СЕДМИ клас 2019/2020 - Четвърта изпитна седмична тема - (06.07 - 12.07)

• 104 011
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 260
  • София
Бал няма, класиране също! Ама не ми пречи да рефрешвам, все пак Надеждата умира последна.
Четох ви снощи направо ме върнахте в моето детство и явно, и аз съм в рисковата група 40+ пък и в болница работя. Wink

# 1 261
  • софия
Има една  народна песен: " Има, нема, има немаа..."
Пускате я, и затворяте очи. Ако спре на "Нема"- значи нема.
Ох, бе, Бисееее Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Revolving Hearts

# 1 262
Smile
Няма, ама и детето ме пита вече Simple Smile
Остави детето, ама преди малко ММ ми пише в месинджъра "Не се ли чува нещо в бг-мама за класиране днес?". Smile
Същата работа и при мен. Мислех, че ще приключа със 7 клас след като синковеца мина по този път, но уви приятелката ми мине , не мине час - два и звъни да пита " мамите пишат ли нещо". Ей, голяма сила сме туй мамите. Продължавам да ви чета

# 1 263
Да организирам протест пред РУО Joy

# 1 264
Ама аз ламинирах Свидетелството, защото се знам, как опазвам документи😀 Дали ще е проблем?
Аз също винаги ламинирам всички свидетелства и не мисля, че е проблем. Ние подадохме онзи ден и го приеха без проблем.

# 1 265
  • ГО
И аз съм в кюпа на тръпнещите родители.

Велико Търново - няма бал още.

# 1 266
  • София
Мария, едно мнение и от мен, нали знаеш, че си ги казвам нещата. Нямам съмнение и съм сигурна, че което и училище да избере Ния ще се справи идеално, но … в настоящата ситуация аз бих насочила към ФЕГ по няколко причини:
1.   Тя е добре с АЕ и няма нищо по-хубаво в гимназиалните години да усвои още един език, в случая френския.
2.   Сега са ти дали отстъпка, но всяка година ще трябва наново да кандидатствате и да трепериш каква ще е и дали ще се справиш.
3.   Таксите неминуемо ще растат.
4.   В тази изключително динамична ситуация с вируса и икономическите последствия нищо не се знае и след като сега можеш да се справиш с таксата, но не можеш да си позволиш детето да учи там без отстъпка какво ще се случи ако доходите ти паднат и претърпят промяна? За мен това постоянно напрежение относно финансирането не си заслужава тревогите и нервите.
Та с две думи аз бих избрала ФЕГ, а ако нещата са толкова зле там и не потръгнат и на по9късен етап Ния реши, че не е нейното да отиде в АК от 9 клас  - не се съмнявам, че отново ще е приета.
И не на последно място – нали трябва да се бори мадам Богданова Simple Smile

# 1 267
  • София
След като излезе първо класиране, кога се публикува статистиката за мин. и макс. балове на приетите по паралелки? Преди подаването на заявления за участие във второто класиране?

# 1 268
Тя мадам Богданова работела по тертип на френската администрация Simple Smile рекоха запознати Simple Smile

# 1 269
  • София
А коя е Мадам Богданова и защо е спрягате?

# 1 270
  • Някъде в Европа...
И аз съм в кюпа на тръпнещите родители.

Велико Търново - няма бал още.
Потвърждавам 😁

# 1 271
Мария, моите доводи са същите като на Мама Мони, едно към едно.

# 1 272
  • Отвъд алеята зад шкафа
Добро утро! Да оставим настрана над 200 нови съобщения, ама вие не спите ли? В полунощ, в 2 часа, в 3, в 5.30..Все има някой на линия Flushed

Каквото и да избере Ния, съм сигурна, че ще й хареса.

# 1 273
  • София
А коя е Мадам Богданова и защо е спрягате?
Директора на ФЕГ

# 1 274
  • о`майна лунна нощ е
Всъщност сетих се и за още една ниша за размисъл за плюсовете на френския.
На европейско ниво е широкоразпространен. Винаги е бил език на дипломацията, а с излизането на Великобритания от ЕС, макар английският да е използван навсякъде, употребата му постепенно отстъпва на другите езици. Имах късмета да посетя Белгия преди пандемията. По-конкретно Брюксел. В повечето случаи ме заговаряха на френски и се налагаше да ползвам като преводачи приятелките ми, за да се разберем.
Винаги съм го смятала за лигав и дразнещ език. Рязко си промених мнението за него, когато попаднах с такава среда. А една малка 11-годишна дама ми разтапяше сърцето като я слушах как чурулика на този език, макар че се беше сблъскала с него за първи път едва преди 5 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт