СЕДМИ клас 2019/2020 - Четвърта изпитна седмична тема - (06.07 - 12.07)

• 105 294
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 255
Да, и аз има входящ номер, час, липсва нашето РУО и пак ме е шобе дали всичко е ОК. Остана детето да се е справило, аз да и проваля всичко....

# 256
Същото, както при РанаГриг се случи снощи на приятлско дете. То добре, че се е зачудило, къде се виждат желанията и ми се обади, та установихме, че не е подадено. Стигнали са също до попълване на имена на родител и телефон за контакт, потвърдили са.

# 257
Трябва да им излезе в секцията желания ето това

Печат дава възможност да си разпечатат заявлението, изтрила съм входящия номер, но е ясно, че трябва да има вход номер и дата с час  
Под тази секция се вижда и подредбата на желанията както са въведени в заявлението
А текстът, че корекции се правят само в РУО е от днес или снощи,  защото имам стар screenshot и там го няма
Докато не получат входящ номер, според мен, не са подали успешно

# 258
  • Варна
Да, и аз си ползвах версията за печат и там излиза всичко - входящ номер и подредените желания в нещо като табличка.Така ,че ако не сте сигурни проверете си от там и си разпечатайте.

# 259
Същото, както при РанаГриг се случи снощи на приятлско дете. То добре, че се е зачудило, къде се виждат желанията и ми се обади, та установихме, че не е подадено. Стигнали са също до попълване на имена на родител и телефон за контакт, потвърдили са.
Представяте ли си, колко хора ще изгорят по този начин?! Нищо не ти подсказва, че времето е просрочено и списъкът с желанията е изтрит. Само благодарение на случайност, изобщо можах да разбера за гафа....

# 260
  • Варна
Здравейте, може ли в деня, в който излезе първо класиране, да се запишем/подадем за второ класиране или процедурата започва от следващия ден до 16.07? Пропуснала съм кога е обсъждано, съжалявам за което.

# 261
От 14-ти почва записването.

# 262
Като ви чета, почвам да се стряскам нещо.
Ако виждам в Секция Желания - Входящ номер с дата и час на съответното РУО всичко е ОК, независимо че под него са изброени желанията. Правилно ли съм схванала
А като почна да подавам за нови желания, не ми дава да избера съответното РУО, вече го няма

# 263
Като ви чета, почвам да се стряскам нещо.
Ако виждам в Секция Желания - Входящ номер с дата и час на съответното РУО всичко е ОК, независимо че под него са изброени желанията. Правилно ли съм схванала
А като почна да подавам за нови желания, не ми дава да избера съответното РУО, вече го няма

Щом виждате в секция ЖЕЛАНИЯ входящ номер и изброени желанията си, всичко е наред. Успех!

# 264
  • Пловдив
Да. И аз се потресох как е възможно такъв гаф, да не ти изпише никъде, че не си подал Заявлението. Ще изгорят хора, надявам се единици. То за това и препоръчват в гнездата, даже сина ми като каза, че тяхната класна така е казала, и му викам каква е тази жена такава, 21 век, пък иска да се бутаме в хората. Имало си смисъл. Наскоро една приятелка ми се оплака за прием в ДГ в Пловдив, че подала заявлението, а после детето не било прието, защото заявление нямало. Явно се е случило нещо такова. Подобни системи, подобни грешки. И все пак, не смятам, че е нужно такова масово подаване в гнездата, някак не е напредничаво.

# 265
На нас още ни излиза: Все още няма оценки от свидетелство

Има ли някой друг с такъв проблем? Това нормално ли е или да отида направо на Антим I?

и при нас още е така, още ми е "спокойно"...

Не сте единствени, и при нас няма бал. Явно ще е в последният момент.

# 266
А какво се случва,ако примерно от изброени 8 училища,детето не бъде прието никъде, дори на трето класиране?

# 267
  • София
Този текст "Важно: Корекция на вече подадено заявление може да се прави само в РУО" на стр с желанията се е появил в последните 1-2 часа, аз имах отворен браузър от 11 ч сутринта и там го нямаше, при рефреш сега се появи. Явно много хора ходят в гнездата първо, днес е последен ден и става нервно.

Какво става, ако не е прието никъде - може да избира от наличните места за 4 класиране. Но може и да има деца, които изобщо не са подали заявление, защото отиват в частно училище, такова с отделен прием (ХГ, НГДЕК и т.н.), чужбина.
Може да има и такива, които имат място в частно училище и решават да пробват само НЕГ/СМГ и или каквото там са избрали и ако не ги приемат точно там, изобщо да не си търсят др. място в общинските училища. Т.е. ще има случаи, за които неприемането е ок и няма нужда непременни да им се намери място. Другите трябва да си намерят от каквото е останало.

Последна редакция: вт, 07 юли 2020, 13:39 от marmotche

# 268
  • Отвъд алеята зад шкафа
А какво се случва,ако примерно от изброени 8 училища,детето не бъде прието никъде, дори на трето класиране?

На трето класиране ще сложите още училища в желанията, с по-ниски балове и би трябвало да се класирате.

# 269
Здравейте, може ли в деня, в който излезе първо класиране, да се запишем/подадем за второ класиране или процедурата започва от следващия ден до 16.07? Пропуснала съм кога е обсъждано, съжалявам за което.

Записване на приетите ученици на първи етап на класиране или подаване на заявление за участие във втори етап на класиране до 16 юли 2020 г.
Това го пише в календара. Предполагам от 13.07 до 16.07.

Общи условия

Активация на акаунт