи заявлението, останах доволна колко лесно и интуитивно се работи със системата. Нито за миг не ми е дошло наум, че може да не нанесат бала, че ще го изчислят грешно или че нещо чак толкова ще бъде сбъркано. Не мисля, че е много вероятно. Та, чакам 14.07. за подаване на документи за второ.

# 185
  • София
Току-що щерката натисна заветното копче и желанията пътуват по трасето.

Ох, благородно ти завиждам. Моята ще я удуша вече! Обеща, че тази вечер най-накрая ще подадем заявлението, но продължава да се услушва и да ми бяга по тъча. В момента със сестра й правят някакви безумни обсъждания за третото желание. Ако така върви, докато стигнем до 17-то, че да ги подреди окончателно, може и да осъмнем с неподадено заявление.

# 186
  • София
Ама като казвам на всички, че ще се записвам в 8 клас, ми се смеят. Еми тъкмо завърших 7ми за втори път, трябва да продължа и напред. Просто не ми се мисли.....

# 187
Поне ще науча френски. Крайно време е да ми послужи дефекта с Р-то.

# 188
И ние не сме подали. Периодично напомням, че не можем да отлагаме до безкрай. Търпеливо чакам.... и това ще мине. Rolling Eyes

# 189
Подавайте бързо,че какъвто дъжд се лее може да ви изчезне нета!Обещават дъжд през следващите дни. Yum От листата на дърветата до терасата ми се запушиха чучурите и понеже е повече от 60 кв.м стана басейн и започна да нахлува водата в хола та тогава обърнахме внимание,а през другото време беснеех ,че нета ту го има ,ту го няма.Сега се затворихме и включих климатика,че не се диша от жега.

# 190
  • София
И ние в кюпа на неподалите.В момента умува.Ама и да измисли подредбата финални,ще чакаме полунощ за да дойде дата 7-ми че й е любима цифра....Ходихме и ние тая вечер на екскурзия до някои училища.Сваеи ни дъжда пред портите на 22.Дали е знак Simple Smile

# 191
Да се похваля, току-що подадохме. Такова разместване настана след второ желание, че ми се зави свят. Първите четири са ОК, после мишмаш. Дано да стане на първо класиране, че да не се ядосвам на тъпата подредба. Докарахме ги до 15 по съвет на приятелка, минала през това мин.година. Трябвало да са нечетен брой( хаха). Около мен всички колежки и приятелки съпреживяват, ММ се бъзика. Мами, хубава вечер. Късмет.

# 192
Мисля, че звучим доста налудничаво с тоя избор на училища по външен вид:) По- смешно ми е, че и аз се вкарвам в тоя филм, а съм човек, който трудно запомня даже цвят на фасадата. Но има усещания към сгради- едно време така обиколих всички родилни домове, за да избера Майчин дом за място, в което ще родя децата ми. Едно радостно усещане ми създаваше. Може би е знак за 22- ро Grinning

# 193
  • София
Ау, Майчин Дом!
Два пъти вдигнах скандал респективно на мед. сестра и лекарка, но всъщност не беше точно скандал - ехидно и високомерно се разправих с тях, понеже си го заслужиха.
После леко избягах за 2 часа и с мъжа ми ходихме да пием кафе в Бояна. Въобще една седмица се чувствах като в затвор, получих екзистенциален шок, и три месеца по-късно ме побиваха тръпки като минавам оттам.
Нямаше ми я свободата в обичайния ѝ вид, за първи път през живота ми се случваше.

# 194
Мисля, че звучим доста налудничаво с тоя избор на училища по външен вид:) По- смешно ми е, че и аз се вкарвам в тоя филм, а съм човек, който трудно запомня даже цвят на фасадата. Но има усещания към сгради- едно време така обиколих всички родилни домове, за да избера Майчин дом за място, в което ще родя децата ми. Едно радостно усещане ми създаваше. Може би е знак за 22- ро Grinning
                   А аз този "Майчин дом" го осъдих и доктора -също,но....болката си остана.Така,че на фасади не разчитам,а нещо друго искам да видя и усетя в у-щето,в което ще постъпи детето.

Общи условия

Активация на акаунт